reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

Nie mam pomysłu. Na razie nie wolno mi cwiczyc, bo gin nie pozwolił.
Ogólnie pierwszy dzień diety został zakończony fiaskiem :-(
Rano: 2 kanapki z jajkiem na twardo, potem kawa i drożdżowka, kilka czekoladowych cukierasow.
Obiad: krupnik, szaszłyki z piersi kurczaka, papryka i cukinia do tego 1 ziemniaczek, sałatka z mixu salat i znów cukierasy :'(
Załamałam się :'(

reklama
Rurka no pięknie :p
Wczoraj zaliczyłam dystans 6,4 km i oczywiście w drodze powrotnej nie obyło się bez loda big milk tylko trio. Był taki pyszny!!!!!
Nie mam jak się zwazyc, bo nie mam wagi :'(
Nie mam pojęcia ile teraz ważę :-/

Tak źle czy tak dobrze ;-)
Chyba zakupię wagę w ten weekend. Zastanawiam się nad taką co mierzy tkankę tłuszczową.

reklama
Dziewczyny może wam się przyda Justyna dopóki jest na naszym forum. Ona jest psychodietetyczką i świetną babką, może chcecie jej pozadawać pytania. Od razu piszę, że jest związana z forum, a nie z wytwórcą suplementów;)) Pytania do dietetyczki
Ja dla odmiany zarządzam forum, jakbyście nie wiedziały, kim jestem i myślały, że jakaś baba obca wlazła i zawraca głowę:)

Do góry