reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

straszna historia tak młodo i wdowa.

ale jesli chodzi o fb to czasami mnie dziwj ajk niektórzy mieszaja rzeczywistosc z fb. np kłótnia z chlopakiem/dziewczyna to na fb wszyscy wiedza albp ze to toilet idzie .szok ,masakra

rzadko bywam więc przepraszam postaram się częściej ale cięzko. jas marudny przez zabki.

dziewczyny co sądzicie o :
1.nosidełkach
2.chustach
3.chodziku??
która używała/używa??

katar mnie złapał a mialam dziś sobie iść zrobić morfologię i cukier pojdę za tydzień bo w mojej przychodni tylko w czwartki robią.

u Jasia jakby coś czuć i widać u gory jakby 4 naraz szły i na dole jeden. rano goraczka az 38,8 ale zbiłam ją IBUMem.

reklama
Mnie śmieszy takie wywnętrznianie się:-D, ale jeśli ktoś to robi to może potrzebuje być komentowanym, bo innego wytłumaczenia nie mam;-).

Nosidełka używałam bo dostałam, przydatna rzecz w pewnych sytuacjach, ale da się bez tego przeżyć.

Chusta..ponoć genialna sprawa. Nie znam osoby, która by psioczyła na ten wynalazek.

Chodzika nie używaliśmy. Jak wiadomo źle wpływa na stawy dziecka. Skoro dziecko nie chodzi to znaczy, że jeszcze jego organizm nie jest na to gotowy więc dlaczego wypaczać to i go "zmuszać" do tej czynności i pozycji pionowej?
Takie jest moje zdanie, ale jeśli chce ktoś używać tego, to proszę bardzo, negować nie będę.:happy:

hej hej :-) witam Was w troszkę lepszym nastroju, jesteśmy po wizycie u gina i powiedział,że nic złego się jak na ten czas nie dzieje, ale laki nadal muszę brać. Niunia waży już 1,6 kg. Pozdrawiam Was serdecznie

Jesli chodzi o fb to wlasnie nie ktorzy tym zyją,zeby pisac o wszystkim i o niczym;)(w sumie po to to jest) mam nawet kilka osob w znajomych ktorzy potrafia godzina po godzinie pisac...sie smieje ze cbs normalnie tylko siedzi i sledzi hehe

Malenstwo zdrowka! Ja nie wiem co to zeby u dzieci...oby szybko minelo Jasiowi.
Chusty nie mialam,nosidelko uzywalam ale tak jak karola pisze da sie zyc bez tego,Wika nie a maly w chodziku smigal doslownie pol miesiaca.

Olka dobrze ze nastroj lepszy;)

A dajesz swojego od września do szkoły?
Nie ma takiej siły która by mnie do tego zmusiła:-D Idzie jako 7 latek a młody już nie ma wyboru ale przynajmniej będzie w klasie z równolatkami bo to będzie drugi rok reformy i 7 latków już nie będzie.

Co do chusty to jest genialna super hiper i wogóle. Ja młodego nosiłam i byliśmy super zadowoleni.Polecam

U mnie dzisiaj o 530 było -19 stopnia myslałam że termometr się zepsuł

Słyszałam dzisiaj, że w przedszkolu w pobliżu Markwarta jest afera niezła o molestowanie! Słyszałyście coś? Ponoć jakiś facet, tylko nie wiem, czy to opiekun, czy woźny jakiś czy jak, molestował dzieci już od dłuższego czasu! Masakra! Chyba bym rozszarpała gołymi rękami! Gdyby krzywdę mojemu dziecku ktoś zrobił!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Hej:-);-):-)...witam sie z kawa!
Ale mam lenia,siedze i ziewam az mnie szczena boli heh,znowu trzy pobudki i zasypianie a wstac o 7 z wyra nie moglam...wykonczy mnie to kiedys;/...dostala cukinie wiec jutro bedzie leczo:-)

reklama
Dawno nie pisałam, ale czasem zaglądam do Was ;) Krolcia w jakim przedszkolu ta afera?! bo znajoma w tej okolicy dzieci chce posłać, a wolałabym żeby się od razu w taką placówkę nie wpakowała :/

Do góry