reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
dziewczyny mam takie pytanie bo moje zle samopoczcie ktore zwalalam na przesilenie jesienne caly czas sie ciagnie mniewam mdlosci czasmi boli mnie glowa jz sie chwilami zastanawialam czy w ciazy nie jestem ale @ ma regralnie biore tabletki okazji do zajscia nie bylo za duzo i czesto jest jeszcze prezerwatywa wiec no to raczej odpada i tak sie zastatnaiwm czy jest mozliwe ze przez jakis czas branai tabletek anty nic mi nie bylo a teraz mogloby sie to zmienic?

więc wszystkiego bankowo nie nadrobię ,ale.. ;)
Shiraa jesteś na zaocznych? u mnie na dziennych też pare mam się znalazło, ale akurat nie w mojej grupie
elisse a powiedz mi od kogo tą różyczkę dostałaś? ;)
anastazja współczuje Ci tych okien... pewnie później nie będziesz mogłą się pozbierać z tym przez tydzień, a co do x-landerów to są strasznie twarde i czuć każdą dziurę, no i generalnie niesą alnie nie są polecane
niunia fajny ten wózeczek, ale ja chyba bałabym się o to, że te koła z przodu są za małe, a jak łóżeczko? ;) pisałaś, że nie pośpisz już przed urodzinami małej, postaraj się trochę oprzespać bo później to już wogóle nie pośpisz ;) co do szczepień, na rotawirusy nie radzę szczepić małej, ja swojej nie szczepiłąm i narazie nic nei miała, pozatym te szczepionki są tylko na kilka rodzajów rotawirusów a ich w rzeczywistości jest kilkadziesiąt, lekarze będą polecać, bo mają z tego kasę, ale ogólnie dzieci szczepione właśnie na rota częściej chorują właśnie na rotawirusa - paradoksalnie, co do pneumokoków moja też na to nei byłą szczepiona i uwarzałam tą szczepionkę za mocno przereklamowaną i naciąganą
kolia co do szkoły to musisz to przetrwać, ale jeżeli zamierzasz iść na studia to pocieszam Cię bo na studiach nie jest tak źle ;)
kinga co do zdjęć ze ślubu puki co nie mogę dać bo dopiero za tydzień doatneimy je od fotografa ;)

my czekamy teraz aż mężuś pracę zmieni i wtedy wreeeszcie wyprowadzka na swoje ;)

Matosia a co tak słabiutko o sobie napisałaś? Ej no :-p Napisz co u Ciebie, jak Ci się żyje jako mężatka, jak Tosieńka :-) Gdzie się wyprowadzacie no i kiedy? ;-)

Ostatnia edycja:
Matosia fajnie,że się odezwałaś:) tylko napisz coś więcej:p jak Ci na studiach jest?:p u mnie całkiem spoko:) fajny plan, bo nie koliduje mi z drugimi studiami, no i część przedmiotów mi przepisali:) no z oknami masakra...dziś jest 4 dzień i kur** nie mogą tego gówna skończyć...a co do x-landerów to sama miałam niejednokrotną okazję nimi wozić i jak dla mnie są super:) i wydaje mi się,że nie tylko ja mam podobne odczucia, bo pełno ich jest na ulicach:):-D

Shirra:p a Ty co studiujesz, bo już zapomniałam:) widzę,że z Ciebie Pani bizneswoman:p:cool2:

Kolia w sumie nie wiem od czego mogą być te dolegliwości...;/

Ja zapisałam się na portugalski i angielski:p tylko,że portugalski to zaawansowany poziom...więc muszę zapieprzać z materiałem zanim się zajęcia zaczną:p

A mi się zaczynają dni płodne a wraz z nimi pojawiła się wielka ochota na przytulanko i ... dzidzię ;( tak bardzo bardzo bym już chciała maluszka :( ale ciężko mi będzie z dzidzią na studiach :( co innego na 3roku jak będę - wtedy zajęcia zawsze są góra 3dni w tygodniu i jakoś by to było inaczej echhh... muszę poczekać jeszcze a ja nie chce czekać! ;(

Poza tym idę jutro na imprezkę i się chyba z żalu upiję hehe :)

Witam dziewczyny mam na imie Malwina mam 18lat i chce miec dziecko jestem po dniach płodnych i po owulacji staranka zakończone zobaczymy co z tego wyjdzie od 4 dni mam mdłości i zgagę pobolewa mnie brzuch w dolnej części brzucha i zrobił się lekko twardawy.

Malwino napisz coś więcej o sobie :) Po suwaczkach widze, że nie próżnujecie :p Szybko staranka, zaręczyny i ślub ...

Ostatnia edycja:
reklama
Czekam na Was i czekam ... Zaraz ide sprzątać bo ileż mozna gnić w piżamie. Porobie coś to czas mi szybciej zleci - dzisiaj cały dzień sama w domu :(

Do góry