reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

ja jestem:D

Cannella u mnie tez nie ma jeszcze ale napewno przyjdzie jak nie dzis to jutro cala noc mialam wrazenie ze jest spac przez to nie moglam ale narazie nie ma to moze u Ciebie fasolka bedzie?

ale mnie dziewczyny nakrecilyscie ze za wczesnie i dlatego nie wyszedl teraz tak mysle ze moze macie racje i to sa zle mysli bo sie nakrecam mam nadzieje a jak przyjdzie to sie chyba poplacze:(

Ostatnia edycja:
reklama
mazia kobiety maja rozne humorki w ciazy...ja to bylam przeokropnie zlosliwa (co mojego dziwilo ze mozna byc jeszcze bardziej ;P ), w ogole wszystko mnie denerwowalo bylam dla wszystkich dookola niemila, ciagle jakies fochy itp... na szczescie po porodzie sie poprawilo :D bo chyba bylby rozwod ;P

niunia ojjj kiedy ja mialam 19 lat hehehe ;) nie no zartuje...5lat temu wiec niedawno :D rodzice nie byli zli za ciaze?

cornelka, cannella pozyjecie zobaczycie nie ma co sie nakrecac ani w jedna ani w druga strone :) trzymam kciuki zeby bylo tak jak chcecie! :)

Powiem nawet tak ze moi rodzice sie ucieszyli jak chorzy hehe a tesciowie jak sie dowiedzieli to tesciowa wypalila z tekstem
: to w tym roku bede sadzic wiecej marchweki na dzialce:) wszystcy sie ciesza a tesciu robi zapisy (powaga , na kartce) kto pierwszy bedzie wozic wozek w sumie mamy juz swoje piniadze teraz bedziemy wykupywac mieszkanko wie cnei ma zle:) ino musze w tym roku napisac ta mature:) a za 2 lata studia:)

niunia no to super :D nie jedna dziewczyna moglaby ci pozazdroscic :)

anijka witaj! oczywiscie ze jestes mile widziana :) razem z chlopakiem meiszkacie? czy zamierzacie dopiero? :)

boshhhh dzieci poszly spac...no mam taka nadzieje przynajmniej...Łucja spi...igor z siostrzencem moim tez sie polozyli...ale ile z tego wyjdzie to zobaczymy...nie wygladali na spiacych hehe pewnie zaraz tu przyczplapia....tak mnie dzisiaj glowa boli a ci sie darli caly dzien...masakra..chyba walne sobie cos i ide spac.....zmiana pogody sie szykuje czy co? ze tak mnie glowa boli :/

anastazja napisz.....martwie sie o ciebie.

Hm.. Jego mama dowiedziała się pierwsza (z rodziców) ale od Niego. Z tego co mi mówił, no to była trochę zawiedziona, ale w zasadzie się ucieszyła.
Moja natomiast wiadomo- zawiedziona, milion pytań tego dnia, rozmowa.. Przespała się z tym i następnego dnia zrobiła mi pyszny obiad i wieelką warzywną sałatkę i powiedziała "Teraz musisz się dobrze odżywiać bo nie jesteś już sama.." potem mnie przytuliła, powiedziała, że damy sobie radę i pomoże nam jak będzie mogła.. Później mój tata się dowiedział - moja mama mu powiedziała przez telefon, bo mieszka w Anglii (praca). Podobno zareagował najlepiej.. Powiedział, że i tak mamy lepiej niż oni (mama z tatą) bo będziemy mieszkać u mnie z moją mamą, a oni mieszkali z mamą mojego taty (moją babcią) która jest straszna :no: nie wiem jak moja mama z nią wytrzymała tyle lat:szok: Ona sama się dziwi :-D No a moja mama jest jak moja przyjaciółka, też mnie młodo urodziła bo miała 20 lat. Nie jest źle ;-)

hej dziewczyny! nie jestem w stanie Was nadrobić, wpadam tylko napisać, że u mnie w miarę ok, jakoś za szybko ten czas leci! nie mam na nic czasu, teraz moje 10 minut przy kompie bo G poszedł się myć, a jam chwileczkę wolnego. NApiszę tylko tyle, że sukienka jest booska! lepsza niż ta pierwsza, a pierwszą i tak wykorzystamy później w drugim plenerze ;P, Antosia powoli zaczyna się puszczać, choć jeszcze sama nie chodzi, no to tyle puki co! nie wiem czy dam radę przed ślubem coś jeszcze apisać, później wyjeżdżam, wracam koło 10, ale postaram się jeszcze wpaść tu do Was. Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że ja tak ylko wpadam :zawstydzona/y: buziaki!
Anijka Witaj! Widzę, że jesteś nowa ;), niestety nie mam czasu, żeby przeczytać co napisałaś, ale widzę, że jesteś w ciąży więc serdeczne gratulacje!!!!!

matosia na drodze wyjatku wybaczamy Ci :p ale po podrozy poslubnej zadnych tlumaczen nie przyjmujemy heheh :D

anijka rewelacyjnie! super przyjeli Wasi rodzice, naprawde :) a tak szczerze mowiac chocby rodzice nie wiadomo jacy byli fajni to mieszkanie razem z nimi (oraz ze swoim facetem i dzieckiem) to naprawde z czasem robi sie coraz gorzej....najlepiej mieszkac osobno...no ale musicie jeszcze poczekac :) a twoj chlopak jest w twoim wieku? ja tez urodzilam swoje peirwsze w wieku 20 lat :)

reklama
Witaj Anijka :) Fajnie, że napisałaś :) Jak masz jakiś problem to wal prosto z mostu :D Każda z Nas Ci chętnie pomoże :*

Ostatnia edycja:
Do góry