reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Krolcia, nie wiem jaki wysoki jest Twój synus, ale my "przymierzalismy" Borysa do tych drewnianych, do tego co pokazałś również i wszystkie były za wysokie. Mają regulowane siodełko, owszem ale od 39 cm w zwyż, a my potzrebowaliśmy ok 37 cm z tego co pamiętam;-). Dobrze jest zmierzyć długość nóżki bąbla, wewnętrzną stronę do krocza i wtedy będziesz wiedziała jakiej wysokości szukać:-)

reklama
O widzisz! I mnie się wydawało tak wizualnie, że on wysoko to wszystko właśnie ma!
W każdym bądź razie jakiego byśmy nie kupili, to najpierw mały musi się przymierzyć. W ciemno nie ma mowy o kupnie.

Masz rację. Boryś tez się "przymierzał" heheh. W decathlonie też na poczatku rowerek był za wysoki, ale okazało się,że poprostu siodełko było na maksa ustawione, mąż obnizył i młody pomknął heheh.

Hej!

Ja to dopiero klnelam wrrrr musialam isc z Matim Wiki zaprowadzic,tak mi go zal bylo brac ale co zrobic,w sumie juz nie chcialam w ogole jej prowadzic ale i tak pustki w lodowie i pieczywa brak;/...az mi sie chce wierzyc ze ten snieg i tyle tego,masakra;(

Mati ma tomka z serii take-n-play,na dwa latka dostal domkowo i wagoniki,na gwiazdora dokupilam tory i kolejne wagoniki,nadal mu malo jesli chodzi o wagony a jest tego duzo tylko ceny normalnie powalają;/

Karola kuzynka ma wlasnie taki jak pokazalas,zadowolona bardzo:).

Krolcia...pierwszy ok, szkoda tylko,ze wagi nie podają, ale nie wygląda na cięzki. Drugi jak dla mnie za masywny (przez te opony) no i waży ponad 4kg, nasz waży 3,5, a dla takiego malucha to juz spora róznica. Zwracaj uwagę też na wagę rowerka:-)

Wronka - u nas jest kilka wersji tomka, take-n-playa mamy w szafie bo sam nie zjezdzi bedzie dla mlodszego :)

Adam ma teraz trackmastera z calych zestawow ma kopalnie i lotnisko , pozostale stacje kupowalismy mu osobno tak samo tory i drogi mamy tez tory z tej starej serii niebieskiej i do niej wystarczylo przejsciowki kupić i sie laczą .mosty, filary , tunele kupujemy tez osobno bo wychodzi taniej niz te gotowe zestawy. nam juz sie 3 skrzynie uzbieraly tego wszystkiego bo m ma bzika na tym punkcie :)

Hellooo!

Spijam kawke mrozona;D a co tam hehe

Kto ma pomysl jak to zrobic,zeby zasnac i obudzic sie za tydzien...??!!

Powiem Wam ze jak wczoraj szlam na fitness przed 19 to naprawde fajnie bylo na dworku,nie wialo,czysto,bialo,naprawde przyjamnie hehe ale co z tego zimo spadajjjjjjjjj!!!

Wika dzisiaj z klasa do filharmonii mam nadzieje ze nie bedzie sypalo a od jutro rekolekcje.

Dzisiaj robie leczo,chodzi za mna od tygodnia...o ile cukinie dostane(osttanio w biedrze widzialam) bo na kabaczka chyba nie mam co liczyc;/...

reklama
Hejka;-)
Podjechaliśmy po śniadanku do carrefoura przymierzyć się do tego rowerka i jest za duży. Brakuje Danielowi z 2-3 centymetrów, żeby położyć płasko stopę na podłodze. Więc odpada.

Czekam teraz na fotki rowerka znajomej szwagierki. Chce sprzedać.

Kasia w biedronce mają cukinię. Kupowałam ostatnio.:tak:

Do góry