reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

patrycja super :) my tez sie baaaardzo cieszymy :) przynajmniej ja hehe jakby to bylo conajmniej moje :D no w pewnym sensie jest hehehehheh ;P i tak i tak czekam az napiszesz jak zareagowal Radek :)

reklama
wiesz co Cannella no ja miałam Oeparol także jest to inna nazwa ale właściwości ma takie same napewno:) na moim też jest napisane, że można brać 2 kapsułki 3 x dziennie ale ja brałam 1 kapsułkę 3 x dziennie bo nie chciałam przesadzać:) także teraz tylko brać i zafasolkowywać :)

Kinga jest też Wasze w pewnym sensie bo jesteście e-cioteczkami :D wszystko napiszę wieczorkiem jak zareagował Radek :) ale szczerze Wam powiem, że boję się tej reakcji

Kinga nie wiem zawsze jest taka obawa jakaś :) nie wiem czy go zatka i nie będzie wiedział co powiedzieć czy od razu się ucieszy nie mam pojęcia :)

Cannella napewno poprawi Ci się śluz, ja zauważyłam poprawę od razu a niektóre dziewczyny mówiły, że w drugim cyklu brania wiesiołka ich zalewało :)
Wiesz co nie świadomie do końca, po prostu kochaliśmy się i on zaproponował, że skończy w środku nawet nie pytając jakie mam dni, no to dla nas obydwóch to był znak, że jesteśmy już gotowi i liczymy się, że może będzie dzidziuś :)

reklama
kurczę:) a jeszcze tak niedawno było narzekanie,że chcą mieć dzieci, a nie mają szans na ciąże:p a teraz?:D:D:D tylko ja zostanę bezdzietna z tego grona;P

Do góry