reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

hej dziewczyny

mnie nie bylo bo moj facet postanowil zapewnic mi trocheatrakcji w weekend w sobote po pracy pojechalismy na ryby ze znajomymi w niedziele nad jeziorko nawet troche sie opalilam fajnie bylo dawno nigdzie nie bylismy
ale coz napiecie jest niezle w srode dzien ostateczny i widze nerwa i u siebie i u niego nawet w sobote sie troche poklocilismy i to wlasnie chodzilo o rozprawe ale potem przemyslal sobie i w niedziele byl zupelnie inny nawet mnie przeprosil co u niego jest ostatnio rzadkoscia niestety taki straszny smutek i strach mnie dopadl wczoraj nawet plakac mi sie chcialo ale 3malam sie bo nie chcialam robic mu przykrosci juz i tak w duzym stresie zyje aby do srody i aby wszystko skonczylo sie dobrze..boje sie:(

a staranek nie ma narazie postanowilismy ze bedziemy chodzic razem na basen i sobie cwiczyc bo ja musze brzuszka sie pozbyc tzn sama wpadlam na ten pomysl a on sie zgodzil zeby mi samej smutno nie bylo:)

Kinga to super ze chrzciny sie udaly i mala byla spokojna:)

Cannella moze faktycznie to wina termometru?

Zosiek lec do lekarza tak bedzie najlepiej bo to jakos sporo juz sie spoznia

reklama
Hello laseczki :**

szczerze mówiąc nie przeczytałam jeszcze wszystkiego co pisałyście tylko piąte przez dziesiąte :p ale nadrobie:)

Justysia chyba czytałam Twoje wypowiedzi na innym wątku i z tego co pamiętam to w kwietniu miałaś urodzić pięcioraczki (no chyba, że mi się pomyliło:p) ale jak to Ty to jak się czujesz i jak dzieciaczki?? :)

Ja dziewczyny czuję się świetnie normalnie nic mi nie jest. Dzisiaj idę do swojej gin :) zobaczymy co mi powie fajnego:)

Patrycja daj koniecznie znac jak tam nasze malenstwo sie rozwija:)i jak juz wpadasz raz na jakis czas to napisalabys cos wiecej jak tam przygotowania do slubu i w ogole

Cannella niby nie koniec swiata ja tam nie wiem bo nie obserwuje tego a o tym ze cykl bezowulacyjny mozed byc to dowiedzialm sie teraz od Ciebie:p

patrycja super ze sie juz dobrze czujesz, hehe teraz dla nas masz mniej czasu :D napisz co powiedziala ci gin :)

kinga twoja corka dzis obchodzi imieninki wiec : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! :)

Patrycja dobrze, że nie masz żadnych objawów. Możesz się cieszyć urokami bycia w ciąży ;-)
Cannella z tą moją temperaturą, to dziwnie jakoś. Mierzę na razie aby się wprawić :-p dzisiaj miałam 37.0, a to dopiero 3 dzień @ i 6 dzień nie brania tabletek. Jestem przeziębiona, jest to związane z pogodą, czy hormony mi wariują :nerd: zawsze jak miałam owulację, jajnik mnie bolał. Po tych wszystkich artykułach zwątpiłam :baffled: boli jak uwalnia się komórka z pęcherzyka Graffa? Czy może jak jest już w trakcie owulacji... jest jeszcze ostatnia wersja jak jest wydalany juz po. Czemu liczysz na cud? Twój TŻ nie kończy? Ja liczę, że będę mieć dni płodne. I mam nadzieję, że pzrez to liczenie się nie zestresuję :angry: i potem nic nie wyjdzie :wściekła/y: ale co ma być, to będzie :-D
To coraz mniej osób stara się o maleństwo. Ciekawe, czy ja zrezygnuję na jakiś czas...

Witam Was dziewczyny;-)

tak Was czytam i czytam i postanowiłam napisać. pisałam na samym początku, ale tylko kilka postów.
Więc bardzo chciałabym mieć dzidziusia aczkolwiek nie staramy się jeszcze ponieważ no TŻ uważa że najpierw powinniśmy wziąć ślub, mieć lepszą pracę itd itd, ale "stosujemy" stosunek przerywany czasem prezerwatywę więc gdzieś tam zawsze jest szansa, i z mojej strony nadzieja.

Można się przyłączyć choć na razie nie mam dziecka?

elisse twoj nadal nie chce miec dziecka? probowalas z nim rozmawiac i powiedziec ze bardzo ci na tym zalezy?

aquarelka witaj :) napisz cos wiecej o sobie ile masz lat? skad jestes?

a dziewczyny zastanawiam sie co oznacza ten skrot TŻ? juz kurcze probowalam w rozny sposob rozwinac ten skrot, ale nie moge wpasc na to jakie jest pelne znaczenie :) bo chyba nie chodzi o "twoja zubrowka" hehe :) wyjasni mi ktos?

uwaga uwaga:p @ przyszła:p szkoda tylko,że nad dzień przed moim wyjazdem..ale na szczęście i tak humorku mi nie zepsuje:p

a ja dostałam nowy telefon LG kp501 i próbuję go wyczaić:D bo dotykowy ekran ma:p

reklama
elisse twoj nadal nie chce miec dziecka? probowalas z nim rozmawiac i powiedziec ze bardzo ci na tym zalezy?

a dziewczyny zastanawiam sie co oznacza ten skrot TŻ? juz kurcze probowalam w rozny sposob rozwinac ten skrot, ale nie moge wpasc na to jakie jest pelne znaczenie :) bo chyba nie chodzi o "twoja zubrowka" hehe :) wyjasni mi ktos?

Mój powiedział, że jeśli wpadniemy, to jakoś przetrawi tą informację :-D Co ja na to poradzę - chcę mieć już małego bobaska :-) i wcale to nie jest moje widzimisię :no: ale jak ktoś się boi, czy sobie poradzi, to mogę czekać do czasu aż w "kalendarz kopnę" :baffled::baffled: W każdym razie przestałam brać tabletki i zobaczę, co będzie ;-) a TŻ jest skrótem od Towarzysza Życia :-):-D:-) żubrówki przyznam się nigdy nie piłam ;-)
Zosiek, super masz z tym telefonem :-D i ciąża też nie będzie Ciebie stresować, skoro na razie nie planujesz :tak:

Do góry