reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Kolia znam przypadki ze i z tabletek dziecko bylo takze moze warto zrobic test albo idz do lekarza on powiem Ci cos wiecej

Matosia milo ze sie odezwalas szkoda ze tak malo o sobie napisalas czekamy na zdjecia

Lovely eh skad ja to znam mi wlasnie dni plodne mijaja niby szalelismy ale co z tego jak i tak nic z tego nie bedzie ..przerywance w moim przypadku to idealna metoda antykonepcji:|

Shirra ja jutro caly dzien sama i bede sie nudzic a tu pewnie beda pustki on wraca do domu a teraz obecnie mnie zostawil i poszedl z kumplem na piwo wiec mam chwile dla siebie:) a co do tej malwiny to mysle ze tak za miesiac slub 18nasto latki akurat smiechu warte ktora nie jest w ciazy dotego:)

Anastazja ojej z tymi oknami to przerabane:)

reklama
Też myśle, że z tą Malwiną cosik nie tak jest :p Jakoś mi sie to podejrzane wydaje ;D

Dziewczęta gdzie się podziewacie?Czekam tu na Was ;D

matosia alez popisalas :) nic o sobie hehe :) a my wlasnie na to czekamy...niedobra ty! ;)

ciekawe jak tam nasza patrycja.... :)

shirra a co ty dzisiaj w domu caly dzien? jak ci sie nudzi to wpadaj posprzatasz mi troche heheheh :D albo dzieci popilnujesz a ja wyskocze gdzies z mezulkiem :p

malwina witaj :) widzialam....ze ty i "te wczesniejsze" to ta sama osoba..czytalam na starankach 'przyznanie sie do winy'...wiec mam nadzieje, ze i tu bedziesz juz ok :) w koncu kazdy popelnia bledy, prawda? napisz cos wiecej o sobie :)
aaaa i dziewczyny tam ci dobrze pisaly...tutaj jest tyle fajnych dziewczyn, ze naprawde nie warto klamac...ale rozumiem, ze sie pogubilas i pozniej ciezko sie bylo wyplatac z tego. Tak wiec zaczynamy od poczatku :)

cornelka....a co w tym dziwnego? zycie pisze rozne scenariusze :)
sama nie wiem...ale jakos tak ostatnio jak czytam twoje posty to niby wszystko ok...niby fajnie...a mimo tego jakis taki dol wyczuwam...?

Kinga niby i tacy sa co w tym wieku wychodza za maz z milosci ale wlasnie czytalam na innym forum o niej i troche jej nie wierze ale zobaczymy czy jeszcze sie odezwie moze zle ja oceniam :)u mnie jakis dol?hm.. nie raczej nie wszystko jest wporzadku:)

cornelka no to sie ciesze bardzo, ze wszystko w jak najlepszym porzadku u Ciebie :) ja mam @ i w sumie nic mnie nei boli ale zawsze jak mam okres to strasznie placzliwa jestem heheheh :) dzisiaj niestety mecz wieczorem :/ no ale nic...mezulek bedzie ogladal a ja sie poprzytulam hehehe :D
dlatego pozyjemy - zobaczymy, przyznala sie do tego co zrobila i obiecala poprawe wiec mysle, ze szanse nalezy dac - ostatnia. Jak z niej skorzysta...wyjdzie w praniu :)

matosia alez popisalas :) nic o sobie hehe :) a my wlasnie na to czekamy...niedobra ty! ;)

ciekawe jak tam nasza patrycja.... :)

shirra a co ty dzisiaj w domu caly dzien? jak ci sie nudzi to wpadaj posprzatasz mi troche heheheh :D albo dzieci popilnujesz a ja wyskocze gdzies z mezulkiem :p

malwina witaj :) widzialam....ze ty i "te wczesniejsze" to ta sama osoba..czytalam na starankach 'przyznanie sie do winy'...wiec mam nadzieje, ze i tu bedziesz juz ok :) w koncu kazdy popelnia bledy, prawda? napisz cos wiecej o sobie :)
aaaa i dziewczyny tam ci dobrze pisaly...tutaj jest tyle fajnych dziewczyn, ze naprawde nie warto klamac...ale rozumiem, ze sie pogubilas i pozniej ciezko sie bylo wyplatac z tego. Tak wiec zaczynamy od poczatku :)

cornelka....a co w tym dziwnego? zycie pisze rozne scenariusze :)
sama nie wiem...ale jakos tak ostatnio jak czytam twoje posty to niby wszystko ok...niby fajnie...a mimo tego jakis taki dol wyczuwam...?

A co chciałybyście o mnie wiedzieć będę dopiero jutro wiec do jutra papa
pytajcie jak wróce jutro to odpisze pozdrawiam

Malwina wszystko! ;P Skoczyłaś już szkołe? Ile twój TŻ ma lat? Pracujecie obydwoje? Mieszkacie razem? Co na to wszystko Twoi rodzice? Co Was skłoniło do tak szybkich zaręczyn, ślubu i staranek o dzidzia??

He he dziewczyny ściagnęłam sobie Cake Mania - to taka gra no i tak się wciągnęłam, że szok :D Zaczęłam grać po 14 a skończyłam dopiero teraz he he patrze a to już 17.35 :O:O

Ale mróóóózzzz dziewczynki :(
Co tam u Was?

Ja kupiłam 2 dni temu wózek na allegro używany za 350zł z fotelikiem o taki : http://www.alewozki.pl/product_info...-puma?osCsid=0598fe271dd9be803dce7d08b1bfd437 ;-)I jestem baardzo zadowolona bo stan idealny, prawie nie widać żeby ktoś go używał :) Tzn babka powiedziała (bo był odbiór osobisty) że używała praktycznie tylko spacerówki bo jej wygodniej było.. A ja chcę tylko gondoli używać i jest można powiedzieć nowa.. A spacerówkę kupię jakąś za pół roku ;)) Także udało mi się :tak:

reklama
No i super Anijka ! Fajny wózeczek za fajne pieniądze :) Nim się obejrzysz Twój Aniołeczek będzie już biegał he he ;D

Co tu takie pustki? Masakra ... :p

Do góry