reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dermena jest tez dobra,szampon i odzywka...ja sobie chwale;) no i czego nie zapomne to sok z rzepy fujjjj i ten smród bleeee...

Iza nie smutaj <tule> czemu gory odpadaja??

Ooo Wronka wspolczucia!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny.... jutro idę więc do apteki pytać o tą Wax a jak nie pomoże to Kasiulki sposób spróbuje :tak:

Góry odpadają z braku kaski :-( przyjęcie trochę pociągło a i dziecko zapisało się na półkolonie z konikami w Brzozie.

Aga - spóźnione ale seredczne życzenia dla Adasia ! - pamietam jego roczek- a to już 3!

Wronka - zdrowotności;)

Iza- pozytywnych myśli - a nóż ajkieś górki wypalą - a może tak Sudety - Śnieżnik itd - tanio blisko i miło:)

ale dziś ładna pogoda była - zadroszczę Wam tych działeczek- mi tylko łono natury zostaje ;)

słuchajcie- a może skrzkniemy się na jakieś popołudniowy kocyk piknikowy? - np myślęcinek - pole grillowe- blisko mały plac zabaw - plaża- czyli mega piaskownica - jest kto chętny ?

Ostatnia edycja:
hello, u nas w tym roku wczasy wypadają dzialka pochlonela nas ponad 30 tys wiec moge zapomniec o waacjach :) ale za to wakacjowac bede na dzialce:p
Iza no fakt dzialki sa ciasne, ale jak "normalne" sasiedztwo to nie jest tak zle:)
ja swoich sasiadow dopiero poznaje, ale z tego co widze same dziadki :D będą mieli wesolo z moimi chlopakami hehe

ja na spotkanie chetna :) w lipcu zapraszam na dzialke :)

Hej! Cieplooo...upalnie!!!

Rano Wiki na 8 zaprowadzilam,potem do babci skoczylam na kawe,wracalam po 9 to juz mialam dosyc;/,jeszcze mnie zatoki daja czadu i na widok slonca,mimo ze w okularach,lzy mi ciekną;(((...ja spadam jutro bo na 11 mam gina,troche mi plany pokrzyzowal ale jak mus to mus ;)
A dzisiaj mam koleznake Wiki,odbieram je i bedzie u nas do wieczora takze z domu nie wychodz do puki slonce nie zajdzie ;P a musze w kolo siebie zrobic,pazurki itd takze popoludnie zarezerwowane kosmetycznie :)

Iza tak myslalam;(

Ja w wakacje niestety odpadam,poczekam na wrzesien ma byc ladny wiec moze sie uda w koncu spotkanie zorganizowac:)

Ale dzis pięknie!!! Zaliczyłyśmy ortodontę, McDonalda, "fontanne" na Starym Rynku i na koniec tramwajem wodnym do Tesco podjechałyśmy i na 65 do domu..... Jak ja lubie takie upały, najgorszew tym wszystkim, że nie czuje pragnienia i nic nie piłam do powrotu a to bardzo nie....zdrowe :-(

Iza fajnie,fajnie:).Bez wody powiadasz hmm...bym padla,zawsze mam wode i to 1.5l dzwigam wszedzie...nie wychodze,bylam rano i pozniej jeszcze wyjde,nie mam sily,nie ma to jak na dzialce sie rozebrac do gaci,basenik itd...byle do jutra:D

Rece mi dzisiaj opadly...wiecie co,ta nasza Pani wychowawczyni zadalo dzieciakom wiersz na poniedzialek i to taki 4 zwrotki;/;/;/...pisac nie ma co,czytac nie ma co to beda sie an pamiec wierszy uczyc...!!!

Uuuuuu...... nie fajnie z tym wierszem :no:

Popołudniu aby nie siedzieć bezczynnie w domu, zaliczyliśmy jeszcze 15km na rowerach.... jak wróciłam to wtedy poczułam chęc na picie... na dużo picia :tak:

reklama
Do góry