reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Było ... I ubyło

reklama
78.8 niby nic a i tak się ciesze ze nic w górę :-D

... hmmm czy tu ktoś w ogóle zagląda jeszcze?

Ja zaglądam ale nie ma się czym chwalić. Waga wciąż 106kg, już od dwóch mcy,odkąd biorę pigułki. Za tydzień jadę do ginekologa to poproszę o inne albo o spiralę bez hormonów.
Zrobię tez badania krwi itp. Jeśli będzie ok to zafunduje sobie dwutygodniowe oczyszczanie organizmu. No i w końcu musze na jakiś fitness się zapisać! Bo dwugodzinne spacery z wózkiem nie pomagają.

Waga z wczoraj to 105,5.
Za dwa tyg będę zmieniać pigułki i oby się ta woda w końcu przestała zatrzymywać i żeby waga spadała!

Hahaha no nie chudzinko przy moich 164 cm wzrostu to jeszcze dużo za dużo ;-)

Super gratulacje! !!!!! Duża Lilunia się urodziła :) jak poród? ? Zdrówka dla malutkiej! !!!!

PS no to czekamy na wieści ile Ci spadło po porodzie i z jakiej wagi ruszasz ;-)

reklama
Mi ubylo jakies 11-12kg od porodu, w tym 5 kg w tamtym tyg. Od tamtej pory waga stoi na 97 kg, jakies 3-4 kg niz przed porodem...a wcale się nie objadam, slodyczy nie jem, nie wiem czy to w ogóle spadnie:-(. Moge przejsc na diete i jesc jeszcze mniej, jak Bede czula glod to Bede chudla- jak dotychczas przed ciaze, ale nie wiem czy malo jedzenia to dobry pomysl przy karmieniu.
Moze musze się więcej ruszac, poki co nie bylo szans wyjsc z domu nawet, mały jeszcze nie przyzwyczajony do wozka I po paru min. chce wyjsc. Moglabym robic inne cwiczenia w domu ale z malym non stop przy piersi I spiacym po pare minut co najwyzej w dzien , nie mam jak.
Dziewczyny, czy procz diety cwiczycie cos? Jak sobie z maluchami radzicie wtedy?
Rurka, jesteś niedoscignionym wzorem tutaj, przy Tobie widze jak daleka droga przede mna :-(

Do góry