reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Masakrejszyn!!! Ktora to zamowila taki upal hee ;P??!!

Sie wkurzylam bo u gina wycofali moje tabsy i nie dosc ze musze zmienic to jeszcze cena wysoka echh;/..

Gotuje fasolke i sie ugotowac cos nie moze...pedzona czy jak,ciagle twarda;/.

Zycze Wam milego!...ja zara spadam,bede chyba w poniedzialek wieczorkiem;)

reklama
Widziałąm w jakiś wiadomościach - ten gość sam w sobie wyglądał jak mafiozo, ale oczywiście żal, bo człowiek faktycznie młody - okropne jak ludzie umierają w takim wieku...

a upał - nieziemski- Viki dziś balkonowałą - basen i namiot i była mega zachwycona - a ja - reszta okien - w szoku jestem, bo dosłownie je wyszorowałam - a czym bardziej czyściłam, tym więcej dostrzegałam mankamentów- nawet chciałam sięgnąć po sczoteczkę do zębów- ale myślę sobie- to uż przesada:)

a mój syn był dziś na 400km wycieczce rowerowej !!! - qrde- trochę mi się nie podob , bo wrócił taki spalony na twarzy- że ja nie pomyślalam, żeby sie przed słońcem zabezpieczył...ciekawe czy jutro da radę iść do szkoły:)

no i co z tym spotkankiem ? - Aga - daj znać kiedy robisz imprezkę działkową i jeśli możemy- chętnie wpadniemy:)

A póki co - wybieramy się jutro z kumpelą do myślęcinka - pewnie tak 16-17 najwcześniej - i mamy zamiar grillować - czyli ta polana obok stoku narciarskiego - jak kto ma ochotę się przyłączyć - to zapraszam serdecznie:)

hello - ja dwa dni na dzialce bo w mieszkaniu skwar... dzisiaj zjechalam bo juteo z rana lecimy do Torunia :)
Viola - chyba 40 km ?? tak za 2 tygodnie jak mi trawa urosnie :)

Też mnie te 400km zastanawia :tak: my po 3 dniach od zakupu rowerów zrobiliśmy 24km i nie było źle, wczoraj tylko 15 km ale planujemy zwiększać ilość tak nas to wciągło :-D

Witam, noc tez miałam dzis straszną, nawet nogi z pod kołderki puchowej wysunęłam;-) i już myślałam, że będzie padać bo burza była, ale gdzieś dalej i do nas nie zawitała :-(
Aktualna pogoda mi oczywiście pasuje, bardzo :)

Ja też w nocy spać nie mogłam, pczlapałam do salonu bo tam chłodniej ale meczyłam się 40 min w końcu wróciłam do sypialni i tak się męczyłam do 6. Mąż w akcie desperacji wczoraj stwierdził, że kupuje klimatyzator ;-)

Dzisiaj zmykam na działkę, więc trochę odetchnę mam nadzieję.

reklama
Do góry