reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

4 dni bez śmierdziucha ! :-D:-D

Heh ciekawe czy jak jak bede kiedyś w ciąży to bede tutaj raz na rok :-):-p
Mazia jakby co to nie jest jakaś aluzja ;-) Ciesze sie Twoim szczęściem :* Super, że tak się ułożyło, że czujesz sie świetnie, że macie już plany, że ślub za pasem no i praca :-) Oby tak dalej ! Tylko wiesz co?? Mogłabyś wpadac do Nas częściej i napisac chocby jedno zdanie, że u Ciebie ok, że brzuszek rośnie i w ogóle :-D

Ehh chciałam sobie dłużej pospac,ale nie moge :-( Już sie chyba przyzwyczaiłam do rannego wstawania i po 8 miałam oczy jak 5 zł, ale sie w końcu wyspałam :-)
Zbliża sie weekend i musze zaczac działac ! Mój TŻtuś obiecał mi, że pojedziemy w góry na taki fajny, nowy wyciąg :-D Mielismy w tamtą niedziele jechac, ale jak widac coś marnie Mu ta obietnica idzie :-:)-(

Lece sie teraz wykapac, zjesc i do miasta :tak: Mam pare groszy jeszcze to sobie coś kupie, do usłyszenia później kochane :*:*

PS. Patrycja czekamy aż sie odezwiesz w końcu ! :-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
Lovely każdy egzamin do przodu to już coś. Chociaż widmo kolejnych w przyszłym tygodniu nie uszczęśliwia ;-) dasz radę :-)
Mazia super się ułożyło. Wszyscy się cieszą, praca, ślub niedługo, dzidzia rośnie i kochający przyszły tatuś przy Tobie. Zazdroszczę :happy::rofl2::-D
Na końcu września muszę być już na nowym mieszkanku być. Do tego jeszcze dochodzi szukanie pracy :cool:
Shiraa też dzisiaj wstałam wcześnie, mam wolne a o 8 na nogach już byłam. Wyjechałabym sobie w góry na jakiś weekend, zwłaszcza, że nie byłam nigdzie na urlopie. Zaraz uciekam porządkować :eek:
Patrycja się nie odzywa. Co się jej mogło stać:sorry: W każdym razie jesteśmy z Tobą!!!

Dziewczyny ja widzę, że niesetty puki co nie dam rady z Wami pisać, mam teraz bardzo dużo na głowie, ale jak tylko się unormuje dam znać buziaki!

Patrycja Ty chyba już po ślubie?

Ja zdałam! :) naczekałam się od samego rana a weszłam jako ostatnia :/ byłam wykończona i już mi się nie chciało nawet tak siedzieć, no ale postarałam się i udało mi się!!!
teraz muszę zakuwać do tych 2 kolejnych egzaminów...

Lovely no to gratuluję:)

Kinga co tam u Ciebie?:) jak Igor w przedszkolu? co u Łucji?:)

Patrycja ślub ma 26 września:) o ile dobrze pamiętam:) a co tam u Ciebie Pati?:)

Mazia:) cieszę się,że u Ciebie wszystko ok:) napisz później coś więcej na temat reakcji rodziców i jak przebiegła cała rozmowa:0

Cornelka przynajmniej zarabiasz coś:p mi brakuje już dodatkowego "zasiłku":p

Shirra a co u Ciebie?:)

Anijka a jak Ty się czujesz?:)

Kolia ostatnio coś tu do nas nie zaglądasz:)

Matosia a co tam u Ciebie?:) czemu nie będziesz miała czasu na BB?:(

Ellisse a Ty ze swoim ex kontakt jeszcze masz?;>

A ja dowiedziałam się,że mój P. spotykał się z dziewczyną, której bardzo nie lubię (próbowała kiedyś rozbić nasz związek). Tylko na stopie przyjacielskiej (przeczytałam jego smsy do niej i jej do niego),ale i tak wkur**** mnie to na maxa, bo mi nic nie wspominał o spotkaniach z nią....ja wiem,że on ją traktuje jak bardzo dobrą koleżankę i ona jego chyba już też...ale normalnie popłakałam się jak wyobraziłam sobie jej uśmieszek kiedy spotykała się z moim!!! brrrr........:crazy::wściekła/y:
Nie wiem czy nasz jakikolwiek związek ma sens....bo ja zwyczajnie nie umiem mu ufać, bo ciągle kłamie...nawet w najgłupszych sprawach...a ja wpadam w chorobliwą zazdrość...i ciągle robię mu awantury...a z drugiej strony kocham go ponad życie...i nie wyobrażam sobie przyszłości bez niego...

Lovely gratuluję :))

Anastazja hmm jak ja się czuję.. Niby ok, ale coraz w sumie ciężej.. Jak słonik :blink: Ostatnio ciężko mi się oddycha :-( No ale cóż zrobić.. W poniedziałek mam wizytę u gin.. Muszę ją poprosić żeby mi zrobiła usg bo nie powinna wtedy, ale ja bardzo chcę się dowiedzieć płci :( Wiem, że zdrowie najważniejsze ale chodzi o to, że mam dylemat w kwestii niektórych rzeczy a to zależy już od płci.. :-p Więc muszę wiedzieć i już :-D Mam nadzieję, że nie odwróci mi się znowu tyłkiem :nerd:
A do tego jeszcze łapie mnie jakieś choróbsko.. Zaraz sobie zrobię chlebek z czosnkiem <mniam> i zdrowe :)))
Może powinnaś porozmawiać ze swoim??

Anastazja widzę, że wróciłaś do niego. Napewno ciężko jest zniszczyć coś co buduje się tyle lat :* trzymaj się mocno! Liczę, że Twój facet raptownie się zmieni (dorośnie?) i wreszcie będziesz mogła się cieszyć Waszym związkiem :*. A co do mnie narazie mam mały sajgon w domu poprostu wiele spraw do załatwienia/zrobienia, sprzątanie na przemian z praniem, do tego pomagam mojemu szukać pracy bo w tej której teraz jest nei jest za ciekawie... Od połowy sierpnia jest na urlopie bezpłatnym i najprawdopodobniej przeciągnie się on aż do końca października, więc kolorowo nie jest, swoją drogą nie wiadomo jak długo jeszcze to potrwa, na szczęscie są rodzice... Więc jak widzisz nie bardzo mam czas :*, ale będę Was podglądać :*

reklama
Oficjalnie nie jesteśmy razem, bo nadal nie mogę zapomnieć jego zachowania, ale spotykamy się...mimo wszystko rusza mnie to wszystko, choć staram się skupić się tylko na sobie:) zgubiłam już 1 kg:):)

no to faktycznie:) trochę roboty masz:):):)

Do góry