reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga a ja nie wiem co mam myśleć czy się cieszyć czy nie bo nie chcę się rozczarować :(:(:(:( naprawdę uśmiech mam na ustach i na samą myśl łzy mi się cisną do oczu ale obawa jest jeszcze i jeszcze ten brązowy śluz

reklama
parycja jak juz pisalam organizm musi sie oczyscic, zluszczaja sie pozostalosci i juz bedzie ok. Dla pewnosci zrob sobie drugi jak masz watpliwosci, chociaz ja ich nie mam :)

nie wiem co teraz robić, dzwonić do lekarza i się umówić ale on jeszcze nic chyba nie zobaczy bo za wcześnie prawda?? ja sama do końca pewna nie jestem i tego się właśnie boję :(

patrycja, zrob sobie drugi, wyjdzie ci zapewne tak samo...kiedy mialas miec okres? zapisz sie do lekarza, moze faktycznie nie bedzie wstanie okreslic bo wczesnie, a moze i nie? lepiej pojsc :) zawsze to jakies badania moze ci zlecic itd.... :)
mi to przy pierwszej od razu powiedziala ze jestem w ciazy :D a ja poszlam do lekarza jakies 1,5 tyg po tym jak mialam dostac okres.... :)
a moim zdaniem jestes niepewna bo za bardzo ci na tym zalezy i boisz sie ze jednak to nie to choc bardzo bys chciala...i ciezko ci uwierzyc ze jednak sie udalo... :) bo jakby nie patrzec szybko poszlo :)

Ostatnia edycja:
okres miałam dostać 16.06. Zadzwonie dzisiaj do lekarki mojej tylko do niej się umawia dopiero po 18 więc pewnie będę dzwonić już przy Radku :) ciekawe jak zareaguje :)

Patrcyja ... wspaniała wiadomość z rana :D Bardzo sie ciesze! :**:**:** i.. nie moge w to uwierzyć :D
Zrób zdjęcie testu a my ocenimy! Dawaj dawaj! :)
A zamiast do lekarza idź na bete, lekarz nie wykryje tak wczesnej ciązy :(
A chłopak będzie szalał z radości - już to widze :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny chciałam zrobić zdjęcie ale wychodzi zamazane i nic nie widać :( ale ja jak popatrze no to faktycznie widzę te kreski :)::):):):)):) ojjjj coraz bardziej zaczynam wierzyć !!!!!!!!!!!!!! dzisiaj zadzwonie do lekarki mojej :)

reklama
tylko dzisiaj jest piątek i na bete u mnie już nigdzie nie pójdę dopiero w poniedziałek pójdę do lekarki i pewnie ona mnie skieruje na bete i na badania :D:D

Ciekawe jak Radek zareaguje, na początku nie będzie mógł uwierzyć :)

Do góry