reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

hej :) witajcie znowu :) kilkaset postow temu sie wypowiadalam :) co do Amelki- wlasnie dorwala sie do mojej starej kulkowej myszki ( mam dwie- kulkowa i statyczna) i zrobila z niej miazge, zrzucajac ze schodow... moja reakcja? ''Ami, co ty zrobilas?'' ze zrozpaczona mina. Na to moje sprytne dziecko '' bums'' :) i efekt koncowy taki- mama lezy na podlodze i sie smieje, a dumne dziecko z szerokim usmiechem prezentuje bumsnięte części od myszki :p

reklama
zosiek aaaa szkoda bo juz myslalam, ze moze razem na roku bedziemy :p ja jutro jade zlozyc dokumenty :) zeby jak najszybciej miec z glowy :)

zosiek racja inzynier lepiej brzmi :D a inzynierskie nie trwaja dluzej? 4 lata? ja to nie wiem na co isc....na uzupelniajace magisterskie... jakies pomysly? wszystko co zwiazane z ekonomia i przedmiotami scislymi odpada :)

hEJ przepraszam,ze nie pisalam,ale zaraz po ginku bylam u R a jemu dzisiaj jak na zlosc reperowali linie internetową.
Ale do rzeczy,więc ja to chyba jestem jakas kijowa i skazana na czekanie.W tam tym cyklu na pewno nie zaszlam bo nie ma widocznego pecherzyka alee...lekarz stwierdził zasinienie szyjki macicy (sama sobie tam popatrzałam za pomoca lusterka i jest granatowa a normalnie ma byc blado rózowa) co jest objawe wczesnej ciazy(jakies 7-10 dni po zaplodnieniu) i mam czekac czy doistane @ czy nie.Niestety na takim etapie nawet usg dopochwowoe nie jest w stanie pokazać ciązy.Bo pecherzyk jesli jest ma teraz zaledwie jakies 0.5-1 milimetr.Więc mam czekac czy @ przyjdzie czy nie.Podobno zasiniona szyjka wskazuje tylko na to,ze to ciąza.,ale narazie sie nie napalam::-):-)poczekam jeszcze te 7 dni może nie zwariuje

no to faktycznie mazia:D:D ciagle czekac musisz:D no ale mam nadzieje,ze doczekasz sie wlasnie TEJ informacji:) i zycze Ci tego z calego serca:):tak:

jakos sie 3mamy narazie

Mazia kurcze myslalam ze juz bedziemy miec 100%pewnosci a zcze tydzien tu jeszcze tydzien trza czekac

reklama
Wczoraj w ogole mialam ciezki dzień.Mój R jak sie dowiedzial to zaczał plakać(gdy juz do domu doszlismy)ja jestem taka ,ze ukrywam uczucia i robie dobrą mine do zlej gry.A on zrozumiał to,ze sie ciesze ,ze nie jestem w ciązy:baffled:Musialam mu wytlumazyć.Powiedział,ze boi sie ,ze jest niepłodny bo jak to mozliwe ,ze nie zaszlam jak kochalismy sie w dni płodne.Zaproponowalam zebysmy zaczeli sie starac(jesli jednak za ten tydzien przyjdzie @) ale on powiedział,ze nie chce bo boi sie rozczarowania.

W ogole moj lekarz mnie strasznie wkurzył.Nie dośc ,ze do wszystkich mowi na Ty,traktuje sie za Boga czy co.To jeszcze powiedział mi,ze jak za tydzień ta@ przyjdzie i sie okaze ,ze nie jestem w ciazy to mam przyjsc do niego po tabletki antykoncepcyjne.Ja mu powiedziałam,ze nie chce a on mi,ze dlaczego nie,ze teraz juz sie nie tyje i w ogole sa takie dla mlodych kobiet,ja mu twardo,ze nie chce a on no dlaczego zajdziesz w ciaze i bedzie Ci pod gorke,chlopak Cie zostawi i co sama zroboisz.Myslalam,ze go rozszarpie,powiedzialam tylko do widzenia i wyszłam.I juz na pewno do niego nie wróce.A mój R powiedział,ze pewnie jakas firma farmaceutyczna mu placi albo daje jakies bonusy za wypisywanie tabletek.Totalny cham:baffled::baffled::baffled::baffled:

Ciagle czytam w necie o tym zasinieniu i praktycznie nie ma innej przyczyny ,a podobno w 3 tygodniu juz wystepuje.Wiec jedynie pozostaje czekać. Znowu.

Ostatnia edycja:
Do góry