reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Mazia co za cham ja nie wiem gdzie tacy ludzie sie rodza moze sam zostawil jakas w ciazy i teraz tak glupio proponuje 3maj sie wiem ze teraz Ci ciezko bo czekanie jest najgorsze:(

reklama
Cornellka no czekanie niestety dobija.Ale juz nie długo na szczescie.Bo dzisiaj mam 22 dc,a przewaznie mam 27 dniowe.Więc bede wiedziała juz za niedlugo.Aczkolwiek moj entuzjazm opadł,w ogole mam do tego inne podejscie teraz.Oczywiscie chciałabym ,zeby jednak byla fasolka ale zbyt duzych nadziei spbie nie robie.Bo moje ciało juz mnie na tyle zadziwia ,ze niczego nie mozna byc pewnym.No bo jak moze biust w ciagu ja wiem 10 dni urosnąć o 1 rozmiar:D:D no nic teraz mam C.Tylko,najgorsze jest to,ze musze wszystkie staniki zmieniać,bo kazdy za mały,a mialam takie ładne:-:)-:)-(

W ogole to robię dzisiaj gołąbki.Myslę ,ze z 50 będzie.A potem robię gofry z bita śmietaną i truskawkami!!!:cool2::cool2::cool2:oczywiscie bez pomocy mojego R sie nie obędzie.Jak to dobrze miec faceta kucharza:-D:-D

mazia ja bym skakala z radosci gdybym miala rozmiar C :-p oj kiedys mialam duze cycki , jak bylam w ciazy to jeszcze urosly ale jak tylko przestalam karmic kaput :dry: poszlam o 2 rozmiary w dol :sorry2::blink::wściekła/y:
Trzymam kciuki ;-)

mazia ten lekarz to faktycznie jakis palant....ehhh....wszystko wskazuje na to ze jestes w ciazy a ty ciagle wymyslasz sobie jakies choroby, dziewczyno zaraz kopa takiego ode mnie dostaniesz ze heeej ;P

polna no cos ty, tak ci bisut poszedl w dol ze masz mniejszy niz przed ciaza? kurna ja to sie balam ze mi zniknie heh...ale narazie cos stoi w miejscu...i jeden cycek mam c a drugi d wrrrr....

KInga niestety ale mam mniejszy :dry: najbardziej nad tym ubolewa moj maz :-D
licze ze przy drugim dziecku mi odrosnie (ale to brzmi) :szok::-) a potem do skutku bede karmic piersia , jesli wytrwam :sorry2:
C i D :-) heh to pewnie dotej mniejszej wpychasz skarpetke ? :-D

no wlasnie kurna felek kupilam sobie stanik C bo tak sobie pomyslalam ze przestalam karmic to mi sie zmniejszy do C i becie git....niedlugo mina 2 miesiace jak nie karmie i nic sie nie zmienilo :/ no nic podobno to moze trwac nawet pol roku wiec czekam cierpliwie :D i tak biust zamierzam sobie "zrobic" w przyszlosci wiec mi rybka jak teraz wyglada hehehe

Kinga to mi po tygodniu jak przestalam karmich biust mi zdechl :sorry2::-D ja tez bym chciala sobie powiekszyc piersi ale nie wiem czy mi wolno a pozatym chce jeszcze zrobic porzadek z brzuchem - zeby byl gladziutki i plaski a nie taka mala oponka jak teraz :sorry2::baffled:
a wogole orientujesz sie ile cos takiego moze kosztowac ? chodzi mi o powiekszenie piersi ?

moj M. ostatnio rozmawial ze swoim kolega to jego zona zaplacila 15tys. ale ona to w dwoch turach powiekszala...bo najpierw jeden wklad, musiala poczekac az skora sie troche rozciagnie i wtedy jeszcze wiekszy....500ml sobei wziela wiec chyba sobie do D powiekszyla hehehe :) no ale mam jeszcze jeden argument za tym zabiegiem bo wlasnie ten kolega mu powiedzial ze sztuczne cycki uratowaly zycie jego zonie w wypadku :D ja tez najpierw brzuch musze zrobic bo wisielca takiego mam w centki :/

Kinga 15 tys :szok: eeeee to duzo , liczylam cos do 10 tys :sorry2: ale moze w Rzeszowie robia taniej bo tamu was to strasznie drogo :-p
ja tam o powiekszaniu pomysle jak skoncze rodzic dzieci :-D

reklama
polna no ja juz skonczylam :D a plastyka brzucha to kolezanka ost mowila mi ze jakos 5tys. u mnie to nie tyle powiekszenie co podniesienie i takie tam..bo narazie to mam dwa wiszace placki....

Do góry