reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dermena jest tez dobra,szampon i odzywka...ja sobie chwale;) no i czego nie zapomne to sok z rzepy fujjjj i ten smród bleeee...

Iza nie smutaj <tule> czemu gory odpadaja??

Ooo Wronka wspolczucia!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny.... jutro idę więc do apteki pytać o tą Wax a jak nie pomoże to Kasiulki sposób spróbuje :tak:

Góry odpadają z braku kaski :-( przyjęcie trochę pociągło a i dziecko zapisało się na półkolonie z konikami w Brzozie.

Aga - spóźnione ale seredczne życzenia dla Adasia ! - pamietam jego roczek- a to już 3!

Wronka - zdrowotności;)

Iza- pozytywnych myśli - a nóż ajkieś górki wypalą - a może tak Sudety - Śnieżnik itd - tanio blisko i miło:)

ale dziś ładna pogoda była - zadroszczę Wam tych działeczek- mi tylko łono natury zostaje ;)

słuchajcie- a może skrzkniemy się na jakieś popołudniowy kocyk piknikowy? - np myślęcinek - pole grillowe- blisko mały plac zabaw - plaża- czyli mega piaskownica - jest kto chętny ?

Ostatnia edycja:
hello, u nas w tym roku wczasy wypadają dzialka pochlonela nas ponad 30 tys wiec moge zapomniec o waacjach :) ale za to wakacjowac bede na dzialce:p
Iza no fakt dzialki sa ciasne, ale jak "normalne" sasiedztwo to nie jest tak zle:)
ja swoich sasiadow dopiero poznaje, ale z tego co widze same dziadki :D będą mieli wesolo z moimi chlopakami hehe

ja na spotkanie chetna :) w lipcu zapraszam na dzialke :)

Hej! Cieplooo...upalnie!!!

Rano Wiki na 8 zaprowadzilam,potem do babci skoczylam na kawe,wracalam po 9 to juz mialam dosyc;/,jeszcze mnie zatoki daja czadu i na widok slonca,mimo ze w okularach,lzy mi ciekną;(((...ja spadam jutro bo na 11 mam gina,troche mi plany pokrzyzowal ale jak mus to mus ;)
A dzisiaj mam koleznake Wiki,odbieram je i bedzie u nas do wieczora takze z domu nie wychodz do puki slonce nie zajdzie ;P a musze w kolo siebie zrobic,pazurki itd takze popoludnie zarezerwowane kosmetycznie :)

Iza tak myslalam;(

Ja w wakacje niestety odpadam,poczekam na wrzesien ma byc ladny wiec moze sie uda w koncu spotkanie zorganizowac:)

Ale dzis pięknie!!! Zaliczyłyśmy ortodontę, McDonalda, "fontanne" na Starym Rynku i na koniec tramwajem wodnym do Tesco podjechałyśmy i na 65 do domu..... Jak ja lubie takie upały, najgorszew tym wszystkim, że nie czuje pragnienia i nic nie piłam do powrotu a to bardzo nie....zdrowe :-(

Iza fajnie,fajnie:).Bez wody powiadasz hmm...bym padla,zawsze mam wode i to 1.5l dzwigam wszedzie...nie wychodze,bylam rano i pozniej jeszcze wyjde,nie mam sily,nie ma to jak na dzialce sie rozebrac do gaci,basenik itd...byle do jutra:D

Rece mi dzisiaj opadly...wiecie co,ta nasza Pani wychowawczyni zadalo dzieciakom wiersz na poniedzialek i to taki 4 zwrotki;/;/;/...pisac nie ma co,czytac nie ma co to beda sie an pamiec wierszy uczyc...!!!

Uuuuuu...... nie fajnie z tym wierszem :no:

Popołudniu aby nie siedzieć bezczynnie w domu, zaliczyliśmy jeszcze 15km na rowerach.... jak wróciłam to wtedy poczułam chęc na picie... na dużo picia :tak:

reklama
Do góry