reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Jestem, choć czekam na upały :tak:

Kaśka nie fajnie z tym dachem a u Agi pech z altana, a nie można jej reklamować u sprzedającego lub dostawcy?

My niby w sobote na 2 tyg z domu uciekamy ale przez ta pogode nawet nie myślę o pakowaniu czy kupowaniu :-(

To chyba jakiś pechowy tydzień u większości :-(
My wczoraj dostaliśmy wyniki krwi pępowinowej pobieranej przy porodzie i co .... i krew zakażona gronkowcem w szpitalu !!!!!!!!!!!!!To się dopiero wkur.... można. Szpital stracił w moich oczach dużo przez to !!!! No ale już nic nie zrobię :-(
Cóż za pogoda dziś nawet spaceru nie zaliczymy pewnie. Zakupiłam chustę więc teraz od czasu do czasu śmigamy sobie tak jak kangurki na spacerek :-)

Witam się i ja w ten pochmurny dzionek. Ja tam trochę się cieszę ze się ochłodziło bo w pracy nie mam teraz klimy i bardzo w zeszłym tygodniu się grzałam:rofl2: a poza tym nie trzeba podlewać trawnika:) Wszystkim zalanym rozwianym i zakażonym współczuję.
U nas od 1 wakacje w przedszkolu więc dzieciaki oddaje pod opiekę babci i siostrze i powiem że trochę mama stracha czy będą grzeczne. A my urlop dopiero od 20 mamy i jedziemy w góry. Jupi chyba z 6 lat nie byłam w górach tak na dłuzej owszem jakieś szkolenia z roboty się zdarzały ale same wiecie jak to jest:wykłady basen spa i knajpa i tak trzy dni:-D. Nawet młodym wyrabiamy dowody żebyśmy mogli do Czech skoczyć.

Haj!

Nie pada ;) chyba przeprosze ten upal heh.
Jakiego mam dzis lenia tralalaaaa...wstaje rano a tu wody brak.Bylo napisane ze od 23 przez dwa tyg beda godzinne braki(a to juz z dobre 1,5h)ale dopiero dzisiaj takie owe powstaly a ja wody tyke co nic;/

Zakonczenie mamy na 12,strasznie pozno hmm

Olka nie wierze:( masakra!

Mucha super:) zazdroszcze wyjazdu!

Hejka

Olka to skandal normalnie!
A tak w ogóle, to po co badanie krwi pępowinowej robiliście? Chcieliście dać do banku?

No dziś choć nie pada, dobre i to.
Myśmy pospali dzisiaj do 9.30! Szaaał!

tak tak do banku no ale teraz to już nie ma co :-(
Dziś było pierwsze szczepienie ale był płacz aaaaaaaaaaaaaa !!!!
Aga kupiłam zgodnie z Twoimi zaleceniami z Natibaby :-)
Wakacje wakacje ja też chce :-) Myślimy nad wyjazdem w sierpniu zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
Hej!

Pogoda sie robi a bedzie coraz lepiej :).
My na 12 zakonczenie i uciekamy na dzialke...bede w Bydzi kolo 10tego bo Wiki wroci z nad morza to bede musiala ja ogarnac itp,sie odezwe...chyba ze mi sie uda napisac z tel ale jakos ostatnio miala problem,moglam Was czytac ale nie moglam odpisac;/

Milego zycze! Paaaa!

Do góry