reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cesarskie cięcie z wyboru

reklama
lekarz nie pwoiedzial ze dziecko takie duzee?? to rozumiem.
ale niektore kobiety dwol i polkilowe dzieci rodza cc na zyczenie..bo sie boja...kazdy wie na co sie pisze
Dziewczyno mnie lekarz powiedział ze będzie kolo 3 miał 3,7 widać niewiele się orientujesz w temacie z ta przewidywana waga nieraz się mylą. .

Czy tu zawsze musi nastąpić atak gdy człowiek o coś pyta? Dopiero co sie zarejestrowałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No bulwersuja się ze chcesz cc, bo jako pozadna mtaka musisz cierpiecec, i to lepsze dla dziecka. A jak napisałam ze ochraniacze na szczebelki są niebezpieczne dla dziecka to atak bo to przecież nieistotne. :eek: i tu juz dziecko nie jest istotne. Tak jak nie jest istotne żeby kupować bawełniane ciuszki bo przecież trzeba ubrać dziewczynkę w poliestrowach sukienkę no bo ładnie wygląda :errr: szalenstwo

Zauważyłam że żeby zostać dobrze odebrana trzeba: rodzic naturalnie najlepiej bez znieczulenia, karmić piersią chyba ci najmniej rok, z dzieckiem siedzieć w domu co najmniej 4 lata, i kompletować wyprawkę juz w 3 miesiącu o co najmniej 10000 pozycjach. Haha :) nie mo może trochę wyolbzymiam

No bulwersuja się ze chcesz cc, bo jako pozadna mtaka musisz cierpiecec, i to lepsze dla dziecka. A jak napisałam ze ochraniacze na szczebelki są niebezpieczne dla dziecka to atak bo to przecież nieistotne. :eek: i tu juz dziecko nie jest istotne. Tak jak nie jest istotne żeby kupować bawełniane ciuszki bo przecież trzeba ubrać dziewczynkę w poliestrowach sukienkę no bo ładnie wygląda :errr: szalenstwo

Boziu...;) masakra
A myslakam ze chociaż w takich miejscach ta nienawiść sie z ludzi nie wylewa :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem ze waga plus minus głupia nie jestem.
Uwierz mi ze ja klelam krzyczalam drgawek dostałam z bólu ale poczułam się naprawdę dumna z siebie ze żadnej cesarki nie mialam..
Wiesz ile moze byc powikłań po cc? Podpisuje sie specjalny papier. .
Znam trochę przypadków ...

reklama
Wiem ze waga plus minus głupia nie jestem.
Uwierz mi ze ja klelam krzyczalam drgawek dostałam z bólu ale po czułam się naprawdę dumna z siebie ze żadnej cesarki nie mialam..
Wiesz ile moze byc powikłań po cc? Podpisuje sie specjalny papier. .
Znam trochę przypadków ...
Dobra ale nie mów ze poród jest piekny bo jak czytam takie rzeczy to się klepie po głowie tez rodziłam. Czysta fizjologia mało przyjemna. Ja tam z bólu nie wylać bez przesady tez nie miałam znieczulenia. Ale jeśli np kobieta się boi ze ja źle zszyja i juz nie będzie tak jak przed porodem np to ja ją popieram.

Do góry