reklama
K
KingaP
Gość
koga pisze:ciągnie mnie i pobolewa czasami, na zszyciu zgrubienie, no i - Kinga, Catherinka - u mnie też jakieś takie wydzielinki i tym podobne :
Ja znowu od dwóch, trzech dni mam krwistą wydzielinę!!! Chyba zwariuję
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kinga, no to widzę, że masz podobnie do mie z tymi krwawieniami... ja jak na razie mialam dwa, jedno trzy tygodnie temu trwające 6, drugie tydzień temu - 5 dni... Mam nadzieję, że już mnie opuściły na dobre...
K
KingaP
Gość
ja też miałam taką nadzieję... i co ???
maga_86
mama jagódki ciągutki
dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę..zobaczymy jak mój organizm będzie ją tolerował...przy okazji chciałam zauważyć,że płaciłam za jedno opakowanie tych tabletek prawie 37 zł... kurdę drogie, a przecież nie każdą kobietę stać,aby miesięcznie tyle wydawać na tableetki, wg mnie środki atykoncepcyjne powinny byc chociaż częściowo refundowane..
K
KingaP
Gość
maga_86 pisze:wg mnie środki atykoncepcyjne powinny byc chociaż częściowo refundowane..
a wg mnie nie! Uważam, że jest wiele leków, które powinny być refundowane dla starszych ludzi, a nie są.
Ja jestem przeciwniczką stosowania środków antykoncepcyjnych i nie chcialabym, żeby pieniądze, które płacę na podatki szły na te cele... To takie moje prywatne zdanie
hih, kiedys myslalam, ze w ogole nie bede miec dzieci, po cc tak mnie bolal brzuch ze mimo iz Ola mnie zachwycila nie moglam myslec o kolejnych, a teraz kiedy juz sie dobrze czuje a Ola rosnie jak na drozdzach tez juz chcialabym sie starac o nastepne Chyba mi odbilo :-[ No, ale po cc i tak musze odczekac, a poza tym przydaloby sie troche popracowac nad polepszeniem sytuacji materialnej zanim pomysli sie o nastepnym dziecku... Z drugiej strony pod koniec czerwca skoncze 28 lat...
katiNJ
Fanka BB :)
Anim, ja w 16 czerwca koncze 28 lat. Nie wiem czy zdecyduje sie na drugiego bobaska, jesli tak to za jakies 5- 6 lat (ale wiadomo ze w zyciu bywaja niespodzianki ).
katiNJ pisze:Anim, ja w 16 czerwca koncze 28 lat. Nie wiem czy zdecyduje sie na drugiego bobaska, jesli tak to za jakies 5- 6 lat (ale wiadomo ze w zyciu bywaja niespodzianki ).
Też jestem bliźniaczkiem- z 13 czerwca ;D ;D ;D
reklama
K
KingaP
Gość
Aniam! Nie odbiło Ci. Ja o drugim już jęczę Rafałowi Nawet nie będę zaczynac stażu w szkole CHCĘ DRUGIE DZIECKO!!! Ja 13 kwietnia skończyłam 28 lat