reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
wiesz co Cannella no ja miałam Oeparol także jest to inna nazwa ale właściwości ma takie same napewno
na moim też jest napisane, że można brać 2 kapsułki 3 x dziennie ale ja brałam 1 kapsułkę 3 x dziennie bo nie chciałam przesadzać
także teraz tylko brać i zafasolkowywać 
Kinga jest też Wasze w pewnym sensie bo jesteście e-cioteczkami
wszystko napiszę wieczorkiem jak zareagował Radek
ale szczerze Wam powiem, że boję się tej reakcji
Kinga jest też Wasze w pewnym sensie bo jesteście e-cioteczkami
Patrycjaa
Kinga nie wiem zawsze jest taka obawa jakaś
nie wiem czy go zatka i nie będzie wiedział co powiedzieć czy od razu się ucieszy nie mam pojęcia 
Cannella napewno poprawi Ci się śluz, ja zauważyłam poprawę od razu a niektóre dziewczyny mówiły, że w drugim cyklu brania wiesiołka ich zalewało
Wiesz co nie świadomie do końca, po prostu kochaliśmy się i on zaproponował, że skończy w środku nawet nie pytając jakie mam dni, no to dla nas obydwóch to był znak, że jesteśmy już gotowi i liczymy się, że może będzie dzidziuś
Cannella napewno poprawi Ci się śluz, ja zauważyłam poprawę od razu a niektóre dziewczyny mówiły, że w drugim cyklu brania wiesiołka ich zalewało
Wiesz co nie świadomie do końca, po prostu kochaliśmy się i on zaproponował, że skończy w środku nawet nie pytając jakie mam dni, no to dla nas obydwóch to był znak, że jesteśmy już gotowi i liczymy się, że może będzie dzidziuś
Anastazzja
Fanka BB :)
Patrycja:* gratuluję:* i zazdroszczę
Patrycjaa
Zosiek nie wiem czy dziękować czy nie bo jeszcze na 100% nie wiem. Tutaj dziewczyny mówią, że to pewne ale ja do końca to uwierzę jak mi lekarka powie 
reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
kurczę
a jeszcze tak niedawno było narzekanie,że chcą mieć dzieci, a nie mają szans na ciąże
a teraz?

tylko ja zostanę bezdzietna z tego grona;P
Podziel się: