reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
wiecie co faceci nigdy sa nie gotowni na dziecko jak my nie zaczniemy dzialac to dziecka nigdy miec nie bedziemy a jesli Agatko bierzesz tableki to wiesz zawsze mozesz zapomnie:p

Pauliska moze jednak to i fasolka a moze@ nie byl normalny tylko niie zwrocilas uwagi ja mialam w tym miesiacu dziwny prawie 2 dni a reszte plamienia ale to nie ciaza bo czuje sie normalnie:|)

Elisse jasne to jest dobre poznaaj moze poznasz tego wlasciwego:)

a ja dzis bylam na zajeciach moja kolezanka jest w ciazy i ma taki sliczny brzuszek az jej zazdroszcze:(

Kinga gdzie zaginelas?
Patrycja co tam jak przygotowania nerwy sa?
Matosia a u Ciebie?
Mazia pisz czesciej:)

hej dziewczyny! :-)

wczoraj mialam wam jeszcze cos napisac ale moj pan wrocil z lazienki i komputer wylaczylam.
Anijka naparwde jestes dzielna :) a co ze szkola? tamten rok zaliczylas do konca? wiesz czasami moze to i lepiej, ze tak wszystko jest niespodzianka. bo znam kobiety ktore wszystko sobie pooukladaly: szkola, praca, dom i teraz by przyszla pora na dziecko.. i dziecka nie ma: a bo sie juz przyzwyczaili do zycia swobodnego bez zadnej odpowiedizlanosci bez dziecka, albo po prostu z jakis powod zajsc w ciaze nie moga :(

paluska zamelduj sie jak tam wyniki z testu ;-) ale ostatnio tka pogoda jesienna, wiec moglas miec taka temperature bo moze sie podziebilas albo cos

ciekawe czy ktoras bedzie o tej porze ;) :rolleyes2: a jak nie to dobranoc !! :))

Hej Dziewczynki... No niestety fasolki nie ma, test mi wyszedł negatywnie...:((( A już głupia nadzieji sobie narobiłam... bez sensu... aż mi się humor popsuł...:(

Tak racja, faceci nigdy nie są gotowi na dziecko, Oni muszą się wyszaleć... myślą, że wiecznie młodzi będą, a tu niestety latka lecą... jak nie weźmiemy wszystkiego w swoje ręce... to będziemy czekać do usranej śmierci... :hmm:

Ehhh... przez ten test, teraz jakieś feministyczne teorie zaczynam Wam wypisywać... :hmm:

No tak... ale moje Kochanie coś się pochorowało... więc nie sądze, żeby miał ochote na małe co nie co...;/
A jak tam Cornellka u Ciebie??? Na nic się nie zanosi???

Cześć dziewczyny!
a mi dziś temperatura powinna zacząć już spadać, a nie spadła więc już mam taką nadzieję, że to fasolka, że szok!!! gorzej jak przez stres po prostu mi się cykl wydłużył i dostanę @ za kilka dni :(
bo niby brzuch mnie już pobolewa jak na @ i sama nie wiem :( :( :(

Lovely... mam nadzieje, że to fasolka, że przynajmniej Tobie się uda:))) 3mam mocno kciuki:)

A może byś test zrobiła???

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny:)

Witam Agatę w naszym gronie:)

przyznam się bez bicia,że tylko po łebkach przeczytałam, więc jak dokładnie nadrobię to postaram się odpisać, a teraz jedynie chwilkę egoistycznie o mnie, bo gotuję mojemu obiadek niedzielny:) a jeszcze trochę sprzątanka mnie czeka ( w czwartek wprowadzają się nowi lokatorzy:) ) teraz będę mieszkać z trójką facetów:p:p ooo...chciałam trochę więcej napisać, ale słyszę,że kicia mi prezent w kuwecie zostawiła (pewnie lada chwila poczuję:p)

Do góry