reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Hej Anastazja:))) Z trzema współlokatorami mówisz, że będziesz mieszkać... no no no:))) Tylko pozazdrościć:D hehe
A co dobrego gotujesz??? Mi się już pomysły kończą na niedzielne obiadki dla mojego chłopa:)))
Uściskaj ode mnie kiciusia:))):*

reklama
paluska z teścikiem wolę poczekać do dnia spodziewanej @ a może nawet troszkę dłużej, bo ostatnio jak robiłam sobie teściki to się bardzo rozczarowywałam a nie chcę tak :( wolę czekać...

Anastazzja! to miłej niedzieli i wpadnij jak będziesz mogła popisać coś więcej ;) i w takich chwilach jak ta z kuwetą cieszę się, że mja kicia tylko śpi i je w domu a resztę spraw załatwia na dworze hihi ;)

heja!! :)) ja dzis zupelnie poszlam na latwizne i po prostu kuraka wrzucilam do piekarnika :p lezez sobie teraz i od jakiegos czasu ogladam filmy swiateczne;) dzis bylismy na zakupach i kupilam sobie swieczke swiateczna z choinkami :p hehe, troche to wkurzajace ze juz w sklepach sa ozdoby i bibeloty swiateczne, za wczesnie na to wszystko przeciez.

anaztazzja tylko pozazdroscic Ci tylu facetow;) bedziesz miala w czym przebierac hehe;) a ile bedziesz miala pozniej na glowie jak dla swojego faceta + lokatorow jeszcze bedziesz musiala gotowac

paluska, lovely chyba za bardzo o tym myslicie, ja wiem ze bardzo chcialy byscie byc w ciazy ale najczesciej wszystko sie udaje w momencie w ktorym sie tego nie spodziewamy :).

cornellka niestety moj facet pilnuje tabletek :/ zawsze mi sam je daje. ale wiesz tak naprawde ja sama zdaje sobie sprawe ze to jeszcze nie czas

w poniedzialek o 2 mam pierwsze spotkanie na uczelni. troche mam stresa, wiecie nowi ludzie i w ogole. jutro tez poznam glownego prowadzacego i tak dalej. a lekcje zaczynam od 28 wrzesnia. naszym obecnym planem jest, ze zaczniemy sie starac jak bede na 3 roku, (i jesli dobrze pojdzie) to zebym pod koniec 3 roku byla juz w 3-5 miesiacu :) ale to jeszcze i tak zostaly mi 2 lata brania tabletek :((

no ja ugotowałam rosołek wegetariański:p a teraz prasuję:p dużo się tego zebrało, a jeszcze jedna pralka czeka na rozwieszenie:D:D no i sprzątnięcie całego pokoju, bo czystki w szafie robiłam:p a kotki mam dwa:p i jeszcze pieska:) więc cały zwierzyniec...:p no ja mieszkam w mieszkaniu na pierwszym piętrze w centrum miasta, więc kotki raczej nie miałyby szans wyjść:) za dużo aut:p jeden to straszny głupek, ciągle sobie coś robi, a drugi nie ma jednego oka:(

a im gotować nie zamierzam:p

Hej lasencje!

Witam nasz nowy nabytek :p ;D hej agatko :)

lovely no fajnie by bylo jakby to byla fasolina..ale masz racje poczekaj na termin @. wynik bedzie bardziej wiarygodny. Niemniej jednak trzymamy kciuki! :)

cornelka jestem jestem :) wczoraj grilla sasiedzkiego mielismy dlatego sie nei udzielalam za bardzo....na parkingu pod blokiem byly porozstawiane parasole, stoliki, krzesla..kazdy cos przyniosl do jedzenia, picia. muzyka, tance hehe milo bylo :D w czwartek jeszcze byl piknik u igora w przedszkolu, kurde juz nie pameitam czy wam pisalam o tym czy nie :D jesli nie to powiem ze bylo bardzo fajnie, Igor bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl swoja otwartoscia, checia zabawy. Pani go pochwalila..ehhh super bylo :)

mazia fajnie ze sie odezwalas i ze wszystko w porzadku u ciebie, bardzo sie ciesze :)

patrycja jeszcze tydzien i bedzie ten wielki dzien! jak nastroje? atmosfera napewno nerwowa wiec gleboko oddychaj, koniec zawsze ejst ciezki ale pozniej bedziesz przeszczesliwa :) ehhh ale ci fajnie :)

matosia moglabys sie odezwac :)

cannella jak tam w pracy? i super kolezanki? nie byly zle ze tak je z robota zostawilas?

Paluska nie w tym miesiacu nie jakos dzisiaj mi sike przypomnialo ze jutro ten dzien czyli@ tzn mniej wiecej bo w sumie nie pamietam kiedy bylo ostatnio:p

Lovely badz cierpliwa to kiedy powinnien byc?

Anastazja no to teraz zazdrosc pojdzie pelna para hehe ze tez sie nie boi o Ciebie pewne wszyscy sie w Tobie zakochaja:p

Agatka no cos Ty pilnuje?no to pieknie hehe nie masz nawet szans chyba ze bys wyplowala a co bedziesz studiowac?nie boj sie to tylko pierwszy dzien najgorszy ja pamietam ze poszlam popatrzylam na tych ludzi i sobie mysle czy my sie bedziemy kumplowac?a teraz mam swoja grupke zajebistych dziewczyn (facetow jest 2 tylko niestety) bedzie dobrze ja lubie chodzic tam na ploty:p

Kinga oo tak o z sasiadami na parkingu?to fajne zwyczaje macie u nas to by policja od razu byla:)

Cornellka bede studiowac biznes w europie. tak naprawde jedyny kierunek tutaj z ktorym cos tam mam wspolnego ;) nie sa to moje wymarzone studia bo chcialabym studiowac dziennikarstwo ale do tego trzeba miec angielski perfekt :baffled:
Kinga napewno fajnie tak uslyszec jak nasze dziecko jest chwalone;) a co do tego grilla to swietny pomysl, jakis nowych znajomych sobie poznalas :) ?
Anaztazzja, tzn to moze tak bardziej ogolnie, czy to prawda ze kobieta w ciazy nie powinna przebyc z kotkami? ze niby jakies choroby przenosza ktorymi plod sie moze zarazic? (wiadomo, ze Twoje kotki Anastzja sa czyste, szczepione i sie nie szwedaja) ale moj chlopak chcialby miec jakies zwierzatko i ja bym chyba juz wolala pieska niz kotka zeby pozniej nie bylo problemow;-)
trzymajcie za mnie jutro kciuki!! mam stresa a to i tak taki wyklad dla pirwszorocznych nic powaznego, no ale zawsze jest stres :-D buzka

agata tak :) poznalam w koncu sasiadow co mieszkaja na przeciwko - wprowadzili sie na poczatku wrzesnia, maja synka rok starszego od mojego i jeszcze dwojke nastolatkow. Bardzo fajni sa. I jeszcze paru innych :)

cornelka tak o, normalnie przed blokeim, akurat tutaj z jednej strony bloku jak jest parking to pozniej zaczyna sie jakby taki 'park''. M. zastawil wjazd busem i sie rozlozylismy :) zabawa do 22 trwala bo pozniej wiadomo....cisza nocna :) ale sie wszyscy przygladali i zagladali co tam sie dzieje :D

aaa jesli o koty chodzi.....to od nich nalatwiej zalapac toxoplazmoze ktora dla plodu jest bardzo grozna.....ale wiadomo to glownie dotyczy obcych kotow i zwierzat. Ja nie lubie zwierzat pod jakakolwiek postacia wiec nie mam tego typu problemow :) no...rybki co najwyzej moge miec :p

Agata:) mówisz o toksoplazmozie:) powszechnie się uważa, że koty zarażają tą chorobą:) a poważnie to można się zarazić tym i bez kota:) ale faktem jest,że toksoplazmoza jest bardzo niebezpieczna dla dzieci w brzuszku, choć można nad tym farmakologicznie zapanować, bo moja kuzynka (w październiku będzie rodzić) jest chora (choć wcale nie mają kota, ani innego zwierzaka w domu:) ) co jakiś czas robi badania na poziom czegoś tam:) i jest ok:) także to różnie bywa:)

Kinga no ładnie imprezujesz;D ja w piątek byłam w Łodzi z mamą na zakupach (no i jako drugi kierowca) a wieczorem znów w moim mieście, bo miałam przebieraną imprezę urodzinową:p

reklama
Dziewczyny! słuchajcie jaka rewelacyjna wiadomość! zdałam :D jestem przeszczęśliwa :D
A co do @ to powinnam mieć jakoś ok. 24.09 ale czasem mi się przesuwa więc poczekam z testowaniem jakby co jeszcze kilka dni dłużej...

Anastazzja u mnie odwrotnie :p 2 psy i 1 kicia :D aaa i jeszcze z 15rybek w akwarium ;) jestem strasznie za zwierzątkami :) dom bez zwierząt taki by był pusty :(

Echhhh jakbym miała teraz dzidzię to by był najpiękniejszy miesiąc w moim życiu a jak nie, to będziemy próbować dalej ;)

Do góry