reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

No jak tam teraz liczę no to gdzieś na luty byłby termin:)

dzwonił do mnie mój R. i wiecie jak mnie korciło by mu powiedzieć ale wolę na żywo jak się spotkamy :)

Mazia mogłaby się odezwać bo ciekawe kiedy będzie robić teścik:) ale ja i tak wiem, że w niej mała fasolinka rośnie:)

reklama
patrycja ja swojemu napisalam smsa hehe bo nie moglam sie doczekac wieczoru, dodzwonic sie do niego bym nie dodzwonila...a i tak przeczytal go jak wracal do domu, chwile przed tym jak sie widzielismy heheheh :) wiec na jedno wyszlo...nie mogl uwierzyc hehe na usg pozniej jak zobaczy :)...co prawda kiepskie usg wtedy mieli ale bylo ladnie widac...przy lucji to juz nowy sprzet kupili i bedac na usg w 12 tyg wiecie jak ladnie wyszla moja laska? o prosze :

031208134937f.jpg

:)

hej dziewczyny, widze ze zapomnialyscie o mnie :(

rany ale tu wiesci!
patrycja nawet nie wiesz jak sie ucieszylam ze jestes zafasolkowana :p

a u nas poprostu ciezki dostep do neta i ciagle tu jestem zabiegana :( a u nas dzis byla pierwsza cala noc przespana, mala tylko obudziala sie kolo 23 i musisalm ja przewinac bo kupke zrobila :p no i pozniej spala do 8 rano, zjadla i pospala jeszcze do 10 normalanie raj na ziemi :D

a co do n-k jak was znalezc? :)

Matosia wszystkie o Tobie pamiętamy !! :) tylko pisałaś, że jesteś w innym miejscu i że szalejesz z siostrą :) już Ci wysyłam moje dane to mnie znajdź na nk i wyślij mi zaproszenie :)

Kinga naprawdę 12 tydzień i normalnie rewelacyjnie widać wszystko :) ciekawe jak będzie u mnie:)

patrycja wszystko zalezy od sprzetu, jak bylam z igorem to w porownaniu do tego to kiepsko bylo widac bo tylko taka mala plamke z ogonem hehe... :)

reklama
Do góry