reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Zosiek ambitna z Ciebie dziewucha!!:tak::tak::tak:
Ja własnie się zastanawiam nad zaocznym pielegniarstwem.

Cannella @ mam dostac w piątek.

reklama
cornelka facet wyslal ale listonosz nam awizo nie dal ;/ na poczcie bylo juz od tygodnia... cala poczta polska, no a nasza sala nie jest jescze wykonczona, mamy miec w nowym miejscu w hotelu i dzisiaj tam bylismy, pani pokazala nam projekt i powiedziala zejakos zrekompensuje cale te ceregiele z sala zwiazane

kinga dzieki dzieki za zyczonka :D wspolczuje wam i malej tych zabkow, u nas wychodza dwa na dole obok tych co juz wyszly wiec mala tez troche marudzi, ale zaczela nam przesypiac cale noce! spi od 21 do 6 rano a potem do 9 wiec poprostu mamy na maxa luz :D

mazia paszport potrzebny bo jedziemy gdzies za granice prezent na slub od siostry :) jeszcze nie wiemy gdzie, ale gdzies w ue, natomiast trzeba dziecku wyrobic albo dowod osobisty albo paszport bo musi miec jeden z tych dokumentow bez tego nie przejdziesz przez granice. my nie jestesmy po koscielnym tylko po cywilnym, koscielny mial byc jeszcze pozniej, ale w sumie zdecydowalismy ze teraz bedzie ok :) jakos nie moglismy sie doczekac i tak wyszlo. a co do slubu, wiesz powiem ci ze slub super ale wesele oj chyba drugi raz bym sie nei zdecydowala. a jak tam fasolinka? potwierdzona?

patrycja bylas juz u lekarza?

Mazia:) ciężko Ci będzie pielęgniarstwo zacząć:) jeśli faktycznie zaciążyłaś:) cisza tutaj straszna...;/
a i wejdźcie wszystkie na nk:) sorki,że pierwsze adres nk był fikcyjny:) poprostu musiałam się oswoić,że ktoś mnie będzie znał lepiej:) mam nadzieję,że za złe mi tego nie macie:)

Ostatnia edycja:
matosia tak to jest z ta nasza poczata....mi tez tak spi luska, odkad pije mleko modyfikowane, bo wczesniej to of course pobutka o 3 :) tez mi bosko jak tak spi...ojjj tak :)

zosiek ale fajnie masz z tym wyjazdem, zazdroszcze :) no i te keirunki....podziwiam....takie masz zainteresowania?

patrycja i jak tam po wizycie?

Mazia:) to,że godzinę cię cycki nie bolą to nic nie znaczy:) poczekamy zobaczymy:) lekarzem nie jestem więc nie powiem Ci co i jak:) niestety..ale będzie dobrze:*:*

Kinga:) zainteresowania to psychologia kliniczna;) bardzo chciałabym u nas na srebrzysku pracować:) ale ciężka to praca:) a zarządzanie wybrałam, bo nie miałam pomysłu na siebie:) ale chciałabym być inżynierem:) a geodezja i kartografia, bo zwyczajnie kasę z tego można mieć:)

zosiek ja mam jakieś złe wizje.Kurczę przyzywczaiłam się już do tego ból,a tu nagle ustał:( ehhh

Ostatnia edycja:
wiesz...cycki w ciąży nie bolą cały czas:) damy radę:* zobaczysz:* będzie dobrze:) jak chcesz to pisz do mnie na gg:) łatwiej będzie rozmawiać:):)

Mazia ale wymyslilas to ze nie bola nic nie znaczy moze ustal bol
Zosiek podziwiam Cie mi sie jednego nie chce studiowac a co mowic o 2:p

reklama
heh...mi też się nie chce studiować:) ale chodzą słuchy,że chcą zrobić płatne studia..więc z dzieckiem muszę i tak czekać do skończenia inżyniera, czyli jeszcze 1.5 roku:p bo inżynierskie u mnie są 3,5 letnie:) a potem magister z zarządzania produkcją:p:D no i w między czasie ta geodezję:) tylko jeszcze z tatą pogadam (on w budownictwie siedzi) czy to ma sens:)

Do góry