reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Było ... I ubyło

Rurka hahaha za dużo czasu na to dogadzanie mi już nie zostało ;-) Zaraz idę jeść :-D
Mam świetne ćwiczenia na brzuch. Podeślę już na spokojnie. Ewentualnie poszukaj w YouTube 8 minute ABS czy jakoś tak. Pan w getrach ćwiczy. Takich niebieskich o ile dobrze Pamiętam. Na trawie.

reklama
Iza dzieki za namiar na cwiczenia ... sprawdzę!
A ty w drodze do szpitala zajedz do biedronki ! Są lody carte dor w promocji chyba po 8,99 weź słony karmel! Rozplyniesz się w drodze do szpitala ...hehehe bo to ostatni wyskok zywieniowy będzie :-D

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Było i ubyło :) przybyło i zostało :-D ja mam do zrzucenia tak lekko 6 kilo. Brakuje mi motywacji najlepiej żebym mogła zrezygnować ze słodyczy to by było najlepsze dla mnie

Karkos 84 to rok urodzenia jak się domyślam :-) Jak tak, to witam w klubie ;-)
Ja w od dnia porodu jestem 33 kg na minusie ... teraz chcę ok 11 zrzucić :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry