reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Patrycja, zobaczysz dobrze bedzie :) nawet jesli twoj tata by nieco gorzej zareagowal to wydaje mi sie ze dlatego bo dojdzie do niego ze jego kochana coreczka juz nie jest taka mala, tylko jest dojrzala kobieta zakaldajaca rodzine, a wiesz mi ze rodzice czasami sam ten fakt zle znosza :)

ale mi dzisiaj łeb peka...matko...tyle sie prochow nazarlam i nic nie pomaga :(((((((

reklama
Oj Kinga to nie dobrze ;/ To na pewno przez tą pogode - jednego dnia ciepło a drugiego zimno i deszcz. Masakra ;/ Ja też już ledwo znosze te wachania ... Jestem strasznie wrażliwa na zmiany :D

cannella tylko ze u mnie bol glowy to graniczy prawie z migrena..jakis koszmar, zoladek mi siadzie od tych tabletek

aa chwalilam wam sie ze moja Luska od soboty robi pojedyncze kroki? :D zrobi jeden i pozniej leciii ale od czegos trzeba zaczac :)

Heh Kinga no ja niestety cierpie na migreny :( Raz wylądowałam przez to cholerstwo w szpitalu na tydzień! Przez 3 pierwsze noce z bólu nie płakałam ale wyłam - dosłownie wyłam. Nie mogłam ruszyc głową, nie mogłam ruszyc oczami bo to powodowało ból, który prowadził do omdlenia. Lekarze dwoili sie i troili i nie wiedzieli co mi jest ... :D Żadne leki nie pomagały, nie pomagały zastrzyki - nic nie pomagało. W końcu samo przeszło ... Jak sobie to przypomne to wrr ...

No a Lusi za te pojedyncze kroczki daj buziaka od wirtualnej cioci :D

u mnie wyszlo przypadkiem :) mialam bardzo niskie cisnienie i bardzo zle sie czulam, bylo mi slabo, mialam 40 na 50 i zadzwonilam do mamy zeby przyjechala ( w razie czego zeby ktos byl), bo akurat maz nie mogl byc, no i ona w sumie sama jak przyjechala to sie mnie zapytala, no i tak wyszlo, pozniej tacie powiedzielismy, ja akurat dostalam kazanie, no i generalnie mama powiedziala mi ze sie na mnie zawiodla i myslala ze jestem rozsadniejsza... no coz, ja tez tak myslalam :p, ale wyszlo jak wyszlo, tragedii nie ma :), czasem troche zaluje bo mieszkanie z rodzicami to koszmar... no i z kasa jest krucho, ale koniec koncow ciesze sie ze mam taka coreczke jak mam :). u mnie byla zupelnie inna sytuacja niz u ciebie z mezem bylismy nieco ponad pol roku... wiec on nie znal sie tak bardzo z moimi rodzicami, wy jestescie ze soba dlugo, wiec podejrzewam ze u ciebie bedzie spoko :) zreszta jestes starsza niz ja wtedy bylam :) mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po twojej mysli :) tzrymam kciuki! napisz jak bylo :)!

kinga rany to ona chyba zostanie jakims sprinterem :p szybko zaczela chodzic :) buziaki od nas :) Toska nawte jeszcze nei raczkue :(

Ostatnia edycja:
matosia moja mama w ogole nie znala mojego M. hehe poznala go dopiero pozniej...jak juz bylam w 4 miesiacu ciazy :D a moja mama to nie mi kazanie walnela a M. powiedziala ze mnie to ejszcze rozumie bo mloda itd itd...ale on? dorosly facet i co? heheheheh :)
jak ci zacznie mala latac to bedziesz jeszcze plakac i wspominac jak to byla mniej ruchliwa :)

cannella ja taka migrene mialam przez 2 tyg, plakac mi sie chcialo z bolu kazdy dzwiek, swiatlo wszystko powodowalo jeszcze wiekszy bol, kazda pozycja byla beznadziejna, spac nie moglam...ale nie poszlam do lekarza....stwierdzilam ze i tak nic mocniejszego nie bede mogla dostac bo w ciazy bylam wiec przelezalam w lozku...i przeszlo po 2 tyg... :|

Matosia to ile lat wtedy miałaś jak zaszłaś w ciążę?? mój tata ma dzisiaj dobry humor także to jest plus. Później dodam, że to prezent na dzień ojca :) zobaczymy jak będzie ale dziewczyny żebyście mnie teraz widziały to jestem jeden wielki kłębek nerwów w życiu nie przypuszczałam, że będę się tak denerwować przed powiedzeniem rodzicom, że zostaną dziadkami.

Ja też mam takie straszne bóle głowy ale podobno to są nie migrenowe tylko napadowe. Żadne leki nie pomagają tylko jedynie troszeczkę uśmierzają ból.

reklama
Do góry