reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam
My się zbieramy powolutku do rodzinki na weselicho. Zmykamy na weekend! Kurde! Pierwsza impreza odkąd hmmm jestem mamą...jesssu to tak dawno już!

No ja mam nadzieję w tej sytuacji bardzo dobrze sie bawić!:-D

Mamatatadziecko współczuję Ci z takim brzuszkiem w takie upały! Pewnie Ci ciężko strasznie. Szybkiego rozwiązania życzę!

reklama
Punkt Przedszkolny "CZAR DZIECI"
w pierwsze dwa tygodnie lipca zaprasza dzieci w wieku 3-6 lat na półkolonie letnie.
Półkolonie odbywać się będą od poniedziałku do piątku w godzinach 7.30-16.30

Cennik usług:
• Wykupienie pobytu dziecka od poniedziałku do piątku ( 5 dni) z całodziennym wyżywieniem 250 zł.
• Przy zapisie na dwa tygodnie, cena jednego tygodnia 230 zł.

Cena turnusu obejmuje:
- opiekę od pn. do pt. w godz. 7:30–16:30
- 3 opiekunów na 18 dzieci
- posiłki (śniadanie, 2-daniowy obiad, podwieczorek), napoje bez ograniczeń
- bilety wstępu, materiały dydaktyczne i plastyczne
- ubezpieczenie NNW

Terminy:
• turnus: 01.07 - 05.07 "POSZUKIWACZE PRZYGÓD"
W programie m.in. : odkrywanie niezwykłych zakątków naszego miasta, zwiedzanie galerii i wystaw muzealnych, Muzeum Wojska Polskiego, Muzeum Farmacji, wycieczka do Zaginionego Świata w Myślęcinku i dużo zabaw na świeżym powietrzu!

• turnus: 08.07 - 12.07 "CZTERY ŻYWIOŁY"
W programie m.in. : wycieczka szlakiem Starego Kanału Bydgoskiego, podróż tramwajem wodnym, wycieczka do Ogrodu Botanicznego przy Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego i dużo zabaw na świeżym powietrzu!

Aby zapisać dziecko należy:
1. Dokonać zgłoszenia osobiście lub telefonicznie ul. Śląska 10/11, Bydgoszcz tel.: 511 99 64 99
2. Wpłacić 100 zł zaliczki w ciągu 5 dni od dokonania zgłoszenia,
3. Wypełnić kartę kwalifikacyjną oraz podpisać regulamin .

ZAPRASZAMY!

OCZYWIŚCIE, ŻE 40:) - to zero to z namiaru słonka - no wiecie ;)

a ja właśnie musże syna zawieżź na pkp- tym razem wycieczka koleją- fajnie mają w tejszkole- z zasadzie ten czerwiec to same wyjazdy- qrde, że też nauczycielką nie zostałąm, a chciałam:)

a ja chyba skorzystam, że będe już na mieście i podskoczymy na jakiś plac zabaw - chyba myślęcinek - może ktoś dołączy? będziemy tak od 11 :)

a wczoraj tańczyliśmy zumbe na wyspie młyńskiej- tez ktoś bił rekord??

pozdrawiam

puk puk :-) wróciłyśmy
zdecydowanie wolę życie za miastem :-)
Moja córka dziś zaszalała byłyśmy w parku przy Placu Wolności i sapała całe 3 godziny :-)

Hej hej!!!

I ja wrocilam...ciezko mi bylo ale musialam,noo w sumie nie musialam ale pogoda przez dwa,trzy dni do d**y to co bede sama tam siedziala..teraz to juz naprawde odliczam do piatku :D. Taaa pogoda byla super,se wyobrazam tu w tych murach,w dzien basen,basen i basen a chodzillismy spac pozno a od 22 to bylo juz calkiem przyjemnie,zeby nie te komary a jeszcze podlewanie wiec wtedy to one w ogole szaleja ;/ masakra.

Ogarniam pranie i chalupe...aaaa szwagierka zabiera w weekend Wiki nad morze :) doczekac sie nie moze :)...lete nadrobic ;)

Wrzucam orki :D:D:D 1006122_608907879133102_1422735447_n.jpg

Załączniki

• 1006122_608907879133102_1422735447_n.jpg
    1006122_608907879133102_1422735447_n.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 63
Dobry wieczor ;)

Od wczoraj grobowa cisza,nieee...rozumiem ze sie zalamalyscie ta "piekna" pogoda ;(,przyznam sie ze to moja sprawka,chcialam odpoczac chwile od tego upalu i sie udalo tylko ze jutro ma byc identycznie hmmm ale to juz nie moja zasluga hehe...
A ja sama siedze,M pojechal na dzialke bo remontuje kuzynce domek i wroci moze jutro,moze w czwartek.Tak ogolnie jakby sie kto pytal to ok :).Popralam,posprzatalam,nawet poprasowalam,przygotowuje dziecko na wyjazd w sobote,nie wiem co jej spakowac,mam nadzieje ze jej nie zbraknie bo wiadomo co innego jakby z nami jechala a tak nie mam normalanie koncepcji ;/...

To se "pogadalam" ;)

Ostatnia edycja:
hehe wazne Ksiula ze ok :)

ja sie wscieklam dzisiaj... tydzien temu w sobote kupilam altane dzisiaj zajechalam na dzialke a altana pogieta i polamana 600 w d.... normalnie usiasc i plakac :/

reklama
Aga wkurw... sie idzie ;/

Karola wypoczywaj :p i czekam na szersze relacje ;)

Boszzzz czytam dzisiaj co chwile o tych wypadkach u nas i kolo nas,masakra...co sie dzieje;( i ten chlopiec w bursie uciekal przed deszczem walnal w slup juz przed wejsciem sie odbil i glowa w kaloryfer,maskara...wiezli go z Tucholi do jurasza bo tam tomograf nie dziala,rece opadaja aaa i jeszcze glupia ja na noc ogladnelam filmik,nie wiem czy widzialyscie o tej dziewczynie z tym dzieckiem co chore,oczu nie ma a ona krok po kroku opisuje i placze na zmiane z usmiechem a ja razem z nia:(.....

Jeszcze M dzwonil ze dach na dzialce przecieka,centralnie na sofe wrrrrrrrr,kap kap kap i sie uzbieralo...dwa lata byla cisza i prosze znowu se przypomnialo

Dobrej nocki...
Pazury poschnely wiec ide sie uwalic :)

Ostatnia edycja:
Do góry