reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Aga ładnie,ładnie:) ale co tam,nie takie kolosy nam straszne;)

Karola damy rade!...ten sie juz prawie konczy a nast.tydzien szybko zleci.
Tym bardziej ze w nastepnym mamy rekolekcje 13-15,szybko zleci.

Slonko bylo i sie zmylo,za to wicher,matko jedyna...wyszlam z klatki to normalnie jak nad morzem brrrr,mimo gabarytow wnet mnie zwialo hehe

Kurde Wika ma oko czerwone,katar,kaszel,ucho ehhhh;( za malo;/

Ostatnia edycja:
Hej hej!

Kobiety Moje Drogie Najlepszego z Okazji Naszego Świeta:))))

Jakie plany na dzis??

M w domu,znowu na urlopie;/ od rana juz sie kwiatki sypią hehe.

Milego!

Witam z kawką!

Paskudnie wieje

Wszystkiego najlepszego kobietki!;-)

My chyba dziś znowu lekarza zaliczymy. Odparzył sobie młody tyłek tak po antybiotyku, że zwalczyć tego nie mogę. Zawsze mega mix sudocremu i betapanthenolu działał. Tym razem doopa. Chyba potrzebujemy czegoś mocniejszego.
Słyszałam że jest jakaś silna maść na receptę.

Witam w tak piękne święto którego osobiście nie lubię :-D

Koleżanka z Łodzi pisała, że musi wyjśc przed dom odśnieżać bo nasypało i cały czas sypie, a było tak fajnie cieplusińsko!
My dziś z córcią do teściowej na obiadek jedziemy a po drodze plotki w tesco z moją mają ;-)

Krolcia zdrówka dla tyłeczka malusińskiego!

krolcia - adam tak intensywnie na koniec przybrał ... zostaly 4 tyg do porodu wiec te 1,5 by przybral dlatego zakladam rodzic za 2-3 tyg cy by wiecej jak kg nie przybral :)

najlepszego :)
541011_459995964069884_908169902_n.jpg

reklama
Witam
Dziś taaaaka brutalna pobudka. Przyleciało towarzycho o 7 z okrzykami, że już jasno i że trzeba wstawać, bo nam się wydaje, że jest ciemno bo są zasłony ale jest już jasno, już dzień!:dry:

Aga mój też pod koniec szybciej przybierał, kilogram w 4 tygodnie, a potem w ostatnie dwa tygodnie jeszcze pół, czyli jakąś ćwiartkę na tydzień.:-D

Do góry