reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CC czy SN

Nie byłam nawet na sali pooperacyjnej. Przewiozły mnie na położnictwo, za dwie h dały morfinę, przyniosły dziecko i radzę se sama 😁 tak w większości szpitalach wygląda oporządzanie po CC. Nad rankiem przyszła położna, kazała wstać i tyle.
Mi rownież , pierwsza noc okey bo cc mialam późnym popołudniem
@LiliankaJaninka To jestem przykładem, że ta teoria to może na odwrót powinna być. Córka urodzona przez cc - nie miała problemów z napięciem mięśniowym, a syn urodzony sn - od 3m. ż. już był rehabilitowany ze względu na napięcie mięśniowe ;-)
No i bądź Tu człowieku mądry i pisz wiersze.... Nigdy nie wiadomo kiedy jest dobrze , bo zawsze moze coś nieoczekiwanego wyskoczyć.

reklama
Ja sie spotkałam z opiniami że CC to nie poród, i dziecko miało wzmożone napięcie mięśniowe przeze mnie lidzie są chamscy. A ja niczego bardziej nie pragnełam jak urodzić córcie naturalnie . Niestety po 11 godzinach , brak postępu i zdecydowano za mnie . Ważne jednak że się nic nie stało . Chociaż przeszłam pozniej tydzień istnego piekła naprawde ...
Teraz mineło 3 lata od cc mam nadzieje ze teraz poród naturalny się uda ... Chociaż nigdy nic nie wiadomo.
Ja Tobie również zycze udanego porodu:)) a jeśli lekarza masz dobrego to sam też Cię pokieruje i bedzie Ci "kibicować" . powodzenia:)

Ja mam dwie córki po cc, obie robione na zimno, bez skurczy i żadna nie miała problemu z napięciem mięśniowym [emoji106]

Do góry