reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cesarskie cięcie z wyboru

Kiniut

Aktywna w BB
Drodzy,
Zakładałam już podobny wątek ale nie uzyskałam odpowiedzi na zadane pytanie:) czy możecie polecić w Warszawie lub okolicy szpital w którym wykonają cc na życzenie? Możecie polecić tez lekarza który prowadził Wasze ciąże? Dopiero raczkuje w temacie, wiec będę wdzięczna za odpowiedzi. Za uszczypliwe uwagi bardzo dziękuje, nie po to tu jesteśmy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
cc na zyczenie... boze.....porod to cos pieknego pomimo tego strasznego bolu...lepiej dla dziecka tez przejsc przez drogi rodne...ciac sie na zyczenie...no comment

cc na zyczenie... boze.....porod to cos pieknego pomimo tego strasznego bolu...lepiej dla dziecka tez przejsc przez drogi rodne...ciac sie na zyczenie...no comment
i na pewno nie zdecydowała uśmiecha się na cięcie gdybyś pierwsze dziecko urodziła 4600 ze złamanym obojczykiem i popękane iem prawie do odbytu mi o nacięcia. Każdy ma prawo do swoich decyzji. Dla Ciebie poród to coś pięknego a np dla !Nie to trauma na całe życie.

moze bedziesz miala szybki porod ja mialam szybki mimo ze pierwsze dziecko. bolesny bardzo nie powiem ze to nie boli blagalam zeby sie juz konczylo ale po wszystkim jak maly wyskoczyl poczulam wielka dume ze urodzilam sama naturalnie tego sie nie zapomina.
z postu wnioskuje ze ciaza wczesna wiec zajmij sie soba i wazne zeby dziecko bylo zdrowe a nie o porodzie juz myslisz.

i na pewno nie zdecydowała uśmiecha się na cięcie gdybyś pierwsze dziecko urodziła 4600 ze złamanym obojczykiem i popękane iem prawie do odbytu mi o nacięcia. Każdy ma prawo do swoich decyzji. Dla Ciebie poród to coś pięknego a np dla !Nie to trauma na całe życie.
lekarz nie pwoiedzial ze dziecko takie duzee?? to rozumiem.
ale niektore kobiety dwol i polkilowe dzieci rodza cc na zyczenie..bo sie boja...kazdy wie na co sie pisze

moze bedziesz miala szybki porod ja mialam szybki mimo ze pierwsze dziecko. bolesny bardzo nie powiem ze to nie boli blagalam zeby sie juz konczylo ale po wszystkim jak maly wyskoczyl poczulam wielka dume ze urodzilam sama naturalnie tego sie nie zapomina.
z postu wnioskuje ze ciaza wczesna wiec zajmij sie soba i wazne zeby dziecko bylo zdrowe a nie o porodzie juz myslisz.

Ciąża nie jest wczesna ale zaczynam dopiero rozeznawać temat. Dziekuski za miłe słowa, fajnie ze miałaś szybki poród:) oby każesz nas to spotkało

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry