reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

cornelka to nie sa tabletki a proszek do rozpuszczania w wodzie, ktory mam brac dwa razy dziennie. Bralam bo myslalam ze mi pomagaja, polepszylo mi sie....a dzisiaj pojechalam na zakupy, jak to po markecie, troche pochodzilam...pod koniec zakupow myslalam ze umre....krzyz i nogi odmowily posluszenstwa wrrrrr....a mialobyc lepiej :(

zosiek hehe mi tez mozesz przeslac ;P niestety ja nie ten rozmiar :( ty to taka chudzinka, a ja hehehe :D

ja to dzisiaj zauwazylam ze Łucja to tak sie zaczela rozpedzac, juz niewiele na czterech lata...tylko na dwoch :) w niedziele chrzciny...zyc nie umiera :| i do spowiedzi...tylko po co? jak ja nie mam sie z czego wyspowiadac heh :)

reklama
Zosiek też chętnie ciuszki pooglądam. Pięknie -teraz się czuję jak jakaś starucha :-p Mi dzisiaj przyszedł @ i zaczynam odliczanie dni cyklu i mierzenie temperatury :-D Cannella, na pewno niedługo temperatura podskoczy. Ja pare dni temu miałam duży spadek. Już nie mogę się doczekać końca @.

hej dzirewczynki :) widze ze staranka w toku :)
zosiek pewnie ci kamien z serca zszedl co? :) w koncu okres przyjdzie no i bedziesz spokojniejsza
kinga heh no to teraz mozesz uczyc ja jezdzic na rowerze :p a jak tak sie rozpedza to pewnie niedlugo dom bedziesz musiala obkladac matercami :p bo pewnie z duza predkoscia to ciezko sie malej zatrzymac :)

a my dzis podrzucilismy mala babci na caaala noc i poranek :) i idziemy na openera :) doslownie idziemy bo to jakies 10 minut drogi od nas :) wiec troszke sie pobawimy :) ale tesknie za mala juz :( no i to jej pierwszy calonocny wypad bez mamy i taty i do tego u babci

matosia udanej imprezy! bedzie dobrze zobaczysz :) heh lucja jak sie rozpedzi to pozniej leci na cztery lapy jak kot hehe ojj dlugo potrwa zanim bedzie potrafila sie zatrzymac sama ;)

jutro chrzciny i tak mi sie nei chce ze szok..ja nawet nie wiem z czego mam sie wyspowiadac?

mazia yhmmmm ale widoczki :) wygladasz jakbys miala 16 lat :) i to co najwyzej 16 :p

Ostatnia edycja:
oj widze sobota wszystkie baluja;-);-);-)

ja dzisija mialam super dzień,najpierw byłam nad wodą z 5 godzin,zjarało mnie niestety a wcale na slonsu nie lezałam:baffled::baffled:Potem grill z przyjaciółmi.A na koniec dnia pojechalismy na koncert dżemu!!! było SUPER!!! nie ma to jak POGO w japonkach:-D:-D:-D stopy mam tak posiniaczone ,ze szok.Ale było ekstra!

Witam Mamuski ;-) a My wczoraj bylismy na Brzozie(taki domek nad woda ) - heh fajnie bo sie wybyczylysmy z Ala :biggrin2: no ale gdybym wiedziala ze przyjedzie tez Maliwna z Kamilem(moj brat z zona) to bym wzyciu tam nie pojechala no ale jakos to wytrzymalam :sorry2:wogole patologia z Nimi jest bo w piatek brali slub cywilny ale brat nie zaprosil mnie , siostry ani nawet rodzicow :no:
no i az wstyd sie przyznac ale wypilam pare kilonkow wodeczki :zawstydzona/y::-D
ja ostatni raz pilam wodke chyba na swoim weselu to witala Nas kucharka przed sala weselna :szok::-D

No ale Ala dzis wstala taka marudna :baffled: co chwile tylko jeczy i jeczy , wszystko jej sie nie podoba ale to raczej przez ta pogoe bo wczoraj bylo tak ladnie a dzis juz pochmurno :dry:

Mazia ja sie zawsze zastanawialm jak mozna chodzic w japonkach :sorry2::confused:
raz chodzilam to myslalam mnie rozerwie :angry: nienawidze jak mam cos miedzy placami :-D

Zosiek to Ty tak samo jak ja :-) 2 szafy ubran a chodze ledwo w kilu rzeczach , nieraz zaczynam sortowac czy cos ale wmawiam sobie ze wywalac nie bede bo moze kiedys sie jeszcze zmieszcze :szok::-D
pozwolilam sobie przeczytac Twoje wczesniejsze posty bo nie kumalam o co chodzilo z tymi gorami ale juz wiem :dry:Straszna historia :blink:

Kinga to co za proszek jak nie pomaga ? :confused:a nie probowalas jakis tabletek przeciwobolowych - ketonal albo cos podobnego ? qrcze wspolczuje Ci :dry:

Polna no z bratem to na prawde jakas patologia,zeby tak bliskiej rodziny nie zaprosic.A rodzina panny młodej była???A japonki wygodne to uwielbiam:)

Kinga a nie bierzesz przypadkiem nimesilu??? on CI nie pomaga?? to jest bardzo silny lek,jesli oczywiscie jego bierzesz.

mazia nom byl ojciec Maliwny , niby jakies kuzynki i ciotki , Maliwna poprostu nie chciala zebysmy byli :sorry2: ehhh mi to obojetne ale jednak rodzice byli zli ze ich nie zaprosili !!

ja do japonkow nigdy sie nie przekonam :no::-)

wreszcie u Nas slonko wychodzi , potem wyjdziemy z Ala na pole ale to jak sie obudzi !!

Cannella to TY masz to samo co moja siostra :-) hmmm tak mysle i mysle jak sie nazwya ten najgrubszy palec , bo u reki to jest kciuk a u nnogi ? :confused:
no i wlasnie moja siostra kolo tego grubego palca ma dlugiego no ale nic sobie z tego nie robi i chodzi w japonkach :-):-D
wsumie ja mam na styk z tym grubym

A ta moja swiezo upieczona bratowa ma ogromny wplyw na brata :no: ciagle by Jej cos kupowal a jak brakuje mu kasy to przychodzi domnie albo do siostry pozyczac :sorry2: smichy i ahhy a najbardziej to chciala by wszystko bylo Jej - nawet o dom moich rodzicow sie dopomina ze nalezy sie Kamilowi :szok::-D:wściekła/y:

reklama
Witaj,ja rowniez mysle ze troszke za wczesnie za bobasa,dziecko to duza odpowiedzialnosc.Jestes jeszcze mloda-wyszalej sie troche skoncz jakas szkole,znajdz normalnego godnego Ciebie chlopaka i pozniej pomysl o dzieciatku;-).Kazda kobieta w mlodym wieku myslala o dziecku-jak fajnie by bylo gdybym byla w ciazy,a to niestety nie jest tak latwo w tym naszym zyciu,poczekaj troche-niedlugo ci przejda mysli i checi na dzidzie,teraz spedzaj duzo czasu ze znajomymi itp.Powodzenia w zyciu!!!!!!!!!

Do góry