reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kolia znam przypadki ze i z tabletek dziecko bylo takze moze warto zrobic test albo idz do lekarza on powiem Ci cos wiecej

Matosia milo ze sie odezwalas szkoda ze tak malo o sobie napisalas czekamy na zdjecia

Lovely eh skad ja to znam mi wlasnie dni plodne mijaja niby szalelismy ale co z tego jak i tak nic z tego nie bedzie ..przerywance w moim przypadku to idealna metoda antykonepcji:|

Shirra ja jutro caly dzien sama i bede sie nudzic a tu pewnie beda pustki on wraca do domu a teraz obecnie mnie zostawil i poszedl z kumplem na piwo wiec mam chwile dla siebie:) a co do tej malwiny to mysle ze tak za miesiac slub 18nasto latki akurat smiechu warte ktora nie jest w ciazy dotego:)

Anastazja ojej z tymi oknami to przerabane:)

reklama
Też myśle, że z tą Malwiną cosik nie tak jest :p Jakoś mi sie to podejrzane wydaje ;D

Dziewczęta gdzie się podziewacie?Czekam tu na Was ;D

matosia alez popisalas :) nic o sobie hehe :) a my wlasnie na to czekamy...niedobra ty! ;)

ciekawe jak tam nasza patrycja.... :)

shirra a co ty dzisiaj w domu caly dzien? jak ci sie nudzi to wpadaj posprzatasz mi troche heheheh :D albo dzieci popilnujesz a ja wyskocze gdzies z mezulkiem :p

malwina witaj :) widzialam....ze ty i "te wczesniejsze" to ta sama osoba..czytalam na starankach 'przyznanie sie do winy'...wiec mam nadzieje, ze i tu bedziesz juz ok :) w koncu kazdy popelnia bledy, prawda? napisz cos wiecej o sobie :)
aaaa i dziewczyny tam ci dobrze pisaly...tutaj jest tyle fajnych dziewczyn, ze naprawde nie warto klamac...ale rozumiem, ze sie pogubilas i pozniej ciezko sie bylo wyplatac z tego. Tak wiec zaczynamy od poczatku :)

cornelka....a co w tym dziwnego? zycie pisze rozne scenariusze :)
sama nie wiem...ale jakos tak ostatnio jak czytam twoje posty to niby wszystko ok...niby fajnie...a mimo tego jakis taki dol wyczuwam...?

Kinga niby i tacy sa co w tym wieku wychodza za maz z milosci ale wlasnie czytalam na innym forum o niej i troche jej nie wierze ale zobaczymy czy jeszcze sie odezwie moze zle ja oceniam :)u mnie jakis dol?hm.. nie raczej nie wszystko jest wporzadku:)

cornelka no to sie ciesze bardzo, ze wszystko w jak najlepszym porzadku u Ciebie :) ja mam @ i w sumie nic mnie nei boli ale zawsze jak mam okres to strasznie placzliwa jestem heheheh :) dzisiaj niestety mecz wieczorem :/ no ale nic...mezulek bedzie ogladal a ja sie poprzytulam hehehe :D
dlatego pozyjemy - zobaczymy, przyznala sie do tego co zrobila i obiecala poprawe wiec mysle, ze szanse nalezy dac - ostatnia. Jak z niej skorzysta...wyjdzie w praniu :)

matosia alez popisalas :) nic o sobie hehe :) a my wlasnie na to czekamy...niedobra ty! ;)

ciekawe jak tam nasza patrycja.... :)

shirra a co ty dzisiaj w domu caly dzien? jak ci sie nudzi to wpadaj posprzatasz mi troche heheheh :D albo dzieci popilnujesz a ja wyskocze gdzies z mezulkiem :p

malwina witaj :) widzialam....ze ty i "te wczesniejsze" to ta sama osoba..czytalam na starankach 'przyznanie sie do winy'...wiec mam nadzieje, ze i tu bedziesz juz ok :) w koncu kazdy popelnia bledy, prawda? napisz cos wiecej o sobie :)
aaaa i dziewczyny tam ci dobrze pisaly...tutaj jest tyle fajnych dziewczyn, ze naprawde nie warto klamac...ale rozumiem, ze sie pogubilas i pozniej ciezko sie bylo wyplatac z tego. Tak wiec zaczynamy od poczatku :)

cornelka....a co w tym dziwnego? zycie pisze rozne scenariusze :)
sama nie wiem...ale jakos tak ostatnio jak czytam twoje posty to niby wszystko ok...niby fajnie...a mimo tego jakis taki dol wyczuwam...?

A co chciałybyście o mnie wiedzieć będę dopiero jutro wiec do jutra papa
pytajcie jak wróce jutro to odpisze pozdrawiam

Malwina wszystko! ;P Skoczyłaś już szkołe? Ile twój TŻ ma lat? Pracujecie obydwoje? Mieszkacie razem? Co na to wszystko Twoi rodzice? Co Was skłoniło do tak szybkich zaręczyn, ślubu i staranek o dzidzia??

He he dziewczyny ściagnęłam sobie Cake Mania - to taka gra no i tak się wciągnęłam, że szok :D Zaczęłam grać po 14 a skończyłam dopiero teraz he he patrze a to już 17.35 :O:O

Ale mróóóózzzz dziewczynki :(
Co tam u Was?

Ja kupiłam 2 dni temu wózek na allegro używany za 350zł z fotelikiem o taki : http://www.alewozki.pl/product_info...-puma?osCsid=0598fe271dd9be803dce7d08b1bfd437 ;-)I jestem baardzo zadowolona bo stan idealny, prawie nie widać żeby ktoś go używał :) Tzn babka powiedziała (bo był odbiór osobisty) że używała praktycznie tylko spacerówki bo jej wygodniej było.. A ja chcę tylko gondoli używać i jest można powiedzieć nowa.. A spacerówkę kupię jakąś za pół roku ;)) Także udało mi się :tak:

reklama
No i super Anijka ! Fajny wózeczek za fajne pieniądze :) Nim się obejrzysz Twój Aniołeczek będzie już biegał he he ;D

Co tu takie pustki? Masakra ... :p

Do góry