reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

chyba nie w tych rano jestem w pracy wiec niestety a w nocy to padam i spie :)
Ty w ogole masz luz z tymi dziecmi bo dosc czesto tu jestes fajnie ze masz czas dla siebie a jak tam z mezem lepiej juz przeszly Ci gniewy?

reklama
mi to tak hehe ale jeszcze mu to wypomne, maz wyjechal do olsztyna w poniedzialek i wroci w niedziele, jakos mi fajnie tak samej hehe :) a dzieci faktycznie same sie soba zajmuja praktycznie :) jak rano porobie w domu to pozniej mam caly dzien na bb ;)

czasem dobrze jest odpoczac i potesknic za soba oj to fajnie przynajmniej nie marudza i nie chodza za Toba zebys sie z nimi bawila tak jak moj sasiad jego mama nie ma spokoju bo ciagle chce sie bawic hehe:)

cornelka tyle ze ja narazie nie tesknie hehe blogo mi tak jak nie siedzi i nie marudzi mi nad uchem, ze nie pozmywane czy co....no teraz to nie mialby okazji bo posprzatane ale jak ejst to nie chce mi sie tego robic wlasnie dlatego ze marudzi hehehe zreszta spedzilismy ostatnie pol roku praktycznie ciagle ze soba i naprawde taki tydzien to jak znalazl....moglby byc nawet drugi taki :D dzieci mi sie udaly nie ma co :D

jeszcze tak kilka razy wyjedzie i wtedy zatesknisz pol roku non stop razem to sie nie dziwie ze nie tesknisz jeszcze:)

no nic ja lece bo padam ale ze mnie to spioch straszny:p

cornelka teraz to mam okres, a jak mam okres to mam takie dni ze nie chce mi sie gadac i wole byc sama, akurat on wyjechal i dalatego tak mi dobrze teraz :D
kolorowych :)

ja jak mam okres to potrzebuje milosci i musi mnie przytulac i w ogole :)

to do jutra wieczora poznego pewnie eh jakie te dni sa krotkie:|

reklama
Do góry