reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

no ja czuje to podbrzusze cały czas, że sie napila i takie skurcze ale tez czytałam, że to normalne podobno we wczesnej ciąży bo się więzadła zaczynają rozciągać. Ja do końca takiej 100% pewności nie mam także nie nastawiam się tak mega mega w poniedziałek pójdę na bete ona da mi pewność:) ale jak narazie to strasznie sie cieszę:)

reklama
Canella mysle ze wczoraj mialam owulacje bo ten sluz mi sie tak ciagnal czyli to nie byl 14 :p hehe a po nim nie utyje?

Patrycja wierze ze to ciaza szkoda ze dzis piatek i nie mozesz pojsc do lekarza a dzisiaj juz nie mozesz sie na wiztye umowic? a jak myslisz jak Twoi rodzice zareaguja?

Ja się dzisiaj na wizyte umówię ale do mojej lekarki dopiero po 18 sie dzwoni i umawia na wizytę:) ale na poniedziałek napewno będę miała termin:)

Moi rodzice się ucieszą moja mama to już napewno bo ona już tylko wyczekuje kiedy będę w ciąży a tata jak tata z tatą zawsze jest gorzej ale ucieszy się bo juz ostatnio mówił, że na specery chciałby chodzić:)

Nie utyjesz napewno od wiesiołka:)

no i sprawilas im prezent:)a to jutro lekarka nie ma czynnego?eh szkoda :)mnie to by cos do poniedzialku trafilo tym bardziej ze kiedys mojej kolezance dwa razy wykazalo ciaze a nie byla:|

to zdjecie na n-k to jescze w ciazy wiec bylam taka pucalowata :p

patrycja rob kolejny tescik i biegiem do lekarza, jak tylko ci potwierdzi ciaz to masz mi sie tam zdrowo odzywiac! ech naprawde baardzo sie ciesze ze sie udalo :) zazdroszcze ci tego co przed toba :) duzy brzuszek a potem takie slodkei malenstwo :)

a ciekawe jak tam mazia :)

ja juz sie pogubilam i nie wiem ktora to ktora:( Matosia Ty nazywasz sie Marzena tak?
Gosia to Canella a Ja Ba to Zosiek tak dobrze mysle?

Cornellka no to teraz mi wbiłaś klina do głowy o tej koleżance. Jutro niestety ona nie przyjmuje dopiero w poniedziałek :/

Matosia zrobię może test dzisiaj jeszcze jeden :) w każdym bądź razie wieczorem dam Wam znać jak mój R zareagował i w ogóle:)

nie chcialam Cie nastraszyc ona miala rozregulowany cykl i cos tam w organizmie co wskazywalo na ciaze a test ciazowy ktory uzyla to byl paskowy one sa moim zdaniem do d***i moze dlatego tak sie stalo ale ja wiem ze u Ciebie to ciaza wstaw to zdjecie nawet rozmazane to ja ocenie czy krecha jest:D

reklama
o kurde ale gafe walnelam wybaczcie:)za duzo naraz hehe:p

no i cisza nastala a szkoda bo sie nudze

Ostatnia edycja:
Do góry