vampiria
Fanka BB :)
Asiunia876, polecałabym Ci poród naturalny. To pewnie zależy od indywidualnych predyspozycji, ale ja miałam cesarkę 4 tyg temu i nadal dochodzę do siebie. No i blizna- zależy jak Cię tną i jak szyją, niemniej jednak zostaje. Słyszałam też, że po cesarce wygląd brzucha pozostawia wiele do życzenia... I dużo trudniej doprowadzić go do stanu "używalności". Jasne, to akurat szczegół, ale dla niektórych dość istotny. Ja już niemal wróciłam do wagi sprzed ciąży, a mój brzuch dalej wygląda okropnie, a o jakichkolwiek ćwiczeniach mogę na razie tylko pomarzyć.
Wybór oczywiście należy do Ciebie. Przypuszczam, że masz tak samo traumatyczne przeżycia po sn, jak ja po cc i tak samo jak ja nie chciałabym mieć już nigdy cesarki, tak Ty nie chcesz porodu naturalnego, jednak zastanów się
Wybór oczywiście należy do Ciebie. Przypuszczam, że masz tak samo traumatyczne przeżycia po sn, jak ja po cc i tak samo jak ja nie chciałabym mieć już nigdy cesarki, tak Ty nie chcesz porodu naturalnego, jednak zastanów się