reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

cześć dziewczynki:*:*:*

Mazia no widzisz:) i przynajmniej dzidziusia widziałaś! jak powiesz rodzicom to nam powiedz jak zareagowali:D:D i gratuluję pracy:) kiedy im powiesz o ciąży?

Cornelka...ja chyba też mam jakieś zapalenie, ale do ginka nie mam jakoś weny się wybrać, szczególnie,że moja (chodzę publicznie) przyjmuje wszystkich na jedną godzinę, a nie uśmiecha mi się siedzieć 2 h w poczekalni....w tym upale..

Elisse:) czekamy na sprawozdanie:D:D:D

Matosia i Kinga coś tu nie zaglądają, ale one chyba gdzieś wyjechały prawda?

a co tam u naszej Cannelli?

a Polna znów nas zostawiła:p

reklama
hej hej :) ja wczoraj wróciłam, ale nie byłam w stanie pisać ze zmęczenia, spałam tylko 2 i pół godziny a połowe dnia sprzątałam po imprezie potem pojechalismy po Antosie i do wieczora zachowywałam się jak duch, no ale dzisiaj to już wyspana i wypoczęta względnie. Na 13 mam fryzurę próbna boję się, że nic z tego nie będzie nie będę mogła dogadać się z fryzjerką :(. No ale zobaczymy jak wrócę zdam relację. Pozatym teraz mam starsznie dużo na głowie i mało czasu :( do tego nic nie idzie po mojej myśłi :(. A pozatym znalałam sobie bukiet, chciałam bym taki
http://www.przewodnikmp.pl/forum/richedit/upload/2k27b7fdd006.jpg
tylko, że z białych. A co Wy myślicie?
Elisse pędź do lekarza żeby sprawdził Ci czy wszytsko ok ;)
Mazia wyczytałam, że byłaś już u gin. Jaki dał termin porodu?

Przepraszam bardzo, że Was nie nadrobiłam, odpokutuję to później ;) ale poprostu brak mi czasu :(.

Anastazja idę do pracy do dużego zakładu produkującego fotele samochodowe,ja tam będe szyć pokrowce.Nie jest to szczyt marzeń ale w tej sytuacji nie mam co wybrzydzań.Biorę to co jest i gdzie daja umowe o pracę.Poza tym i tak długo tam nie mam zamiaru być.Potem pójdę na l-4

Matosia Om zgadza sie z USG terminu mi nie podała bo bylam na pogotowiu a tam sie tym nie zajmuja,ale na karcie wypisowej napisała ze 6 tydzień i 3 dzień więc zgadza sie to z OM.Czyli 1 kwiecień.A bukiet bardzo mi się podoba!!!!

Ostatnia edycja:
mazia zapewne chodzi ci o firmew lear bo bstatnio do meni dzwonili moja siostra jest tam brygadzistka ... nei wiem czy wiesz ale oni podpisza z toba umowe na miesiac po 4 meisiacach wyrzucaja nei wiem jak bedzie w twojej sytuacji

niunia ale jak jestem w ciązy to mnie wywalić nie mogą:) jesli mam podpisaną umowę zresztą to nie lear tylko manula w mysłowicach.I umowę bede mieć odrazu o pracę na 3 miesiace.

Anastazja idz koniecznie czym predzej to jest moje drugie zapalenie i nie wiem skad one sie biora:(a to jest gorsze od tamtego i czym szybciej tym lepiej wiec jesli masz podejrzenia idz umnie niby sa nr a i tak sie dlugo czeka

Matosia eh Ty imprezowiczko:p bikiet sliczny nie boj sie wszystko bedzie dobrze

Mazia pewnie nie moga Cie wywalic dlatego idz do lekarza wez zaswiadczenie ze jestes w ciazy i zaraz po podpisaniu umowy im to wrecz i pamietaj o swoich prawach bo pewnie beda jakis chwytow probowac

Mazia super, że wszystko w porządku jest :-) może serduszka nie słyszałaś, ale widziałaś jak bije :tak: Wyrzucić Ciebie z pracy nie mogą od pierwszych tygodni ciąży, ale nie pokazuj zaświadczenia zaraz z marszu. Chyba, że będziesz miała wykonywać niewskazana pracę dla kobiet w ciąży.
Cornellka zapalenia potrafią być bardzo męczące, nie czytaj za dużo informacji o tym, bo stwierdzisz, że masz same najgorsze objawy.
Anastazja lepiej iść do lekarza, jak zapalenie się rozwinie może być całkiem nieciekawie.

Elisse powinnas powiedziec mu natychmiast w koncu powinnien sie spodziewac ze z seksu wychodza dzieci tak czy nie?wiec nie masz sie co martwic to juz duzy chlopiec i czas najwyzszy na zalozenie rodziny powiedz mu w koncu bo sie zameczysz i dziecko przyokazji a tego w ciazy Ci nie wolno
nie uroilas sobie nic 2kreski byly na 3 testach wiec to pewne i do gina tez idz a jak wciazy to powinni Cie z marszu przyjac
Byłam dzisiaj u ginekologa i widziałam pęcherzyk jak na razie. Ale dopiero teraz będzie 5 tydzień. Dostałam witaminki i mam przyjść na kontrolę za dwa tygodnie. Wtedy będzie wiadomo na 100 % :-)
Elisse powinnaś mu w te pędy powiedzieć, że zostanie tatą, napewno chciałby się dowiedzieć jako pierwszy:) poza tym może będzie chciał z Toba pójść do lekarza kto wie:) a jeszcze jak jedziecie na wakacje to fajnie będzie jak on już będzie świadomy tego, że jedziecie w trójkę:D super będzie zobaczysz jak on się będzie cieszył:)
Dlatego nikomu nie powtarzam o ciąży, wie tylko moja kumpela, która ma już dzieci ;-) nono na pewno mój TŻ do lekarza chciałby iść, jeszcze wolałby mnie wysłać do swojego ojca, który przypadkiem jest ginem :eek: Moim marzeniem jest aby się cieszył :sorry2:. Ale znając go będzie załamany, że nic mu się w życiu nie układa i jeszcze na dodatek ma mieć rodzinę. Dopiero by mnie stresów nabawił heh. Twoja wersja bardzo mi się spodobała. Aż mi się cieplutko w sercu zrobiło :zawstydzona/y:

hej dziewczyny!!!
jestem po długej nieobecnosci nie dam rady Was nadrobic piszecei i piszecie!!!!

odpowiadam na zaległe pytania: bylismy w gorach -sobótka na weekend nie wiem kojarzycie??? małe spotkanie z lipcowkami 2007;-):tak:

az głupio mi pytac co u WAS bo pewnie wszystko jest napisane w postach ponizej:zawstydzona/y:
ale serdecznie pozdrawaim!

reklama
dziewczyny hej!

ja wpadam na chwilke...postaram sie nadrobic wszystko....jestem w trakcie malowania mieszkanai...robie jeszcze lozko dla misia (kupilam kilka desek i tworze :p ) wiec dzisiaj caly dzien cos...ale jutro postaram w wolnej chwili poczytac i napisac cos wiecej!
pozdrawiam i dobranoc :D

Do góry