reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

ale mój były mnie wkurzył...jaaaaaa....wiecie co powiedział? że to co mu napisałam w mejlu rozśmieszyło go!!! rozumiecie?!!!! a ja tam pisałam o takich sprawach,że ma mnie szanować, nie olewać itd...szok...faceci są beznadziejni!! cieszę się,że jadę do sis...

reklama
Zosiu chyba jednak dobrze, że jedziesz do sis :) Myślałam, że Twój były na prawde się zmienił ... Opisywałaś dużo sytuacji, z których wynikało, że stara się o Ciebie. A tu nagle okazuje się, że nie jest Ciebie wart ... Przykro mi ale główka do góry - jeszcze nie takie szczęscie znajdziesz ;D
Szkoda na Niego czasu i Twojego dobrego serduszka ;**

pewnie:) tam znajdę sobie jakiegoś fajnego chłopaka, który wróci ze mną do Polski:D będzie cudownym mężem i ojcem i będziemy żyli długo i szczęśliwie....:-)

od jutra zaczynam dietę kapuścianą:) trochę się boję,ale przed wyjazdem do sis muszę zgubić parę kg;>:p

moj mezulek kiedys byl na tej diecie, sporo schudl ale mowil ze ledwo dal rade jesc ta zupe non stop..hehe ;) faktycznie beznadziejny ten twoj byly..olej go...dzieciak z niego i tyle...no przywiez jakiegos fajnego latynosa ze soba ;)

zaliczyłam egzamin z systemów informatycznych! byłam pewna,że będzie wrzesień!!!

Kinguś:p:D no ja od jutra startuje:p choć trochę się tej diety boję:p bo nie ufam takim dietom cud:p no i na nk mnie jeszcze nie dodałaś:p

Ej co to za dieta? Powiedzcie prosze ale ze szczegółami :)
A Patrycji jak nie było tak ni ma ... ;( Ide zaraz spac bo z nudów to oszaleje ;(

hej dziewczyny :*

no byłam u gin ale jej nie było :( ja poszłam po prostu tak w ciemno bo jak dzwoniłam to miała wyłączony telefon i poszłam tak w ciemno a tu sie okazuje, że nie odbiera bo na urlopie i pan powiedział, żeby zadzwonić dzisiaj o19 i się dowiedzieć kiedy wraca to chyba jej jakaś rodzina. Więc dzisiaj będę dzwonić a jeśli będzie jeszcze długo na urlopie to pójdę do kogoś innego.

Dzisiaj mówimy moim rodzicom, że zostaną dziadkami

reklama
Zosiek gratuluje ja tez zaliczylam juz ostatni i z glowy:) powodzenia w diecie hehe:)

Patrycja lepiej idz do innego pewnie troche jej nie bedzie wiec po co masz czekac to juz wszystko gotowe na rozmowe?

Do góry