reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Jak wszyscy spia to ja sie budze skoro swit i spac juz nie moge,maly spal do 7 za to Wiki sie obudzila wczesniej,pies cos piszczal,takze bylam juz spacerze po 6 hehe .

Wczoraj zaliczylam wieczorna zumbe,rewelacja;D szkoda ze tylko raz w tygodniu;/

Mlody dalej zasmarany a Wika juz lepiej;) wszystkie bole przeszly kaszel troche jeszcze i smarki

Karola jak pupa?? Bylas u lekarza??

reklama
Słyszałam, że fajna taka zumba.

Do lekarza dzwoniłam wczoraj, czy byłaby możliwość, żeby wypisała mi receptę bez widzenia dziecka. Że boję się siedzieć w poczekalni i czekać tylko po głupią maść, w tych zarazkach, z dzieckiem zdrowym ale osłabionym po antybie. Lekarka stwierdziła, że nie ma problemu i po południu odebraliśmy sobie tylko receptę.

Tyłek czerwony ale widać, że jest to już mniej krwista czerwień. Widać ewidentnie że maść działa.:tak:

Noo zumba rewelacja jeszcze z taka fajna dziewczyna Olivia prowadzi...teraz wszystkie moje wieczory piatkowe na zumbe ;DDD ale dwa miechy bo w maju juz zawieszaja bo to pozno na 21 i piatek wiec ludzi bedzie tyle co nic ale 1 wrzesnia powracają;)

Uff dobrze ze dziala i ze lepiej...

Krolcia - ostatnie tygodnie to najwiekszy przyrost masy :) i mamy takie nasze giganciki hehe

a my dzisiaj bylismy w kozielcu na jajeczkowym spotkaniu - jak zwykle rewelacja:) nastroilam sie troche swiatecznie heh

Hej!

Masakra na dworze;/ bylismy u tesciowej na kawie,jak wyszlam z klatki to mimo gabarytow wnet mnie zwialo hehe i do tego smieszny,padajacy snieg wrrr,u nas takie "patyczki" dziwne leca z nieba...

Aaa dzisiaj uswiadomilam sobie ze swieta za 3 tyg a ja myslalam ze za dwa...czyli jeszcze troche czasu mamy.Zamowilam wlasnie dla Wiki ubranko dla monster a mlodemu nowy autobus ;)

Milej niedzieli:)

ja o swietach nie mysle chyba ze pod katem porodówki :)

dla mlodego mamy dymiacego Tomka do tych jego kolejek :) mam nadzieje ze M juz nic nie bedzie wymyslal :)

a patrzac za okno mam ochote porzucać łaciną :/

I ja klnę do żywego wyglądając za okno!

My chyba dorzucimy się szwagierce i dla malucha będzie rowerek biegowy a dla Matiego jakiś tam drobiazg. Mnóstwo kasy pójdzie na niego na urodziny, więc niech będzie, że imprezka urodzinowa to nasz świąteczno-urodzinowy prezent.

Macie jakieś doświadczenia z biegówkami? Na co zwrócić uwagę najbardziej?

W tym roku święta u nas, więc czeka mnie szykowanie wszystkiego.

Hej

Tez mam dosyć tej pogody..wwrrr, zmarzłam dzisiaj jak cholera...ja chce już wiosnę.....

Krolcia, Borys ma biegówkę, kupiliśmy mu na 2 latka i smiga jak stary, uważam, ze to super zakup był. Najważniejsze w biegówce to regulowana wysokość siodełka, tak by dziecko siedząc miało stópki płasko na podłożu, by nie majtały te nóżki w powietrzu. Mam nadzieję,że zrozumiale napisałam hehehe. My mamy rowerek z decathlona i jestm bardzo zadowolona, nie był mega drogi a naprawdę fajny i lekki a synuś zadowolony:-)

Aga, a jaką macie serię Tomka?? Borys dostał na gwiazdkę serię tracmaster, ale tylko Tomek był i kilka torów. Chcę mu własnie dokupić coś na urodzinki i zająca, bo młody dosłownie zakochany w Tomku jest. Spi z nim , wszędzie go zabiera i slicznie się bawi. Co jakiś czas przychodzi i pyta czy kupię mu Piotrusia, Henia, Diesla, Emilkę itd. No i jak wsponiałam chcialabym mu dokupić i wagoniki i tory. Najlepiej chyba wyszedłby jakis duzy zestaw niz osobno. Możesz cos podpowiedzieć?

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka
Masakra jakie drogi! Jakby nic ruszone nie było:no: tak nawiewa!:wściekła/y:

Myśmy w decatlonie byli i się tam młody przymierzył do tego, co to mogą dzieci używać i odniosłam wrażenie, że siodełko jest za daleko względem kierownicy. Wiadomo, że początki to są na zasadzie chodzę z czymś między nogami i trzymam kierownicę:-D he he, no ale jak tak chodził to siodełko miał za sobą a nie pod tyłkiem. Tak na chłopski rozum myślę, ze jakby to siodełko bardziej pod tyłkiem było to w którymś momencie by na nie usiadł, no ale może wymyślam.:zawstydzona/y:
W Carefourze są takie ponoć po 99 zł ROWEREK ROWER BIEGOWY RUNNER KINDERKRAFT DREWNIANY (3066041048) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Z wyglądu ładne. Będziemy jechać się przymierzyć do niego, bo tu z kolei wydaje mi się, ze rama wysoko i na początku jak tak będzie chodził to sobie klejnoty będzie obcierał.

Ech wymyśliłam i teraz mam dylemat:sorry:

Do góry