reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Hej dziewczyny:) nie mogłam wczoraj wejśc bo byłam u mojego:)

Patrycja nawet nie wiesz jak ja się cieszę.Trzymałam za nas kciuki!!! i Tobie się powiodło.Bo ze mną to nie wiadomo nic jeszcze,dowiem się tak mam nadzieję ok czwartku;)Jak zaaregował Twój R???

Cornellka dzięki za zaproszenie.Jeszcze tylko nie mam Matosi

A ja mojemy powiedziałam,że możemy mieć dziecko.Ucieszył się:-):-)i głupek kazał mi wczoraj test ciążowy kupować.Stwierdził ,że mam jakieś twarde cycki:tak::tak:bo mam gruczoł tam w środku taki twardy i bolesny.Boję sie,że jak nie bede w ciązy to to jakaś choroba albo coś.

reklama
Kinga a jak Ciebie bolały piersi w ciąży??

Bo ja na poczatku miałam tak,że bolały całe,były takie jakies obolałe,płonące,najbardziej z boku bolały a teraz mnie bolą przy dotyku ten gruczoł tam(nie wiem jak to nazwaćale myslę,że wiesz o co mi chodzi) jest większy i bardzo boli przy dotyku.Lewa pierś bardzie boli od prawej.

ja to juz tak bardzo nie pamietam bo to bylo ponad 4 lata temu....pamietam tyle ze strasznie mnie bolaly, dotykac sie nie moglam, spac na brzuchu nie moglam, pozniej to juz noszenie stanika bylo dla mnie koszmarem, nie mowiac o jakimkolwiek dotyku! brrrr....tak od sutka do wewnatrz mi sie rozchodzil bol...piersi bola bo zaczynaja rosnac i gruczoly mleczne zaczynaja sie od razu tworzyc...dlatego bywa ze kobiety to boli.....mi to biust urosl o dwa rozmiary w ciazy :) nosilam E.

Ostatnia edycja:
kurczę czekam,aż Patrycja napisze jak Radzio zareagował a tutaj jej ani widu ani słychu.Mam nadzieję ,że @ jej nie odwiedziła.

hej dziewczyny :*:*

więc powiedziałam mojemu R, że będzie tatą no to na początku był w szoku, zaniemówił i stwierdził, że sobie jaja z niego robię no to mu pokazałam test :D później się zaczął cieszyć ale już od razu snuł plany, że mieszkanie trzeba wykombinować i w ogóle. Szczerze mówiąc spodziewałam się, że mnie na ręce weźmie czy coś, będzie skakał z radości ale tak nie było :(:( dzisiaj zrobiłam drugi test i też wyszły dwie kreski.

No Patrycja wkoncu sie doczekałam CIebie.Jak to super będziesz mamusią,ale Ci zazdroszczę bo ja jeszcze nic nie wiem:(( .Moim zdaniem zaareagował prawidlowo,wiadomo,że to dla niego szok ale zaareagował super.Mój już sie cieszy ale nie wiem czy nie na marne,ojj ja muszę jeszcze co najmniej do czwartku czekać,na zrobienie testu czytam bety.I kochana daj zdjęcie teściku!!

Patrycja...nienawidzę Cię:p:p oczywiście żartuję:) dobrze zareagował:) hehe:p mój eks by się pewnie popłakał....:p:p ale nie ze szczęścia:p:p gratuluję Ci oficjalnie jeszcze raz:*:* wczoraj piłam za Waszą trójkę:p:D

wczoraj była u mnie imprezka;) jaaaa.....działo się działo:):p mogłabym kilka stron napisać;> nawet przyszedł mój były...ale jako,że jest były i na to zasługuje to ignorowałam go:p więc co chwila do mnie przychodził:p:p

A Ty Mazia leć już po test:p może wyjdzie negatywny, bo za wcześnie, ale może się już pojawią dwie kreseczki:D i świętować będzie można znów:D:D ciocia Zosia dobra jest w opijanie dzieciątek:D:D:D:D:D

Ostatnia edycja:
heheheh ojjj Zosiek Zosiek :) fajnie ze impreza sie udala :D

Patrycja jak dla mnie to super zareagowal! :) moj to powiedzial tylko bez przejecia "tak?, to fajnie" i to wszystko hehe wiec ja to mam prawo sie czuc rozczarowana :p drugi test pokazal dwie kreseczki wiec widzisz mialysmy racje :) ciesze sie ogromnie ze Wam sie udalo :) dawaj zdjecie tesciku:) zapisalas sie do lekarki? :> teraz to cie fuuul badan czeka :) a rodzicom powiedzialas juz?

mazia a czemu teraz nie chcesz zrobic testu? tydzien juz minal wiec napewno wykaze ciaze, my w nia wierzymy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Zosia ,poczekam jeszcze conajmniej do środy badz czwartku to akurat będzie na 2 dni przed planowaną @.Więc już powinien być dość wiarygodny.Chciałabym bardzo już go zrobić,ale wiem,że to narazie jest bezsensu.Piersi jak bolały tak bolą:baffled::baffled:juz mnie to dobija!Czekam na narzeczonego,jakiegoś dołka łapie i cholernie mi smutno:-:)-(

Do góry