reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

i ja myslalam ze jakies wiadomosci beda a tu nic ciekawa jestem jak jej poszlo:)

Zosiek ja to Ciebie naprawde podziwiam Ty to niezla baka jestes i masz taka chec do zycia wszystko bys zrobila naraz a mama bedziesz swietna:)

no wiecie zeby o tej porze nikogo nie bylo

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny przepraszam, że nie pisałam ale musiałam dojść do siebie :D

w ogóle to słuchajcie jestem zaręczona od wczoraj :D mój Radek przyszedł z kwiatami dla mnie i mamy dla taty oczywiście z flaszką i spytał moich rodziców o moją rękę, uklęknął i zapytał czy wyjdę za niego :D ja się popłakałam ale oczywiście się zgodziłam :D powiedzieliśmy moim rodzicom o dziecku no to byli w siódmym niebie :D

i teraz co najważniejsze 26 września 2009 roku biorę ślub i wszyscy podjęliśmy decyzję, że kościelny :D:D

jestem taka szczęśliwa :*:*

Patrycja SUPER, OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cieszymy sie razem z Toba :) naprawde bardzo bardzo ci gratuluje :) ojjj wcale sie nei dziwie ze jestes szczesliwa...jeszcze niedawno mowilas ze nic sie nie zapowiada, a tu prosze!, zareczyny, slub dziecko, zyc nie umierac :) poprostu super :) ciesze sie razem z Toba :)

Patrycja kochanie gratuluje Ci z całego serca ! I z całego serca życze Ci wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim życze WAM zdrówka ;**
Ciesz się Słońce bo masz czym i powiem Ci, że nawet Ci zazdroszcze ;D
Dbaj o siebie i o Maleństwo :**
Faceta masz wspaniałego - wszystko sam przygotował :D Myśli chłopak przyszłościowo ;)
Od razu pierścionek i w ogóle ... Jej jak się ciesze :*:*:*:*:* I jeszcze ślub za pasem! I to jeszcze kościelny !! No wspaniale !! ;D;D
Kto by pomyślał, że ta Patrycja, która pisała niedawno, że nie ma żadnego kroku na przód w Jej związku jest teraz narzeczoną, przyszłą żoną i matką :D

Normalnie aż mi się łezka zakręciła w oku jak czytam Wasze wypowiedzi :*:*
Dziękuje Wam z całego serca, że byłyście cały czas przy mnie i mnie dopingowałyście oraz wspierałyście :*:*
Faktycznie jak teraz patrzę na to w jak szybkim czasie to wszystko się stało to sama się dziwię bo niedawno się tutaj logowałam i smuciłam i żaliłam a teraz wszystko nabrało 100% tempa i wszystko to o czym niedawno pisałam spełniło się w jednej chwili :)
To wspaniałe uczucie tylko teraz te przygotowywania mnie przerażają ale dam radę:)

Cannella ja wiem, że Tobie też się uda i spełnią się wszystkie Twoje marzenia nawet nie będziesz wiedziała kiedy (ja akurat coś o tym wiem już teraz hehe)

Kinga pewnie się będę zwracać do Ciebie i Matosi ciągle o rady w sprawie ciąży hehe:)

Normalnie dziewczyny uwielbiam Was, jesteście wspaniałe :*:*

Aha wróciłam od lekarza i wszystko jest dobrze :):) termin mam na 26 luty :D:D

Patrycja a pytaj sie o co tylko chcesz :)

no dziewczynki pracowac tam nad soba, licze ze do konca roku jeszcze jakies takie dobre wiesci przeczytam :D

mazia jak sie czujesz???

Patrycja kochanie jesteśmy tu właśnie po to, by się wspierać i ciesze się, że tak Nas cenisz :* To wspaniałe uczucie :)
Jakoś nie wierze w to, że mnie mogłoby coś takiego spotkać ... Po prostu nie wierze i wiem, że to nierealne :) No cóż takie życie ...

Patrycja a gin potwierdził ciąże? Widac już było fasolke? Kochana napisz coś więcej :)

Mazia Ty już chyba możesz robic test? :) Ahh nie moge się doczekac kolejnej wspaniałej wiadomości :D

Patrycja a tak sie martwilas i stresowalas kurde pgromne gratulacje mam nadzieje ze na slub jestesmy zaproszone?:p hehe jeju jak sie ciesze ze tak wszystko szybko sie potoczylo chyba i ja tego wiesiolka zaczne brac od nowego cyklu:)takie cuda dziala to moze i na mnie zadzaial
Radek zachowal sie wspaniale i odpowiedzialnie aa no i bys cos wiecj opowiedzial o wizycie ktory tydzien i w ogole:) ale sie ciesze normalnie szok:)

Mazia a Ty jak tam?

Cannella teraz na nas kolej trzeba brac sie do roboty:)

reklama
Do góry