reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Dzięki Kochane :*
jestem tak zdenerwowana że ledwo mogę pisać! zdałam ten środowy :D dziś jeszcze tylko 1 i będzie spokój! błagam trzymajcie mocno kciuki o 16.00!! :) już 2 razy trzymałyście i pomogło hehe ;)

reklama
Hej dziewczynki :-) Odzywam sie dopiero teraz bo przez cały dzień miałam taki zapiernicz, że szkoda gadać! No ale powoli dzień w pracy sie kończy także już czuje weekend :-D

Lovely bede trzymać kciuki mocno mocno ! Dasz rade ja w Ciebie wierze :*:*
Tak w ogóle to ciekawa jestem czy jakaś fasolinka w Tobie siedzi :-) okres to ponoć nie wszystko zresztą w Naszym gronie mamy takie 'przypadki' jak Anijka i Niunia :tak:;-)
Jeżeli coś mówi Ci, że może kruszynka sie w Tobie zadomowiła to zrób test :-):-) Co Ci szkodzi? :-)

Mazia ciesze się, że u Ciebie wszystko gra :-) Fajnie, że rodzice tak ciepło przyjęli Twoją ciąże :-) Jeszcze teraz ślubik i nic Wam do szczęscia więcej nie potrzeba - nic, bo jestem pewna, że dziciątko urodzi sie zdrowe i silne :tak::tak::tak: Wiesz kochana mogłabyś sie częściej odzywać, nie musisz Nam na wszystko odpisywać, wystarczy, że napiszesz co u Ciebie - wiemy, że jesteś teraz zabiegana i wybaczamy Ci to :* poza tym mogłabyś wstawić fotke brzuszka bo na pewno już coś widać - w końcu zaczął się Wam czwarty miesiąc :-D:-D

Elisse zdradź Nam kim jest szczęśliwy wybranek, z którym idziesz na randke ! :-D trzymam kciuki za Was :*:*

Anijko i Niunio ;D Uwielbiam czytać Wasze posty, w których piszecie o dzidziach, przygotowaniach :-):tak: To musi być wspaniałe :-)

Anijka wiem, że i na mnie przyjdzie czas :tak: Już zwolniłam ... Co ma być to będzie. Wierze w przeznaczenie ;-) Nic na siłe :;-);-)

Pa kochane :*:* Dzisiaj już mnie pewnie nie będzie, jutro sie odezwe na pewno :* A Wy piszcie duuużo, żebym miała co czytać hehe :-D:-D:-D
buźka :*

Hej dziewczyny! Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do Waszego forum ;)
Podczytywalam Was co pewien czas a takze inne fora. ale jak narazie nie znalazlam miejsca dla siebie ;-) bardzo bym chciala miec dzieciaczka a moj chlopak mowi ze to jeszcze nie pora ;-) Pozdrawiam was wszystkie!!

Lovely, zaczynam 3mać kciuki:) Dasz rade Słońce!!!:)
Hmmm... to mówicie, że jeszcez nie wszystko stracone... no zobaczymy jak to będzie:))) Poczekam jeszcze troche i moze test zrobie;D
Shiraa... zwolnij troche:D :)))
agatakat Witaj w naszym gronie!!!;)
Buziaaa:*

Witaj Agato :-) Miło mi Cie poznać ;-)
Trafiłaś na odpowiednie forum, bo My tu wszystkie jesteśmy miłe :-D i już zostałaś przyjęta do Naszego grona ;-) Teraz wszystko zależy tylko od Ciebie :tak: czy zechcesz z Nami pisać czy nie :-p
Może tak na wstępie napiszesz coś o sobie? Ile macie lat? :-) Bo może wiek w posiadaniu dziecka jest przeszkodą? :tak:
pozdrawiam Cie cieplutko i odezwij sie jak najszybciej rzecz jasna :*

Ej dziewczyny myslałam, że chwile sobie popiszemy a Was nie ma :-( Jaka szkoda :-(

Już po pracy???:))) Wreszcie upragniony weekend czyż nie????:))):*

No i sama zostałam... ehhh...

Ostatnia edycja:
Właśnie - po pracy i w perspektywie tydzień wolnego :-) zapowiada siębardzo pracowicie, ale co tam.
Shiraa toś napisała z tym szczęśliwym wybrankiem :tak: samych wybranków poznaję, bardziej pasowałoby wybierających mnie. Jak szaleć to szaleć. Jestem wolna i mam zamiar trochę ludzi poznać.
Lovely tylko jeden egzamin. To już z górki. Trzymam kciuki, by się udało.
Agatakat witam serdecznie, teraz napisz cosik o sobie :-) dlaczego Twój TŻ nie chce mieć dziecka itp.
Ja jestem średnią fanką ikei, ale zawsze kręcę nosem. Mająsuper dodatki :-D i uwielbiam sobie chodzić po tych mini mieszkankach :happy2: kiedy ja takie swoje 4 kąty będę mieć :nerd:

heja dziewczyny! dzieki za takie milutkie przywitanie :-D

ja jestem, do 5 siedze u rodzicow bo chlopak konczy prace o 5 i wtedy musze po niego pojechac ;)

mam 19 lat (w styczniu skoncze 20) a moj chlopak 22 (w pazdzierniku skonczy 23). mieszkamy sobie w anglii. ja od 4 lat a moj chlopak od roku przebywa w uk na stale. pracujemy oboje, ja co prawda na pol etatu i w tym roku zaczynam studia (jesli wszystko dobrze pojdzie). po cichu to ja jednak mam nadzieje, ze nie pojdzie i wtedy bedziemy sie mogli zaczac starac hehe. czy ja wiem, nie czuje sie za mloda. moze tez dlatego ze tutaj czas leci tak szybko i wszyscy nookolo szybko dojrzewaja, rzenia sie i rodza dzieci :-D

mam nadzieje, ze niedlugo was wszystkie poznam i bede miala cos do napisania do kazdej a narazie sorki ze tlyko o sobie

reklama
Hmmm... no cóż, każdy dojrzewa do macierzyństwa indywidualnie i trudno stwierdzić jaki wiek jest najlepszy na tak ważny krok w życiu:) Tylko wiesz Agatko, wydaje mi się, że powinniście oboje być gotowi na bycie rodzicami... żebyś miała wsparcie u boku swojego ukochanego:))) Chociaż wiem, że pragnienie poczucia maleństwa w brzuszku jest większe od racjonalnego myślenia, sama tak mam:)))
Elisse, trzymam kciuki za Twoje szaleństwa, mam nadzieje, że zakończą się powodzeniem:))):*
Lovey Słońce daj znać jak Ci poszło:)))
buzia:*

Hmmm... nie wiem o co chodzi ale od poniedziałku utrzymuje mi się stan podgorączkowy i te wczorajsze dziwne mdłości...

Ostatnia edycja:
Do góry