reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

tam było napisane, by po 5 minutach sprawdzić wynik no i gdzieś po minucie wyszła tylko jednak kreska a później po 3 minutach lub 4 patrzę i się zrobiła druga kreska :)
moje kapsułki są takie w kształcie jajka i są takie żółte przezroczyste.

reklama
Boze! jakie cudowne wiesci az lzy cisna sie do oczu i czuje taka cholerna zazdrosc ale gratuluje Patrycja wiedzialam ze tak bedzie hehe no super poprostu:)ajjj nawet nie wiesz jak sie ciesze a moze dla pewnosci zrob teraz jeszcze jeden test?moglabys wstawic nawet ta fotke rozmazana:) a z ta owulka to ja sadze ze chyba wczoraj ja mialam bo taki sluz byl ciagnacy czyli ze mam 18 dnia a nie 14 no i lipa:|
aa i super ze sie pogodziliscie

Canella bedzie dobrze :)

wiecie co moze i ja tego wiesiolka kupie skoro on taki skuteczny?

Dziewczyny jesteście cudowne :*:*:*:* uda Wam się napewno w tym cyklu a Cornellka póki nie ma @ jest nadzieja :)
zrobie jeszcze jeden test albo poczekam do poniedziałku i pójdę na badania:)

Ja również Was wszystkie ściskam, całuje przytulam i w ogóle jesteście booooskieeee:*:*:*:*

Patrycja wiem ze nadzieja jest najgorsze ze nie wiem kiedy mam ta owulacje:(nie umiem jej zaobserowwac

a masz jakies objawy czy cos?zauwazylas jakies zmiany?

Jeszcze teraz czekamy na wiesci jak tam Mazi dziecko:D ale szybko dziewczynki zadzaialalyscie rozkreca sie to nasze forum

Cornellka ja też nie wiedziałam kiedy miałam owulacje i nawet narzekałam na forum, że nie wiem kiedy ja mam. Także u Ciebie może też będzie niespodzianka:)

Nie mam żadnych objawów no prócz tego bólu w podbrzuchu juz od dwóch tygodni, tak to super się czuję:)

Mazia musi się pojawić za niedługo by przekazać nam wieści co u niej:) ale ja i tak wiem, że ona jest już zafasolkowana:)

nie masz objawow?jeju to w ogole super a np brzuch?nie czujesz ze jest taki napiety czy twardy albo cos takiego? ja czytalam ze tak sie wlasnie robi nawet we wczesnej ciazy mi sie tak nabil troche tak jakbym zaczela cwiczyc wiem ze to nie ciaza nie licze na to ale jesli w lipcu wszystko sie wyjasni to tez kupuje tego wiesiolka a trzeba go zaczynac od poczatku cyklu czy mozna w polowie?

wiem ze Mazia jest w ciazy jakos to czuje:)

pododawalam Was do znajomych na nk ale nie wiem czy dobrze trafilam hehe widzialam ze u Pati i Kingi byly te same osoby wiec pomyslalam ze to Wy:D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry