mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
helcia81 - a skad wiesz ze juz na 100% bedziesz miala cesarke ?? nie tyle skad wiesz ale co jest przyczyna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Konsultowałam się u okulistki. Mam wadę -7,5 (L) i -7,0 (P) + astygmatyzm. Oglądała mi dno oka i okazało się, że na obwodzie zaczyna mi się odwarstwienie siatkówki, pojawiły się pojedyncze zwyrodnienia. Kazała mi zapisać się do poradni i po porodzie najprawdopodobniej czeka mnie laser.:-( Chciałam rodzic naturalnie, bo bywało że przy większych wadach wzroku kobiety rodziły siłami natury, ale okulistka powiedziała, że w moim przypadku absolutnie mi odradza. Cóż jak trzeba, to trzeba.:---(
Penie, że tak. Tylko mnie zawsze przeraża to czekanie w kolejce w przychodni, a w te upały to już w szczególności. Szkoda gadać.
Ja też się trochę obawiam. Wierzę, że jeżeli przeszłaś już przez to kiedyś, inaczej trochę się do tego podchodzi. Może i mnie jakoś minie w miarę bezboleśnie. Dzieki za pocieszenie:-) Pozdrawiam serdecznie.Ja choc bardzo chcialam sprobowac swoich sił w porodzie naturalnym ,hymmmmm coraz bardziej jestem tego mnie pewna.Jakos panicznie sie tego zaczynam bac ,jestem za cesarka chyba gdyz tego sie nie boje ,znam to ! A ze przeszlam to bardzoooo łagodnie i nastepnego dnia smigałam jak gdyby nigdy nic ! Siadajac napewno bardziej swobodnie na wyrku ,niz panie ktore popekały i ulge przynosiło im tylko kołko dmuchane dla dzieci do pływania :-(