reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Aga tulaski przesyłam.... co u taty?

Nie znam tych środków o których piszecie :no:

Wczoraj naszło nas i w domu studio sobie zrobilismy gdzie gwiazda była wilczyca z małym ;-) tu jedno można powiedzieć, że jeszcze ciepłe Zdjęcia użytkownika Izabela Sasinowska | Facebook

Nie... na... wi...dze.... takiej pogody.... śniegu już będą lepsze :-) szaro buro i ponuro.... czekam już na wiosnę a Wy?

Byłam dziś w cukierni jednej znanej bydgoskiej i dowiedziałam się, że za tort książka na przyjęcie mam liczyc prawie 300zł SZOK!!! Nie miałam pojecia o takich cenach, poszłam wiec do KrysAndu a tu książeczka za 100zł będzie. Oczywiście ta tańsza jest mniejsza wagowo, bo nazwą są obie równe i nazywają się "małe" :-D Muszę popytać po jeszcze kilku sprawdzonych cukierniach i zobaczymy.

reklama
tata -masakra dzisiaj sie dowiedzielismy ze przeszedl zawal piatek-sobota ... z tego co wiem to na ekg nawet 10 dni wczesniej widac ze cos jjest nie tak a oni go w poniedzialek (29.10) wzieli do szpitala bo mial dusznosci i bol przebadali i puscili do domu w czwartek sie zaczal zle czuc piatek,sobota, niedziela juz baaardzo zle no i teraz w pn poszedl po recepty ta jeszcze raz wziela go na ekg i znow wezwala karetke i trafil na intensywna... dzisiaj go dokladnie badali wyszlo ze byl zawal kika dni temu i chca mu robic koronografie. mama byla u niego po poludniu to mu podali potas w kroplowce cos zle podlaczyli ze reka puchła zczerniala i potwornie go bolala zglosil i nic nie zrobili dopiero jak mama zainterweniowala to przelozyli na druga reke i juz dobrze poszlo... w dodatku nikt nic nie wie nic nie mowi jakas porażka !!!

Iza - mam fajnego cukiernika ale z terminami bywa roznie, jest tani ale mega smaczny i ma super talent do tortów:)

ten caly nurcik monster high mnie przeraża ...

do tebo bank mnie sciga za jakies ubezpieczenie do umowy, polecialam do ubezpieczalni i sie dowiedzialam ze to co chce bank tego nie mam bo sie skonczylo a Ci nowego ZAPOMNIELI przyslac i UWAGA mam dwie takie same polisy za ktore place co roku oczywiscie bezsensu ... 300zł stracilam na tej dodatkowej polisie do tego 200 zaplacilam za ta co bank chce JAKAS PORAZKA ...

odebralam dzisiaj wyniki ze szpitala i nie mialam jednego wyniku, dzwonie do nich a Ci ze nie mieli odczynu dopiero dzisiaj przyszedl i jutro po poludniu wynik do odebrania a ja na 10 mam wizyte u gin ...
normalnie wszystko pod górkę !!!!

Aguś, tak widać teraz masz pod górkę, ale jak już tam się wdrapiesz to potem wszystko ładnie poleci z góreczki i tego sie trzymaj... Dobre fluidy przesyłam !!!
Jak możesz to podeślij mi namiary na tego torciarza :tak:

Do Monsterów już ciutek przywykłam, choć na początku byłam strasznym ich wrogiem, ale nic nie poradzę i nie zmienię bo w szkole dziewczyny tylko o tym mówią :crazy: Pozostaje czekać, aż dziecko wyrośnie :wściekła/y:

Iza u nas to samo z tymi Monsterami:-), teraz już mnie nie rażą, ale jak pierwszy raz corcia pokazala mi lalke w trumnie, że taka fajna i ona by chciala to zdebiałam. Teraz wiem,że to nie szkodliwe heheheh, a oczywiście wszystkie kolezanki w szkole szaleją:-)

Aga zdrowka dla taty, niestety Naszą służba zdrowia to....brak slów.

A my czekamy na zdjecię płuc. Wercia mi się pochorowała, ma straszny kaszel od czwartku byliśmy w niedziele u lekarza i pomimo syropów zero poprawy , a nawet gorzej. mam wrażenie ,że doslownie płuca wypluje tak kaszle. Dzisiaj znowu zaliczylam z nią pediatrę i dała skierowanie na rtg płuc. odbieramy w piątek. Mam nadzieję,że nic nie wyjdzie.

Oj dziewczyny co za masakry się u Was dzieją :angry: aga zdrówka dla Taty, jedyne pocieszenie to takie że w Bydzi kardiologia i kardiochirurgia są na bardzo wysokim poziomie, ale Tatę pewnie czekają stendy albo inne przyjemości. Wronka a ty nie miałaś być w delegacji???? Co do RTG to pewnie będzie ok bo jakby coś tam lekarka słyszała to rentgen był by na cito. Ja tak miałam z F. Poszłam go osłuchać bo trochę kaszlał a mieliśmy jechać nastepnego dnia na wakacje. A lekarz że słyszy coś tam i na cito RTG, pomyślałam że sobie jaja robi ale za 10 minut miałam zdjęcie z opisem i 14 dni antybiotyku:baffled:
Co do Monsterów to znacie te eliksiry do picia? Dziewczynki moich koleżanek na to szalały

Dzięki dziewczyny.

Zdjęcie do odebrania jutro , wiec mam nadzieje,że bedzie ok tak jak mucha pisze.

muszka...ja wyjeżdzam w niedzielę, nadomiar złego jeszcze Borys mi się rozlożył, ma kaszel taki jak Wercia na poczatku, ale on do tego jeszcze temperature ma...no szlag by to:angry:

Aga i jak tam z tatą lepiej...?? zdrowka dla niego.

O eliksirach nie slyszalam:confused:

Zmykam bo zaraz mama do dzieciaków przychodzi...musze ich położyc, zwłaszcza Boryska bo bidulek takie oczka ma zmęczone, a ja na zumbę lecę. T wyjechal, więc musialam mame ściągnąć.

reklama
Do góry