reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga mam wadę wzroku odkleja mi się siatkówka.I to jest przeciwskazaniem do porodu sn.A szkoda.

Niunia bo ja mam zablokowane,nie da sie mnie wyszukać .Wyslij mi swoje dane na Prywatna wiadomość ja Cię zaraz zaproszę:)

Ellise a tam temperatura:pJa nie mialam badan laboratoryjnych,bylam na badaniu ginekologicznym i mi powiedział ze mam powiekszona i rospulchniona macicę.

reklama
Mazia, a temperatura nieistotna? ;-)Testy owulacyjne też nie wychodzą, nawet nie ma drugiej kreseczki. Ale próbować będę dalej :-D i biorę cały czas wiesiołka i folik.Może przestać brać tego wiesiołka tak na wszelki wypadek... Moja koleżanka miała dwie cesarki i trochę czasu jej zajęło dochodzenie do siebie. Niunia, ale szybka jesteś z tymi zakupami ;-) pewnie sklep niedaleko :-) A z moich okolic pewnie nie ma nikogo :blink:

Ellise ja nie chcę cesarki!!! chcę odrazu sie swoim dzieciątkiem opiekować,przytulić i w ogole.Ale ryzyko w przypadku mnie jest za duże.Z taką wadą nie można ryzykować.Poza tym kobieta powinna miec tylko 3 cesarki w zyciu.A co jak ja chcę 5 dzieci.Muszę liczy na bliżnięta albo trojaczki:p

mazia ahaaaa, nie mialam cc wiec nie wiem ciezko mi stwierdzic czy faktycznie szkoda :) ja mialam bardzooo szybkie porody bez znieczulenia i jakbym miala kiedykolwiek miec jeszcze dzieci to tez bez znieczulenia :) za bardzo bym sie stresowala ze zle cos zrobia i pozniej bede sparalizowana czy co....a porod jestem w stanie zniesc bez tego wiec po co kase wyrzucac w bloto ;) jedyne to u dentysty nie ma opcji zeby cokolwiek mi robil bez znieczulenia heheheh :)

elisse a szukalas info w necie na temat tego mleka? bo jest cos takiego jak patologiczna laktacja :)

mazia 5 dzieci :szok: oszalalas :-D

Rozumiem Ciebie doskonale. Ale w tym przypadku lepiej nie ryzykować. A dzieciątkiem się zdążysz na pewno nacieszyć :-) To musisz in vitro od razu trojaczki :-D to się piątki możesz doczekać :-pDla maluszka jest ważne, by jego mamusia się dobrze czuła :tak: i by samo było zdrowe oczywiście :-)
Czytałam o tej laktacji, wolę już więcej w to się nie zagłębiać. Wątpię bym miała aż taką ochotę na dziecko. Wcześniej brałam tabletki, więc powinno wszystko przez ten czas się w miarę unormować. Ale nic, pewnie za pół roku nie doczekam się diagnozy.Boję się, że przez to nie można zajść w ciążę. Takie informacje też znalazłam.

Ostatnia edycja:
Ellisse nie ma co sie przejmować,może to przez to odstawiłas hormony? Poza tym czasami takie rzeczy sie zdarzaja.Ja pamietam jak byłam na poloznictwie to była na oddziale babka która miala czarne mleko,normalnie czarne ja smoła.Juz wszyscy ją straszyli,ze to rak ale sie okazało,ze to przez tabletki które w ciązy brała.Nie ma co sie martwic:)Wiem łatwo mówic,gorzej zrobić.

reklama
elisse no oby wszystko sie szybko wyjasnilo...a bierzesz jakies leki? bo po niektorych lekach moze wystapic cos takiego. Po tych co ja teraz biore na przyklad..jak sie doczytalam w ulotce :)

mazia wiesz mi ze po pierwszym dziecku twoja liczba z 5 przynajmniej do 3 ci zmaleje :D

Do góry