reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

:-D aniaslu doskonale wiem kim jesteś mialam już z Tobą styczność kilka razy :-)
Dzięki za namiar chętnie skorzystam :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
:-D aniaslu doskonale wiem kim jesteś mialam już z Tobą styczność kilka razy :-)
Dzięki za namiar chętnie skorzystam :-)

No jasne i ja wiem, kim jesteś, ale jest mnóstwo dziewczyn dla których jestem kompletnie no name:) Czas z tym skończyć! ;) Koniecznie wykorzystaj wiedze Justyny. Warto:)

U mnie dramat. Dostałam wczoraj od koleżanki kawałek ciasta i zjadłam prawie cały SAMA! Poza tym zjadłam również kilka michałków kokosowych.

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od dwóch tygodni jestem na caterigu dietetycznym.Brakuje mi silnej woli, żeby nie podjadać. Wybrałam to rozwiązanie może trochę z wygody zrobią za mnie, przywiozą. Syn je w przedszkolu, mąż wyjechał i tak prawdę mówiąc dla samej siebie nie chce mi się gotować. Na razie przestawiam swój organizm na to że można mniej jeść na razie się nie buntuje :)

Na cateringu już jestem miesiąc i 4 kg mniej. na początku nie mogłam się przestawić że mam się najeść tą porcją wydawało mi się że to mało ale wiesz że się przyzwyczaiłam :) i te 5 porcji to jest akurat nie mam ochoty na podjadanie jestem najedzona. przez miesiąc jedzenie było bardzo urozmaicone działam dalej :)

reklama
U mnie średnio. Czuję po ubraniach duża różnice, ale gdy zbliża się okres puchne jak balon. Do tego dalej kocham słodycze, [emoji173] no ale czysta miska w 90 % poprawa cery przez to i siłownia jeszcze, więc luz nawet leci. [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry