Dziękuje kochani i Wam również zdrówka i radości dużo dużo! :-)
:-)WSPANIAłA DZIEWCZYNKA!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje kochani i Wam również zdrówka i radości dużo dużo! :-)
Co do pobytu w szpitalu to jest to różnie, wiem że w publicznych szpitalach wychodzi sie nie prędzej niż po 6 dniach(dobach), ja natomiast rodziłam w prywatnej klinice i tam jest taki zwyczaj że jak wszystko jest ok to wypuszczają po 3 dobie od cesark
Halo AURELIA79 wróciłaś już ze szpitala? Odezwij się proszę,co u Was ? jak dzieciątko? Jak Ty się czujesz?
Ja będę miała cc robione na klinikach na Chałbińskiego i liczę, że szybko nas do domku wypuszczą.:-)ja rodziłam w państwowym szpitalu .Wrocław- Brochów i wyszłam w 3 dobie po cesarce .
Teraz już nie trzymają cie na siłe w szpitalu jesli nie ma do tego przeciwwskazań ..tj.wysoki poziom bilirubiny u malucha
Ja będę miała cc robione na klinikach na Chałbińskiego i liczę, że szybko nas do domku wypuszczą.:-)
Witam was wszystkie:-) dziewczyny, mam pytanko,napewno gdzies juz ono sie pojawilo,ale jestem " nowa" i bardzo mnie to interesuje....mianowicie czy w panstwowych szpitalach wykonuje sie cesarke na zyczenie?