Natuszka21
Fanka BB :)
U mnie 2 kg mniej. :-):-):-):-):-) Do 30 maja chciałabym mieć 7 kg mniej, ale też żeby nie było efektu jojo, nie będę nic przyspieszać. ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martoulka nie słyszałam o tej opcji. Kiedyś wykupilam ich dietę ... mi nie pasuje to jak ktoś rozpisuje mi dokładnie co kiedy mam jeść wolę mieć bazę produktów na których się opieram a posiłki robie takie na jakie mam ochotę z wykorzystaniem tego co w lodówce to jest tańsze i dużo bardziej wygodne dla mnie niż codzienne bieganie na zakupy z ich lista i szukanie produktów których nie mogę nawet do końca wykorzystać.
A co do diety na laktację to jednak radzę Ci się zastanowić. TO Twoje pierwsze dziecko? Nie widzę suwaczkow na telefonie.
Prawda jest taka ze może się okazać tfu tfu ze dzidziuś będzie miał kolki albo gazy wzmożone albo alergię i bach większość produktów w odstawkę ... wydasz na darmo kasę a nie będziesz mogła stosować diety. Poczekaj z miesiąc wyklaruje się sprawa koleczek i innych niemowlęcych dylematów i zobaczysz czy możesz wszystko jeść. Prawda taka ze po ok 3 miesiącu juz będziesz mogła jeść wszystko chyba ze alergia jakaś będzie to wtedy po tym 3 miesiącu możesz wykupić sobie tą dietę i ją sprawdzić
A póki co to dietka lekkostrawna 4/5 posiłków małych i kg będą leciały najlepiej jak będziesz w szpitalu jedz tylko to co ci dadzą niech rodzinka Cię nie dokarmia to się przestawisz na takie jedzenie a w domu pociagnij to dalej. W moim przypadku to akurat poskutkowało.
Chociaż marzy mi się sałatka grecka ale niestety bolesne bąki Lili skutecznie mnie do świeżych warzyw zniechęcają
Aaa i dużo dużo wody !! Ale po porodzie pragnienie jest gigantyczne przez kilka dni wiec tez łatwo się przestawić jeśli ktoś nie pił wcześniej
A ile przytylas i z jakiej wagi startowalas? Na kiedy masz termin? Chłopiec czy dziewczynka?