reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Patrycja to wyślij mi swój numer:)

Ja juz jestem tak zestresowana ,ze pisać nie moge a wizyta dopiero na 16.Czytam na marcówkach o dziewczynie która miała identycznie jak ja.2 delikatne plamienia i niestety ....Schodze juz zaraz bo zeświruję.

reklama
Mazia nie możesz sugerować się inną kobietą, bo każda kobieta jest inna. Może u tamtej plamienie wywołało poronienie, ale u Ciebie to może nic poważnego. Może dostaniesz leki na podtrzymanie, leżenie i zobaczysz, że urodzisz zdrową kruszynke :):):*:* Ja w to wierze i zobaczysz, że mam racje :)

Patrycja jak dostaniesz esa od Mazi to od razu napisz na BB !!

A tak w ogóle to jak sie Maziu czujesz??

mazia trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze! :)

patrycja faktycznie super bylby prezent...przekonasz sie za tydzien jak bedzia badz nie @

cornelka hehe no mi 15 jeszcze brakuje zeby wygladac normalnie, jak wczesniej :) w ulotce jest napisane ze one moga spowodowac zaburzenia w cyklu menstruacyjnym :) kolezance przedluzyl sie okres po nich heh :) ciekawe jak ze mna bedzie...za tydzien sie okaze :D

Igor wczoraj byl w przedszkolu od 8 do 15 a wrocil sfochowany ze M. tak wczesnie po niego przyszedl :p wychowawczyni powiedziala ze narazie troche sie ich wstydzi ale z dziecmi od razu zaczal sie bawic bez problemu. Obiadu oczywiscie nie chcial jesc ale obawiam sie ze w ogole ich nie bedzie jadl :/ tylko sniadania i podwieczorek....ehhh dzisiaj rano go zaprowadzilam to od razu wszedl do sali i nawet sie nie obejrzal..nie mowiac juz zeby sie pozegnac ze mna....co za syn no ;P :D ale ciesze sie ze tak gladko poszlo. Najgorsze ze cos go zaczyna brac. Łucja i Igor katar niezly maja...i w nocy latam od jednego do drugiego. Dzisiaj to spalam doslownie od 2 do 4. Na pocieszenie mlody mnie zaskoczyl bo bez slowa sprzeciwu wypil syropki, co jest dla mnie szokiem bo od X czasu nie bylo nawet mowy o tym. Niewazne jak slodki by byl i smaczny...a tu prosze...dzieki temu moze szybko sie infekcja skonczy i nie rozwinie nic gorszego....mam nadzieje.
Normalnie nudzi mi sie w domu :D

Kinia super, że tak gładko poszło :) Igor to taki aniołeczek słodziutki :D Cud nie dziecko :D
Nie martw sie o obiadki, może jeszcze sie wstydzi, może jak sie oswoi z Paniami to będzie wcinał ;)
Ale Ci zazdroszcze tych pociech :) Dziecko to na pewno ogromne szczęście ... Ciekawe kiedy mnie to spotka ... Dziewczyny jak widze kobiety w ciąży ( a widze codziennie) to tak lubie na nie patrzeć ... :) Kurde tylko, żeby żadna nie pomyślała, że jakaś nienormalna jestem ;d

Shirra ja tez za godzine ide do pracy i wcale mnie to nie cieszy:(i wiesz co ja mam tak samo przygladam sie tym brzuszkom i glupio usmiecham jakos sam ten usmiech mi przychodzi:p musze przestac myslec o dziecku ale to nie takie proste..

Patrycja oj to jeszcze tak duzo czasu a ja juz jestem ciekawa ale musze uzbroic sie w cierpliwosc ale wiesz ze na bete mozesz juz isc:p kurcze jedna grecja druga egipt zazdroszcze wam a ja to chyba nigdzie nie pojade na swoja podroz.a jak przygotowania?

Mazia nie denerwuj sie tak pisalam juz Ci o dziewczynie ktora plamila i nadal jest w ciazy lekarz kazal duzo odpoczywac wierze ze nic fasolce sie nie dzieje

Kinga no wlasnie wiec chyba dlatego zrezygnuje nie chce zeby mi sie cos z cyklem porobilo bo jeszcze zrobie sobie krzywde i dzieci nie bede mogla miec to bym sie wtedy zalamala a Igor jest narazie zafascynowany tyle dzieci i jeszcze moga sie bawic fajnymi zabawkami a obiadki zacznie jest jak zglodnieje albo wlasnie musi sie oswoic z tym wszystkim w koncu to nowa sytuacja:)nie masz co robic?to bierz mala i na spacer albo na zakupy

Cornellka jeśli do poniedziałku nie dostanę @ to będę testować:) przygotowania pełną parą:) tylko teraz jest ten strach by o niczym nie zapomnieć:( bo byłoby nieciekawie:/

Kinga Igorek to naprawdę słodkie dziecko:) ja pamiętam jak mój brat szedł do przedszkola to normalnie rwał futryny za sobą:/ ale po tygodniu się przełamał i lubiał chodzić, bawić się z dziećmi:)

Patrycja a dzisiaj dopiero wtorek to kupa czasu jeszcze:p 3mam kciuki zeby sie udalo:)nie zapomnic ale ten strach chyba zawsze towarzyszy zobaczysz ze ten dzien bedzie tak cudowny ze bedziesz chciala przezyc go jeszcze raz:)

Właśnie rozmawiałam z zaprzyjaźnioną sprzątaczką. I powiedziała mi pare ciekawych rzeczy … Jakiś czas temu był po mnie mój TŻ. Przyjechał samochodem i stanął na terenie Urzędu. Usiadł na ławce i jak palił fajke to pluł – taką ma jakąś manie. Przyszedł do Nas taki robotnik gospodarczy, niby w porządku facet, jeżdże z nim do pracy i z pracy. Pracuje tutaj mniej więcej tyle ile ja. No i zobaczył jak TŻ pluł zwrócił Mu uwage, mówiąc czy w domu też tak pluje, że tu się nie pluje bo tu się sprząta. TŻ powiedział ok i przestał. Na tym się skończyło …
No a dzisiaj sprzątaczka powiedziała mi, że ten facet – nazwijmy go P. – go pojeżdżał z drugą sprzątaczką, która niby jest też wobec mnie ok.
P. mówił, że mógł zadzwonić na policje, bo mój TŻ staje na terenie urzędu, że nie szanuje, że hara itd. … A druga sprzątaczka mu wtórowała i mówiła, że mógł zadzwonić, bo gówniarz sobie pozwala!
Wiecie wkurzyłam się, bo niby wszyscy tacy w porządku … Dupe liżą jak ch** a tak na prawde są w stanie nóż wbić w plecy !! Boże …
No i na mnie też nieźle gadają … A jak schodze do nich na fajke to tacy mili, uprzejmi, kochani …

reklama
Shira tacy sa ludzie niestety przy Tobie mili a za plecami dupe obrabiaja nie przejmuj sie tak jest niestety zawsze u mnie tez ale ja mam to gdzies:D niech se gadaja:)

a tak wracajac do tej szkoly bo mi sie przypomnialo ze o tym bylo pisane to ja bym nie wrocila chyba ze tylko na ploty:p

no nic ide do swojej udreki-pracy
wkurza mnie jak ludzie przenosza swoje problemy na pracownikow

Do góry