reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

reklama
78.8 niby nic a i tak się ciesze ze nic w górę :-D

... hmmm czy tu ktoś w ogóle zagląda jeszcze?

Ja zaglądam ale nie ma się czym chwalić. Waga wciąż 106kg, już od dwóch mcy,odkąd biorę pigułki. Za tydzień jadę do ginekologa to poproszę o inne albo o spiralę bez hormonów.
Zrobię tez badania krwi itp. Jeśli będzie ok to zafunduje sobie dwutygodniowe oczyszczanie organizmu. No i w końcu musze na jakiś fitness się zapisać! Bo dwugodzinne spacery z wózkiem nie pomagają.

Waga z wczoraj to 105,5.
Za dwa tyg będę zmieniać pigułki i oby się ta woda w końcu przestała zatrzymywać i żeby waga spadała!

Hahaha no nie chudzinko przy moich 164 cm wzrostu to jeszcze dużo za dużo ;-)

Super gratulacje! !!!!! Duża Lilunia się urodziła :) jak poród? ? Zdrówka dla malutkiej! !!!!

PS no to czekamy na wieści ile Ci spadło po porodzie i z jakiej wagi ruszasz ;-)

reklama
Mi ubylo jakies 11-12kg od porodu, w tym 5 kg w tamtym tyg. Od tamtej pory waga stoi na 97 kg, jakies 3-4 kg niz przed porodem...a wcale się nie objadam, slodyczy nie jem, nie wiem czy to w ogóle spadnie:-(. Moge przejsc na diete i jesc jeszcze mniej, jak Bede czula glod to Bede chudla- jak dotychczas przed ciaze, ale nie wiem czy malo jedzenia to dobry pomysl przy karmieniu.
Moze musze się więcej ruszac, poki co nie bylo szans wyjsc z domu nawet, mały jeszcze nie przyzwyczajony do wozka I po paru min. chce wyjsc. Moglabym robic inne cwiczenia w domu ale z malym non stop przy piersi I spiacym po pare minut co najwyzej w dzien , nie mam jak.
Dziewczyny, czy procz diety cwiczycie cos? Jak sobie z maluchami radzicie wtedy?
Rurka, jesteś niedoscignionym wzorem tutaj, przy Tobie widze jak daleka droga przede mna :-(

Do góry