reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Zosiek nie panikuj przeciez test wyszedl negatywny wiec to musi byc cos innego mi kiedys spoznial sie 10dni i zrobilam test tez negatywny a okresu jeszcze przez 3dni nie bylo i to wlansie przez pogode tak sie spoznil bo to upaly byly wiesz co zrob wejdz do zimnej wody szybko przyjdzie:)ja tak zrobilam pojechalam nad jezioro i odrazu okres sie zjawil:p

pewnie pogoda, choć wcześniej mi się to nie zdarzało...

dziewczyny...dziś się przeraziłam...wywaliłam wszystkie ciuchy jakie mam... i przeraziłam się...to już choroba...połowa moich ciuchów ma metki....i nigdy ich nie nosiłam...i nigdy nie założę....szok....

Zosiek Ty tak jak moja kumpela, on ma chyba z 50 par spodni a chodzi w 3:-D:-D:-D a to czemu tych ciuchów nie założysz?? moze wystaw na allegro albo oddaj komuś

zosiek ja chetnie przyjme pare ciuchow :D hehe a tak powaznie to slkad ty tyle kasy masz? :)

dziewczyny ta pogoda jest meczaca i dolujaca ;/ mimo ze jest slonko, wieczorem codziennie no doslownie dzien w dzien jestem zdolowana ;/ i teraz zastanawiam sie czy nie isc na zaoczne studia ;/ jak nie wygramy w totka to chyba sie przeniose po roku na zaoczne i pojde do pracy bo nie ma innej rady trzeba bedzie cos wynajac

wiecie co dziewczyny ja chyba sie tej nocy przekręce.Głowa mnie pobolewa juz od 15,wzielam tabletke bo bolała przez godzinkę niesamowicie,po tabletce przeszło teraz tylko pobolewa,do tego mam takie mdłości!!! tak mi sie odbija,że szok.Chyba sobie bede musiala ulzeć,i wsadzić palce do gardła,bo juz nie wyrabiam.Ehh chyba jakaś grypa czy co:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:do tego w brzuchu mnie kłuje....eh czuje sie jak 70 letnia babcia.DO BANI!

reklama
Do góry