reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Ja z tym problemu nie mam (tzn z imionami dla dzieci) będzie Jakub i Olga:) co prawda Olga zbytnio mi się nie podoba, ale większego wyboru nie ma:) a jak kolejna "partia" mi się trafi to będzie Julia lub Tymek:) ale na fasolkę nie liczę przez najbliższe 3-4 lata:) bo teraz we wrześniu nowy kierunek dziennie zaczynam:) a z dzieckiem i 2 dziennymi kierunkami raczej rady bym nie dała:p swoją drogą cała sesję zaliczyłam:p i teraz jedynie muszę złożyć papiery na nowy kierunek:) i jazda:) od października studia i praca:) słodko:) zamiast 7 egzaminów w sesji (tyle zawsze mam) będę miała....14....:) ale dam radę, ale z tego względu z dzidziusiem będę musiała poczekać:)

dziś wróciłam z domku:p opita, brudna z wielkim brzucholem od piwska, ale zaraz na rowerek wskakuję:p bo mało czasu mi zostało do wyjazdu do sis:) no i dziś ruszyłam z dietą kapuścianą:) liczę na spektakularne efekty, choć przyznam Wam się,że nie stosuję normalnie takich diet, bo wszystko potem wraca i dodatkowo +3kg:p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to jakbym miala kolejne dzieci to chlopiec nazywal by sie Dawid, a dziewczynka...hmmm...nie mam pojecia bo zadne mi sie nie podobaja...oprocz Łucji hehe ale to wykorzystane wiec nie mam pojecia.no ale u mnie raczej sie nei zapowiada na powiekszenie rodzinki wiec problem z glowy :D z meskich to jeszcze Filip i Łukasz mi sie podobaja.
aaa i tez mi sie nie podobaja wszystkie angeliki, nikole, oliwiery i inne tego typu zachodnie imiona hehe taka tandeta dla mnie podjezdzaja (bez obrazy)...sa przeslodzone i kojarza mi z paniami z burdelu szczerze mowiac...nie wiem czemu ;P

u was tez taki upal? jakas masakra :|

zosiek no to widze ze imprezka byla udana :D aa i czemu Olga skoro ci sie nie podoba? cos napewno by sie jeszcze znalazlo co bardziej by ci podeszlo :)

Olga to była dziewczyna Wanca(Kuby);> dla ich pamiątki moje dzieci będą się tak nazywać:) nieważne czy ojcu dzieciaczków będą się te imiona podobać czy nie:)
to zostało z góry przesądzone:) zresztą to ja będę rodzić dziecko,więc facet ma niewiele do gadania:p

Akurat Oliwier mi się podoba ale Nikole, Julie, Wiktorie, Amelie mi się nie podobają. Za dużo tego teraz! Mówie Wam mi tak strasznie podoba mi się MAJA ... Ale moja połowka nie chce słyszec o tym imieniu także jak będzie kiedyś dziewczynka to będzie Martynka :) A chłopiec? Nnnnieee wieeeem :p

Zosiek to super ,ze zabawa była przednia:-D:-D ja mam ochote na piwko mhmh LESZKA ZIMNEGO

Kinga u mnie upal,a do tego teraz własnie burza!!!Mi te imiona też się tak kojarzą,mam nadzieję ,ze Patrycja sie nie poczuje urazona to tylko nasze zdanie,kazdy daje dziecku na imię tak jak mu odpowiada i sie podoba.

Cannella mi Maja tez sie bardzo podoba.Martyna ,zle mi sie kojarzy:baffled::baffled:

ja po 16 jade do mojego wracam dopiero jutro;-);-)poza tym coraz czesciej bede u niego nocowała,bo mam zamiar u niego w miescie prace znalezc.

Wiele imion mi się podoba, ale nie dałabym dziecku jakoś na imie właśnie przez skojarzenia ... ;D Heh to takie durne :p Niektóre imiona źle mi się kojarzą przez koleżanki ... Przez filmy itd ... Np Nadia była w American Pie - była rozwiązła ;D I dlatego to imie odpada ;P Itd, itp :)

Mama nadzieje, że Patrycja nie będzie miała nam za złe tego, że Nikola to dla nas imie przereklamowane i w ogóle ..

Mazia Martynka mi sie podoba bo nie znam osobiście żadnej złej Martyny :D dlatego to imie jest dla mnie czyste i nieskazitelne ;D

a widze ze dyskusja o imionach wybuchla :) u nas gdyby byl chlopiec to marcel :) a co do nikolitez nie bardzo mnie sie podoba , majka nawet ladne, ale teraz to bardzo duzo jest mai i julii wiec jak sie zawola dziecko to sie z 10 obruci i nie wiadomo do kogo chcialam tego antosce oszczedzic bo sama mam bardzo popularne imie, ale bardzo podoba mi sie kornelia

a my dzis bylismy w szymbarku w domku do gory nogami :)

i jak Matosia było w domku?:) ja ciągle bałam się,że się wywrócę:p ale potem jakoś udało mi się opanować:) ale tylko dół na mnie wrażenie zrobił:) góra była nudna:)

kurczę...miałam iść dziś na plażę i grupą mojego pawła...ale oni będą pili, a ja przez 10 dni diety kapuścianej nie mogę nawet łyczka wypić:( a tak mi się marzy zimny redsik sun:) pyyyychota:) a zamiast tego zajadam się kapustą:p

Patrycjaa to nie jest tak, że zawsze dajesz imię jakie sobie upatrzysz ;-) moj koleżanka miała dać na imię małej Laura, a jak ją już zobaczyła została Zuzanką :-) Mnie się podoba bardzo imię Marika, za to chłopca nie wiedziałabym jak nazwać. Cannella w takim razie obie będziemy liczyć na cud. W sumie to zawsze podczas owulacji miałam tyle tego śluzu, że normalnie dość miałam :szok: podczs owulacji nachodzi mnie taka ochota... nie da się pomylić hehe. Wiek niby z moim Misiem mamy odpowiedni :tak: tylko, co zrobić jak jedna osoba boi się zmian i nie chce :baffled: od sierpnia zacznę brać wiesiołka chyba. Jutro ostatnia tabletka. Chyba lepiej poczekać jeden cykl? Jak myślicie? Co do mojego imienia - jest zabójcze :-D w sumie teraz powinno być na topie, w końcu jest dość starodawne :happy2:

reklama
elisse:) a my się chyba nie znamy:) choć widziałam, że już coś na forum pisałaś:) ale ja jak zwykle zakręcona mało czasu mam:( :) witaj wśród nas:) a czemu Twój się boi dzidziusia? może uważa,że za krótko jesteście? czy to taki wieczny Piotruś Pan?

Do góry