reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
myślę o zminanie, słyszałam o sab simplex. macie jakieś opinie na temat tego leku??
malenstwo20 ja używałam sab simplex u Adasia, no ale niestety w jego przypadku Espumisan się sprawdził. U Dawidka skutecznie działały kropelki Delicol ( tylko straszne różnice cenowe w aptekach, więc warto poszukać, gdzie najtaniej :-))

Dużo zdrówka dla Jasia :-)
Trzymajcie się cieplutko :-)

Hej hej

Wiecie ze ja wczoraj pol popoludnia przespalam hehe,nie pamietam kiedy ostatni raz w dzien spalam...Wiki do kuzynki na noc pojechala a chlopaki sie tak grzecznie bawili ze mi sie usnelo...ale jak sie obudzilam to nie wiedzialam gdzie jestem,jaki dzien itp...
Moj M troche lepiej,byl u lekarza w czwartek dostal leki i torche,troche przechodzi ale trzeba czasu;/
Ja dzisiaj do Sali na ymeniny ide:)

Aga,masakra,niestety nasza kochana PL;/!

Malenstwo nam pomagal Isputicon i Infacol...sab simplex o d***e roztrzaskac;/...glosik oczywiscie oddany:).

Witam sobotnio. Ale cudna pogoda sie zrobiła. Nie mogło tak być na 1????? Właśnie wróciłam z dzieciakami ze spaceru, normalnie w lesie tak szaleliśmy że szok. Dziewczyny mam pytanie nie znacie kogoś potrzebującego z dzieckiem noszącym rozmiar 92 luba 1,5 -2 latek? Mam trzy bluzy i trzy pary spodenek do wydania-oczywiście męskich:-).

reklama
Do góry