reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Patrycja to wyślij mi swój numer:)

Ja juz jestem tak zestresowana ,ze pisać nie moge a wizyta dopiero na 16.Czytam na marcówkach o dziewczynie która miała identycznie jak ja.2 delikatne plamienia i niestety ....Schodze juz zaraz bo zeświruję.

reklama
Mazia nie możesz sugerować się inną kobietą, bo każda kobieta jest inna. Może u tamtej plamienie wywołało poronienie, ale u Ciebie to może nic poważnego. Może dostaniesz leki na podtrzymanie, leżenie i zobaczysz, że urodzisz zdrową kruszynke :):):*:* Ja w to wierze i zobaczysz, że mam racje :)

Patrycja jak dostaniesz esa od Mazi to od razu napisz na BB !!

A tak w ogóle to jak sie Maziu czujesz??

mazia trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze! :)

patrycja faktycznie super bylby prezent...przekonasz sie za tydzien jak bedzia badz nie @

cornelka hehe no mi 15 jeszcze brakuje zeby wygladac normalnie, jak wczesniej :) w ulotce jest napisane ze one moga spowodowac zaburzenia w cyklu menstruacyjnym :) kolezance przedluzyl sie okres po nich heh :) ciekawe jak ze mna bedzie...za tydzien sie okaze :D

Igor wczoraj byl w przedszkolu od 8 do 15 a wrocil sfochowany ze M. tak wczesnie po niego przyszedl :p wychowawczyni powiedziala ze narazie troche sie ich wstydzi ale z dziecmi od razu zaczal sie bawic bez problemu. Obiadu oczywiscie nie chcial jesc ale obawiam sie ze w ogole ich nie bedzie jadl :/ tylko sniadania i podwieczorek....ehhh dzisiaj rano go zaprowadzilam to od razu wszedl do sali i nawet sie nie obejrzal..nie mowiac juz zeby sie pozegnac ze mna....co za syn no ;P :D ale ciesze sie ze tak gladko poszlo. Najgorsze ze cos go zaczyna brac. Łucja i Igor katar niezly maja...i w nocy latam od jednego do drugiego. Dzisiaj to spalam doslownie od 2 do 4. Na pocieszenie mlody mnie zaskoczyl bo bez slowa sprzeciwu wypil syropki, co jest dla mnie szokiem bo od X czasu nie bylo nawet mowy o tym. Niewazne jak slodki by byl i smaczny...a tu prosze...dzieki temu moze szybko sie infekcja skonczy i nie rozwinie nic gorszego....mam nadzieje.
Normalnie nudzi mi sie w domu :D

Kinia super, że tak gładko poszło :) Igor to taki aniołeczek słodziutki :D Cud nie dziecko :D
Nie martw sie o obiadki, może jeszcze sie wstydzi, może jak sie oswoi z Paniami to będzie wcinał ;)
Ale Ci zazdroszcze tych pociech :) Dziecko to na pewno ogromne szczęście ... Ciekawe kiedy mnie to spotka ... Dziewczyny jak widze kobiety w ciąży ( a widze codziennie) to tak lubie na nie patrzeć ... :) Kurde tylko, żeby żadna nie pomyślała, że jakaś nienormalna jestem ;d

Shirra ja tez za godzine ide do pracy i wcale mnie to nie cieszy:(i wiesz co ja mam tak samo przygladam sie tym brzuszkom i glupio usmiecham jakos sam ten usmiech mi przychodzi:p musze przestac myslec o dziecku ale to nie takie proste..

Patrycja oj to jeszcze tak duzo czasu a ja juz jestem ciekawa ale musze uzbroic sie w cierpliwosc ale wiesz ze na bete mozesz juz isc:p kurcze jedna grecja druga egipt zazdroszcze wam a ja to chyba nigdzie nie pojade na swoja podroz.a jak przygotowania?

Mazia nie denerwuj sie tak pisalam juz Ci o dziewczynie ktora plamila i nadal jest w ciazy lekarz kazal duzo odpoczywac wierze ze nic fasolce sie nie dzieje

Kinga no wlasnie wiec chyba dlatego zrezygnuje nie chce zeby mi sie cos z cyklem porobilo bo jeszcze zrobie sobie krzywde i dzieci nie bede mogla miec to bym sie wtedy zalamala a Igor jest narazie zafascynowany tyle dzieci i jeszcze moga sie bawic fajnymi zabawkami a obiadki zacznie jest jak zglodnieje albo wlasnie musi sie oswoic z tym wszystkim w koncu to nowa sytuacja:)nie masz co robic?to bierz mala i na spacer albo na zakupy

Cornellka jeśli do poniedziałku nie dostanę @ to będę testować:) przygotowania pełną parą:) tylko teraz jest ten strach by o niczym nie zapomnieć:( bo byłoby nieciekawie:/

Kinga Igorek to naprawdę słodkie dziecko:) ja pamiętam jak mój brat szedł do przedszkola to normalnie rwał futryny za sobą:/ ale po tygodniu się przełamał i lubiał chodzić, bawić się z dziećmi:)

Patrycja a dzisiaj dopiero wtorek to kupa czasu jeszcze:p 3mam kciuki zeby sie udalo:)nie zapomnic ale ten strach chyba zawsze towarzyszy zobaczysz ze ten dzien bedzie tak cudowny ze bedziesz chciala przezyc go jeszcze raz:)

Właśnie rozmawiałam z zaprzyjaźnioną sprzątaczką. I powiedziała mi pare ciekawych rzeczy … Jakiś czas temu był po mnie mój TŻ. Przyjechał samochodem i stanął na terenie Urzędu. Usiadł na ławce i jak palił fajke to pluł – taką ma jakąś manie. Przyszedł do Nas taki robotnik gospodarczy, niby w porządku facet, jeżdże z nim do pracy i z pracy. Pracuje tutaj mniej więcej tyle ile ja. No i zobaczył jak TŻ pluł zwrócił Mu uwage, mówiąc czy w domu też tak pluje, że tu się nie pluje bo tu się sprząta. TŻ powiedział ok i przestał. Na tym się skończyło …
No a dzisiaj sprzątaczka powiedziała mi, że ten facet – nazwijmy go P. – go pojeżdżał z drugą sprzątaczką, która niby jest też wobec mnie ok.
P. mówił, że mógł zadzwonić na policje, bo mój TŻ staje na terenie urzędu, że nie szanuje, że hara itd. … A druga sprzątaczka mu wtórowała i mówiła, że mógł zadzwonić, bo gówniarz sobie pozwala!
Wiecie wkurzyłam się, bo niby wszyscy tacy w porządku … Dupe liżą jak ch** a tak na prawde są w stanie nóż wbić w plecy !! Boże …
No i na mnie też nieźle gadają … A jak schodze do nich na fajke to tacy mili, uprzejmi, kochani …

reklama
Shira tacy sa ludzie niestety przy Tobie mili a za plecami dupe obrabiaja nie przejmuj sie tak jest niestety zawsze u mnie tez ale ja mam to gdzies:D niech se gadaja:)

a tak wracajac do tej szkoly bo mi sie przypomnialo ze o tym bylo pisane to ja bym nie wrocila chyba ze tylko na ploty:p

no nic ide do swojej udreki-pracy
wkurza mnie jak ludzie przenosza swoje problemy na pracownikow

Do góry